mudlusamoi#5646
Eski 1.8 sunucumda kullandığım sürüm: 0.13b
Ayrıca yeni sürümleri kullanmak istiyorsanDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sorun çözülürse belirtmeyi lütfen unutmayınız.
mudlusamoi#5646
Dediğim gibi 0.13b sürümünü kullanırsanız diğer eklentileri kullanmanız gerek kalmaz.Ama DynmapPlotMe , PlotMe-DefaultGenerator Ve PlotMe-Core olsun istemiyorum sadece PlotMe olamıyor mu
Eski 1.8 sunucumda kullandığım sürüm: 0.13b
Ayrıca yeni sürümleri kullanmak istiyorsanDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sorun çözülürse belirtmeyi lütfen unutmayınız.
Dediğim gibi 0.13b sürümünü kullanırsanız diğer eklentileri kullanmanız gerek kalmaz.
mudlusamoi#5646
Üst sürümleri kullamanız gerekli sunucunuzun sürümüyle uyuşmuyor. Üst sürümünde çalışması için PlotMe-DefaultGenerator ve PlotMe gerekli.Ama DynmapPlotMe , PlotMe-DefaultGenerator Ve PlotMe-Core olsun istemiyorum sadece PlotMe olamıyor mu
Error veriyor
" An internal error occurred while attempting to perform this command "
Üst sürümleri kullamanız gerekli sunucunuzun sürümüyle uyuşmuyor. Üst sürümünde çalışması için PlotMe-DefaultGenerator ve PlotMe gerekli.
mudlusamoi#5646
Bilgim yok ancak güncel olanı kullanmanız sizin daha iyi olabilir. Ayrıca bu sürüm (0.13b) sadece craftbukkiti destekliyor diye biliyordum.1.8 spigot kullanıyorum önereceğiniz 1.8 spigot linki var mı acaba bide java 8 update 111 kullanıyorum güncellemem mi gerekiyor ki
Bilgim yok ancak güncel olanı kullanmanız sizin daha iyi olabilir. Ayrıca bu sürüm (0.13b) sadece craftbukkiti destekliyor diye biliyordum.