pluginler falan herşey hazır sadece o dosyaları nereye atmam gerektiğini bilmiyorumRehber - Minecraft Bungeecord Kurulumu (HUB Sunucu Yapma)
Bu Konuya Bak İstersen Nasıl Yapılacağı Anlatıyor.
pluginler falan herşey hazır sadece o dosyaları nereye atmam gerektiğini bilmiyorumRehber - Minecraft Bungeecord Kurulumu (HUB Sunucu Yapma)
Bu Konuya Bak İstersen Nasıl Yapılacağı Anlatıyor.
2 tane biri faction biri skyblok biride hub yeri odaya sayılıyorsa 3Kaçtane sunucunuz var?
birazdan senin ile discordun varsa konuşabilirmiyizSanırım o dosyaları hangi sunucuysa ona atacaksın. Ve Hub olanla bağlıcaksın sanırım.
evet şuanda var içinde batihost un kurmuş olduğu hazır dosyalar var sunucuyu batihost dan aldım elimde şuanda bekliyen bitmiş hazırda olan hub paketi de var ancak o o dosyaları nereye atacağımı bilmiyorumtam olarak açıklarsanız yardımda bulunabilirim.Dosyalarınızı Kurabileceğiniz Bir Serveriniz Varmı Burdan Baslıyalım ?
o dosyaları batihostun verdiği mstsc yani uzakmasaüstü paneline dosya.tc veya farklı bir upload sitesi ile karşı bilgisayara aktarın.sonra o sunucuda açabilirsiniz. yapamazsanız benimle iletisime gecin skype : live:mutlulimonata[DOUBLEPOST=1516029414,1516029026][/DOUBLEPOST]evet şuanda var içinde batihost un kurmuş olduğu hazır dosyalar var sunucuyu batihost dan aldım elimde şuanda bekliyen bitmiş hazırda olan hub paketi de var ancak o o dosyaları nereye atacağımı bilmiyorum
o dosyaları batihostun verdiği mstsc yani uzakmasaüstü paneline dosya.tc veya farklı bir upload sitesi ile karşı bilgisayara aktarın.sonra o sunucuda açabilirsiniz. yapamazsanız benimle iletisime gecin skype : live:mutlulimonataevet şuanda var içinde batihost un kurmuş olduğu hazır dosyalar var sunucuyu batihost dan aldım elimde şuanda bekliyen bitmiş hazırda olan hub paketi de var ancak o o dosyaları nereye atacağımı bilmiyorum
uzak masa üstünde yüklü zaten o hub paketini bi dosyanın içine kurman gerekiyor yoksa olmazo dosyaları batihostun verdiği mstsc yani uzakmasaüstü paneline dosya.tc veya farklı bir upload sitesi ile karşı bilgisayara aktarın.sonra o sunucuda açabilirsiniz. yapamazsanız benimle iletisime gecin skype : live:mutlulimonata[DOUBLEPOST=1516029414,1516029026][/DOUBLEPOST]
o dosyaları batihostun verdiği mstsc yani uzakmasaüstü paneline dosya.tc veya farklı bir upload sitesi ile karşı bilgisayara aktarın.sonra o sunucuda açabilirsiniz. yapamazsanız benimle iletisime gecin skype : live:mutlulimonata
skype gelin isterseniz daha açıklı yardımcı olayım live:mutlulimonatauzak masa üstünde yüklü zaten o hub paketini bi dosyanın içine kurman gerekiyor yoksa olmaz
birazdan gelirim[DOUBLEPOST=1516291846,1516030650][/DOUBLEPOST]skype gelin isterseniz daha açıklı yardımcı olayım live:mutlulimonata
skype alabilirmiyim acabaskype gelin isterseniz daha açıklı yardımcı olayım live:mutlulimonata