Sol Reklam

PROFESYONEL BANNERCI VAR MI?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Avease

Birisi mi Spawnlandı?
Yasaklandı
Elmaslar
2
Puanlar
0
Minecraft
Avease
Sayın MC-TR Kullanıcıları
Şu bir kaç gün içinde bannerci arıyordum.
Olmak isteyenler bana ulaşabilir mi?

SKYPE ; SESİZ.OYUNCU

Şımdıden teşekkürler.​

Saol ama ben sunucu tanımı bannerleri istiyorum örneğin; "BIZ KIMIZ?" gibi.

Konu tasarımı bannerları istiyorsun yanılmıyorsam?

internetden birsürü arkaplan fotoğrafları bulabilirsin ve internetdeki milyonlarca yazı fontlarıyla güzelleştirebilirsin örneğin Sunucu Bilgileri yazısına font ekleyip resmin arkasına koyarsın ve güzel durur animasyonlu istiyorsan değişir.

arka planların bulanık durmasını istiyorum ancak nasıl bulanıklaştıracagımı bilmiyorum.

arka planların bulanık durmasını istiyorum ancak nasıl bulanıklaştıracagımı bilmiyorum.
Skype uygulamasına bakarsanız iletişim mesajı atacağım.​

prfesyoneller paralıdır tasarım yapmak pek kolay degildir size yapsalar bile beğenmicenize eminim ucretsiz bulmak cok zordur
eyer ben illa profesyonel istiyorum diyosanız belli bir miktar paranızın olması gerek forumda bu işi yapan bir çok kişi var

Skype adresimden ulaşın, uygun fiyata profesyonel bir tasarım yapalım. İletişim adresleri : [email protected] / skype: live:acsdestek / Kişisel skype : live:theblackby

Hepinize teşekkürler. Parasız yapan birini buldum. Sizden sadece arka planı nereden aldığınızı ve Arka Planızı nasıl bulanık yaptıgınızı öğrenmek istiyorum bunu yazar mısınız? Veya bir konu açıp paylaşabilir misiniz?

Hepinize teşekkürler. Parasız yapan birini buldum. Sizden sadece arka planı nereden aldığınızı ve Arka Planızı nasıl bulanık yaptıgınızı öğrenmek istiyorum bunu yazar mısınız? Veya bir konu açıp paylaşabilir misiniz?
Google'de hazır wallpaper'ler var.
Bulanık için Orda Filtre > Blur > Surface blur yapıcaksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı