Sol Reklam

|RakuenCraft| play.rakuencraft.com |DAHA YENİ AÇILDI.| Hersey konuda!|

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rakuens

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Puanlar
0
lbrgGg.jpg

8N2y1d.jpg

d8zBdp.png

rJ8G9V.png

d8zBdp.png

2 yıl boyunca Skyblock sunucuları üzerine kurulu bir sürü sunucu kurduk! ve hepside belirli bir online ile sabit kaldı, fakat bu son açacağımız sunucu ile kalıcı olmayı planlıyoruz! gelecek olan güncellemeler ile sunucumuzu daima güncel ve aktif tutacağız!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

4GqJG4.png

4GqJAq.png

nJmql0.png

nJmqMa.jpg

d8zBdp.png

IP - play.rakuencraft.com
Sunucu RAM - 8 GB
Sürüm - x1.8
Slot - 250 Kişiliktir
Sunucu Türü - Skyblock
TS3 IP - ts3.rakuencraft.com

d8zBdp.png

o68JNk.png

d8zBdp.png

5Gmj7d.png

5GmOjl.png

0GN53o.png

vJ8BqD.png

6yqjP9.png

Bu sistemdeki özellik /auctionhouse veya /ah yazarak kullanıcılar tarafından konulmuş itemleri almanızı sağlıyor. "global marketin gelişmişi".
Eklenti sayesinde eklenen itemler 2 gün sonra listelenmeden kaldırılıp ordaki iptal edilen itemler bölümüne gitmesidir. Sonra tekrar satışa koyulup keyfini çıkarabilirsiniz tabi ki.

bLMomn.png

Bu eklentide Yazı Tura eklentisidir. /Coinflip yazarak ulaşabilirsiniz.Herkes ortaya bir para koyup kazanana o parayı vermesidir. 2 Kişi tarafından oynanabilen bir oyundur.

zJlzXg.png

d8zBdp.png

zJlN54.png

Bu eklenti ise oyunda 1.2.3. olan kişilerin otomatik olarak gösterilmesidir. Bu eklenti sayaesinde rekabete doyum olmayacak!

IS TOP birincisine çok büyük bir hediyemiz olacaktır. Bu hediye aydan aya verilecektir. Hediyenin miktarı 50 TL'dir.

d8zBdp.png

zJlz8D.png

d8zBdp.png

YAKINDA DAHA BASKA GÜNCELLEMELER GELİNCE KONU GÜNCELLENECEKTİR.

d8zBdp.png

By6BPG.jpg

Şuanda kadromuzda 3 kurucu olduğumuz için alım olmaycaktır. İleride ekibimize katılmak için başvurda bulunabilirsiniz :)

LOgqAz.jpg

Magj9N.png

WG9jrY.png

jQ1dvm.png

2ENpYA.png

Oy9jkD.png

d8zBdp.png

Son düzenleme:
Güzele benziyor, başarılar.

Konu Sona Doğru Kötü Olmuş Biraz Sanki. Sunucuyu Beğendim.
İyi Forumlar.

Çoğu sunucuda olan sistemler bulunmakta. Mapleri beğendim. Dahada iyisi olma yolunda ilerlerse çok daha güzel bi sunucu ortaya çıkabilir. Keyifli günler.

Çoğu sunucuda olan sistemler bulunmakta. Mapleri beğendim. Dahada iyisi olma yolunda ilerlerse çok daha güzel bi sunucu ortaya çıkabilir. Keyifli günler.
Teşekkür ederiz değerli yorumunuz için. Sizede keyifli günler^^

Güncell!!![DOUBLEPOST=1507403283,1507399172]

MApinizi beğendim.

sw neden kapalı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı