Forumuzda Bunla İlgili Konu Vardı Bidaha Açmanıza Gerek Yoktu Bence.Forumu Bulamadysanız Buyrun Linki;Sunucu İp Misal Veriyorumki 12.46.27.66:1127 ben Play.xxxx.com yapmak istiyorum nasıl olacka
Serverinizin Sadece Sayısal İp Sini Deneyip Bakın bide olmazsa Forumumuzda .tk Alma Var O Konuyuda İnceleyebilirsinizya okumuyormusunuz yazılanları sw portlu diyorum portlu
Bunu .com Değilde .tk Da Oluyo Sanırım Biraz Araştırırmısınız .tk yı olmuyosada port lu yapmanız gerekir4usta anlatamıcam ben galiba bnede galibiyet yok sizde sorun yok zaten ben anlatamıyorum diyorum sw portlu yani 46.20.1.129:1127 anladınızmı port kısmını girecek bölüm yok eyer port u girmessekte o ip olmuyor sonuna play.*.com:1127 yazmak zorunda kalınıyor ben diyorumki bunu nasıl çözerim post kasmak için aynı yorumları yazmayın
Bunu .com Değilde .tk Da Oluyo Sanırım Biraz Araştırırmısınız .tk yı olmuyosada port lu yapmanız gerekir4usta anlatamıcam ben galiba bnede galibiyet yok sizde sorun yok zaten ben anlatamıyorum diyorum sw portlu yani 46.20.1.129:1127 anladınızmı port kısmını girecek bölüm yok eyer port u girmessekte o ip olmuyor sonuna play.*.com:1127 yazmak zorunda kalınıyor ben diyorumki bunu nasıl çözerim post kasmak için aynı yorumları yazmayın
.com Bildiğim Kadar port olmuyo o yüzden .tk bakın dedim.2. olarakta .tk kötü birşey değildir ama yanlış hatırlamıyosam port ile bağlanabiliyo.kardeş .com varken niye .tk yapıyım kafamı buluyorsunki yada itibar posmu kasmaya başladın amacın ne