- Elmaslar
- 2
- Puanlar
- 0
S.a dediim gibi açıksız hatasız bir plugin paketi istiyorum direk serverde herşey ayarlı bile olabilir skype [email protected]
şuan sw ye yüklüyorum bakıcam ama her yüklediğim paketde birçok hata oluyor işllh bunda olmaz[DOUBLEPOST=1512329194,1512329097][/DOUBLEPOST]Ücretsiz istiyorsan @IrfanDmn 'nşn paketi gayet uygun.
Plugin Paketi - IrfanDmn 2017 Faction Plugin Paketi 1.8.8 Gelişmiş - Süper
şuan sw ye yüklüyorum bakıcam ama her yüklediğim paketde birçok hata oluyor işllh bunda olmazÜcretsiz istiyorsan @IrfanDmn 'nşn paketi gayet uygun.
Plugin Paketi - IrfanDmn 2017 Faction Plugin Paketi 1.8.8 Gelişmiş - Süper
Bug bulunmuyor, gayet kaliteli.[DOUBLEPOST=1512329246,1512329204][/DOUBLEPOST]Herhangi bir destek'te yardımcı olabilirim, kendisidr yardımcı olabilir.şuan sw ye yüklüyorum bakıcam ama her yüklediğim paketde birçok hata oluyor işllh bunda olmaz
sw içi kasalarda sıkıntı yaşıyacagım büyük ihtimalle yardım edebilirmisinBug bulunmuyor, gayet kaliteli.[DOUBLEPOST=1512329246,1512329204][/DOUBLEPOST]Herhangi bir destek'te yardımcı olabilirim, kendisidr yardımcı olabilir.
Her zaman.sw içi kasalarda sıkıntı yaşıyacagım büyük ihtimalle yardım edebilirmisin
bekliyorum irfandmn paketi hatalar var kimse ilgilenmiyor alone falanda geldi yardıma dalga geçer gibi geldi çıktı bişey yapmadı senin paketini bekliyorum15 Karne tatilinde güzel bir Faction Packi çıkarıcam o zamanı beklersen eğer, iyi bir paket eline geçer.