Nedir bu Paket, Neyin Nesidir ?
Türkiyede hala adam gibi hiç bir yerde bulunmayan, sadece büyük sunucularda bulunan örn; LCTR gibi sunucularda bulunan bir paketi sizlerin keyfine ön gösterim olarak sunucam.
SkyPvP 2014 Yılında Haption adında bir developer tarafından dünyamıza getirildi. Çok kişi sevmedi ama ben ve @AdepTR size sevdircez gibi gözüküyor.
Pakette bana yardımı dokunan skript için @AdepTR'ye sonsuz teşekür ediyorum.
SkyPvP Nedir ?
Adalardan oluşan ve adalardan item topliyarak adam öldürüp, points kazanıp bu pointsler ile rank atliyabilceksiniz. Coin, Noel Baba ve SupplyCrate sistemlerimizde var.
Coin ile /shop yazıp güzel güzel itemler alabilceksiniz. SupplyCrate çok fazla bilinen bir sistem değildir. Ancak şuan Havadan düşen sandıklar ile onlara sol click veya sağ click ile patlatıp güzel itemler çıkarabiliriz. Noel Baba ise eventlerde kullanabilceğiniz bir plugindir. aşağıda gif olarak verilmiş amacı.
Yatan ölü, Kasa gibi sistemlerimiz de vardır, onlarda aşağıda bulunmaktadır. Toplamda 7 Tane Rütbemiz var isimlerini paket paylaşılınca görürsünüz sürpriz olsun :)
Kasalarımız

Shop Menüsü

Noel Baba

FeatherBoardımız

Yatan ölü

Paketimiz böyle
Arkadaşlar paket için baya bir emek gösterdim desem yeridir, Supply lerin x, y, z si olsun kasalar olsun, gerçekten güzel bir paket olduğunu umuyorum.
Yanında Map de verilcektir arkadaşlar isteyen kullanır isteyen özel olarak farklı bir şekilde yaptırır.
Haydi Mapimize geçelim.

Benden bu kadardı arkadaşlar paketi beğendiyseniz ne mutlu bana 9.01.2018 de 0.1 Sürümü ile Internette paylaşılacaktır.
Son düzenleme: