Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben lukelc1 Sunucumuzun acil reklamcıya ihtiyacı var. Buradan alımları yapacağım. Sunucumuz başlıkta da gördüğünüz gibi HUB dur. IP: Play.PolyNW.Com RAM: 32 Başvuru formu: İsmin: Yaşın: Skype'ın: Reklam yapabilecek misin?: Ekibimizle anlaşabilir misin?: Neden biz?:
İsmin:Ragıp Emre Yaşın:13 Skype'ın:facebook:kelslertime Reklam yapabilecek misin?:reklam tabik,de 2-3 ark çağırırım bide serverde oh mis reklamcı :D Ekibimizle anlaşabilir misin?:tabikide hi :D Neden biz?:sebebi neydiki burda buldum bu yüzden
Başvuru formu: İsmin:Burak Yaşın:14 Skype'ın:BurakGamer_03 Reklam yapabilecek misin?:Hayır Ekibimizle anlaşabilir misin?:Ekibe Göre Neden biz?:Forumda gördüğüm için[DOUBLEPOST=1510420060,1510419920][/DOUBLEPOST]Başvuru formu: İsmin:Burak Yaşın:14 Skype'ın:BurakGamer_03 Reklam yapabilecek misin?:Hayır Ekibimizle anlaşabilir misin?:Ekibe Göre Neden biz?:Forumda gördüğüm için
İsmin: Aybars Yaşın: 16 Skype'ın: live:apolasssss Reklam yapabilecek misin?: Serverler de değil ama forumlar da evet. Ekibimizle anlaşabilir misin?: Onlara bağlı. Neden biz?: Forumda Gördüm.