Sol Reklam

Rabisu.com - Minecraft sunucunu güvenle barındırmaya ne dersin? Türkiye'nin en büyük referansları!

Rabisu

RABİSU GAME SERVER RENTAL
Hosting
Elmaslar
32
Puanlar
13.530
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Tüm büyük
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
burda, peki ya sen nerdesin ?

için bize
ulaşabilir, ek olarak
Paketlerimizi de inceleyebilirsiniz.

Referanslar.jpeg

Son düzenleme:
Bir ara 512mb deneme sunucusu veriyorlardı aylığı 1 liraya, verdiğim en iyi 1 liraydı sanırım.

Sene 2021'dekiyle aynıysa VDS'lerin gelişmesi gerek.
1.8 sunucu kalmadığı gibi 700₺ olan ryzen 9 3900x 4x cpu da hiçbir iş görmeyecektir.

Bir ara 512mb deneme sunucusu veriyorlardı aylığı 1 liraya, verdiğim en iyi 1 liraydı sanırım.

Bu gibi projelerimiz mevcuttur, umarım en yakın zaman da hizmete geçireceğiz.
Sene 2021'dekiyle aynıysa VDS'lerin gelişmesi gerek.
1.8 sunucu kalmadığı gibi 700₺ olan ryzen 9 3900x 4x cpu da hiçbir iş görmeyecektir.
Merhabalar cihazlarımızın stokları hemen tükendiği için sürekli yeni üretim donanımlarla toplanmaktadır. Ryzen 9 3900x üstü işlemcilere ihtiyaç duyan sunucularımız zaten dedicated hizmetimiz ile 5950x 5900x gibi cihazları talep etmektedir ki (bknz. referanslar). Onun dışında normal minecraft sunucularına ryzen 9 3900x CPU yeterli durumdadır. tabii ki müşterilerimiz talep ederse cihazlarımız CPU yükseltmesine açık vaziyettedir.
Biz 5950x cihazı 16 müşteriye bölmek yerine ryzen 9 3900x'i maksimum 4-6 müşteriye paylaştırarak o cihazlardan(5950x) daha performanslı VDS sunucuları sunmaktayız. ve bu konu da çok hassasiyet göstermeye çalışmaktayız.

Bu gibi projelerimiz mevcuttur, umarım en yakın zaman da hizmete geçireceğiz.

Merhabalar cihazlarımızın stokları hemen tükendiği için sürekli yeni üretim donanımlarla toplanmaktadır. Ryzen 9 3900x üstü işlemcilere ihtiyaç duyan sunucularımız zaten dedicated hizmetimiz ile 5950x 5900x gibi cihazları talep etmektedir ki (bknz. referanslar). Onun dışında normal minecraft sunucularına ryzen 9 3900x CPU yeterli durumdadır. tabii ki müşterilerimiz talep ederse cihazlarımız CPU yükseltmesine açık vaziyettedir.
Biz 5950x cihazı 16 müşteriye bölmek yerine ryzen 9 3900x'i maksimum 4-6 müşteriye paylaştırarak o cihazlardan(5950x) daha performanslı VDS sunucuları sunmaktayız. ve bu konu da çok hassasiyet göstermeye çalışmaktayız.
Dediğiniz görünüşte doğru olabilir fakat performans, TPS ve MSPT açısından doğru değil. Siz doğru bir iş yaptığınızı düşünürken aksine yapmıyor oluyorsunuz çünkü dediğinizi yapan hostingler müşterilerinin sunucularını bu fiyata 100 kişiyi 20tps oynatabilirken sizin makinelerinizde oynatamıyor illa ve illa fiziksel sunucu satın almak zorunda kalıyor, halbuki satın alması şart değil. Bu durumu değiştirmelisiniz, tavsiye.

Son olarak r9 3900x yeterli bir işlemci değil dediğiniz 1.8 sunucuları için olabilir fakat üst sürümlerde vds olarak yetersiz.

Dediğiniz görünüşte doğru olabilir fakat performans, TPS ve MSPT açısından doğru değil. Siz doğru bir iş yaptığınızı düşünürken aksine yapmıyor oluyorsunuz çünkü dediğinizi yapan hostingler müşterilerinin sunucularını bu fiyata 100 kişiyi 20tps oynatabilirken sizin makinelerinizde oynatamıyor illa ve illa fiziksel sunucu satın almak zorunda kalıyor, halbuki satın alması şart değil. Bu durumu değiştirmelisiniz, tavsiye.

Son olarak r9 3900x yeterli bir işlemci değil dediğiniz 1.8 sunucuları için olabilir fakat üst sürümlerde vds olarak yetersiz.
Tavsiyeniz için teşekkür eder iyi forumlar dileriz.

1.20.1 sürümünde bile E5-2697-V4 gibi bir işlemciyle hiçbir sorun olmadan sunucu kurabiliyorum, bilmem Rabisu'da mı özel bir sorun var ki R9 3900X yetersiz geliyor diyorsunuz ama ben pek katılmıyorum, katılamıyorum.

Bahsettiğim 1 liraya sunucu olayı bu tür durumlar için mükemmel bir deneme oluyordu aslında. Tabii ram 512mb kaldığı için 100 kişiyle veya bir çok eklentiyle denemek pek mümkün olmuyor, belki günlük sunucuları çok uygun fiyattan kiralamak, deneme sunucusu gibi sunmak mantıklı olabilir. Tabii bunun Rabisu'ya ne gibi bir zararı olur onu bilemiyorum. Yine de düşünülebilir.

1.20.1 sürümünde bile E5-2697-V4 gibi bir işlemciyle hiçbir sorun olmadan sunucu kurabiliyorum, bilmem Rabisu'da mı özel bir sorun var ki R9 3900X yetersiz geliyor diyorsunuz ama ben pek katılmıyorum, katılamıyorum.

Bahsettiğim 1 liraya sunucu olayı bu tür durumlar için mükemmel bir deneme oluyordu aslında. Tabii ram 512mb kaldığı için 100 kişiyle veya bir çok eklentiyle denemek pek mümkün olmuyor, belki günlük sunucuları çok uygun fiyattan kiralamak, deneme sunucusu gibi sunmak mantıklı olabilir. Tabii bunun Rabisu'ya ne gibi bir zararı olur onu bilemiyorum. Yine de düşünülebilir.
Eklenti olmayan bir sunucuyu zaten kurabilirsiniz, 3-5 kişi rahatça oynayabilirsiniz fakat benim bahsini ettiğim şey +100 oyuncuya sahip bir sunucuyla bu makineyi kullanmak. Rabisunun VDS'lerini kendim de kullandım bildiğimden dolayı söylüyorum bunları.

Eklenti olmayan bir sunucuyu zaten kurabilirsiniz, 3-5 kişi rahatça oynayabilirsiniz fakat benim bahsini ettiğim şey +100 oyuncuya sahip bir sunucuyla bu makineyi kullanmak. Rabisunun VDS'lerini kendim de kullandım bildiğimden dolayı söylüyorum bunları.

Aynı şekilde vds'lerini bizzat ben ve tanıdığım bir arkadaşım kullandı. 1.8 için 200 online, 1.16 için 120 onlinede sorunsuz oynattığını gözlemledik. Tabi daha üst onlineleri göremediğimiz için(vds paketlerinde) bir şey diyemiyorum.

40 küsür kadar eklentim vardı, dediğim gibi ben bir sorun yaşamadım. En ufak bir lag göremedim. Sunucum Rabisu'da değildi bu arada, sadece işlemci referansı vermek için söylüyorum. Siz Rabisu kullandıysanız söyledikleriniz doğrudur diye düşünüyorum. Bir sorun varsa en kısa zamanda çözülmesi dileğiyle..

Sunucularını pek kullanmadım ancak teknik destek ve müşteriye saygı 0 diyebilirim. Kesinti olduğu için yetkili olduğunu düşündüğümüz kişiye neden açıklama yapmadıklarını ve bizi tereddütte bıraktıklarını ne zaman çözüleceğini neden söylemediklerini soruduğum için
1691516394238.png

1691516413085.png

1691516431746.png
1691516448716.png

Ne zamandan belli müşteriyi hava alma vaktiniz gelmiş diyerek susturuyor ve düzgün bir açıklama yapmayı bile layık görmüyorsunuz? Aldığım sunucudan dolayı çok pişman olduğumu ve böyle rezalet bir ekibe sahip olduğu için rabisuya olan saygımı kaybettiğimide belirtmek istiyorum. İyi forumlar.

1691517096621.png

Yukarıdaki yorumu aşağıdaki mesajı atarak sildiler ve kanalı kapattılar.
1691517203735.png

Sunucularını pek kullanmadım ancak teknik destek ve müşteriye saygı 0 diyebilirim. Kesinti olduğu için yetkili olduğunu düşündüğümüz kişiye neden açıklama yapmadıklarını ve bizi tereddütte bıraktıklarını ne zaman çözüleceğini neden söylemediklerini soruduğum için
Eki Görüntüle 226953
Eki Görüntüle 226954
Eki Görüntüle 226955Eki Görüntüle 226956
Ne zamandan belli müşteriyi hava alma vaktiniz gelmiş diyerek susturuyor ve düzgün bir açıklama yapmayı bile layık görmüyorsunuz? Aldığım sunucudan dolayı çok pişman olduğumu ve böyle rezalet bir ekibe sahip olduğu için rabisuya olan saygımı kaybettiğimide belirtmek istiyorum. İyi forumlar.

Öncelikle durumla ilgili açıklama yapayım.

Desteklerin son zamanlarda yavaş yanıtlanmasının sebebi ekibimizde olan boşluktan kaynaklanıyor ki bu sorunda en kısa sürede çözülmüş olacaktır. Sohbet kanalında size gerekli açıklamayı defalarca kez yapmamıza rağmen hala toxiclemeye ve gereksiz lekeleme yaptığınızdan zaman aşımı yediniz.

Böyle bir sorun yaşandığı zaman herkesten önce teknik ekibimiz konuyla ilgili haberdar olmaktadır. Destek ekibinin bile sizden daha geç haberi olabiliyor. Teknik ekibimizin discord adresi bulunmaması sebebiyle discord sunucumuzdan herhangi bir paylaşım yapılamıyor malesef. Konuyla doğal olarak biz ilgilenmediğimiz içinde herhangi bir bilgi sağlayamıyoruz.

Burada sadece 1-2 adet müşterinin yorumuna bakmak yerine tüm müşterilerin yorumunu göz önünde bulundurmamız daha mantıklı olmaz mıydı sizcede? Genel olarak bakıldığında her müşterimizin memnun kaldığını rahatlıkla görebilirsiniz. Bu oluşan taşkınlık yalnızca son günlerde yaşanan kesintilerin gazına gelip firmayı usulsüz laflar söylenmesinden kaynaklanıyor. Her firmada bulunduğu gibi bizim firmamızda da nadiren böyle sorunlar oluşabiliyor.

Bu yoruma cevap @Rabisu'nun yazması daha sağlıklı olabilirdi fakat konunun içerisinde destek ekibinide laf yapıldığından ben gerekli açıklamayı yaptım. İyi forumlar

Eki Görüntüle 226953
Eki Görüntüle 226954
Eki Görüntüle 226955Eki Görüntüle 226956

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!