Sol Reklam
Sağ Reklam

İnceleme PlayStation Store'da Büyük Aralık İndirimleri Başladı - Hangi Oyunlar İndirimde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lildmr

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor

Discord:

ozanlands#7777

Katılım
6 Eylül 2018
Mesajlar
602
Elmaslar
677
Puanlar
8.160
Yaş
24
Minecraft
dayioglu
39626A67-98D6-4C48-80F0-E4E2FC6CABEE.jpeg


PlayStation Store'da Büyük Aralık İndirimleri
Birçok oyun indirime giriyor!

Merhaba değerli Minecraft Türkiye okurları, bugün sizlere PlayStation Store'da indirime giren oyunları tanıtacağım ve bu indirimlerin bitiş tarihini vereceğim, eğer konsol oyunlarını oynamayı seviyorsanız ve tam bir oyun çılgınıysanız bu konumu kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum. PlayStation üzerinden oyun alacaksanız her beklemeyle geçirdiğiniz dakika aleyhinize işliyor bunun nedeni 2019 Aralık bitince ne yazık ki indirimlerde bitmiş olacak ve hayalleriniz suya düşecek. PlayStation birkaç yıldır aralık ayında indirim yapma işine gidiyor ve birçok oyun sever aralık ayında istediği oyuna uygun bir fiyattan sahip oluyor. PlayStation oyunlarının gerçekten iyi bir kitlesi var ve indirim zamanlarını takip ediyorlar ben de sıkı takipçisi olduğum için bu haberi öğrendim ve siz değerli forum okurlarına da bu haberi vermek istedim sonuçta illa ki aramızda PlayStation oynayan arkadaşlarımız vardır ve uzun zamandır indirim bekliyordur, eğer gerçekten aramızda oyun almak için indirim bekleyen varsa şu anda kaçırmaması gereken büyük indirimler var. PlayStation her yıl düzenli yaptığı indirimlerini bu yıl aralık ayında yaptı, belki birçok oyun sever umudunu yitirmişti fakat on iki adet ayın en sonuncusunda gelen bu indirim birçok oyuncuya ilaç gibi geldi diyebiliriz. Oyunlara ucuz fiyattan sahip olmak isteyen arkadaşlar şu anda kesinlikle PlayStation Store'a uğraması gerek, eğer bu indirimleri kaçırırsanız diğer indirimlerin gelmesi emin olun uzun sürecektir.

CCC771C2-5FD8-4567-B423-4ABA4972C449.jpeg


Hangi Markalar İndirime Gitti

Değerli Minecraft Türkiye okurları, konumun bu kısımında sizlere PlayStation Store üzerinde hangi markaların indirime gittiğini açıklayacağım. Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber birçok dijital platform indirim sürecine girdi ve bu platformlardan birisi de PlayStation Store, PlayStation, Flaş Aralık İndirimleri adıyla bazı oyunlarında %70’e varan indirimler yaptı. İndirimlerin hangi oyunlar üzerinde olduğunu size bu konumda açıklayacağım, oyunların arasında gerçekten güzel oyunlar bulunuyor kesinlikle indirime girmişken aşağıda ki oyunlardan birisini almanızı öneriyorum. İndirimlerin en gözde oyunu ise Death Stranding bu oyun forumumuzda tanıtılmıştı, eğer oyunu almak istiyorsanız fakat yeterince bilginiz yoksa konuyu okuyabilirsiniz. Bildiğiniz gibi 2019 senesini geride bırakmamıza sayılı zaman kaldı ve birçok dijital platform yüksek çapta indirimlere gitti fakat bu indirimlerin bizden çok oyun geliştiricilerine faydası var diyebilirim. 2019 senesinde bu indirimlerle beraber hangi oyunun senenin en fazla satılan oyunu olacağı gerçekten gündeme geldi ve merak konusu oldu, Death Stranding oyunu acaba çıktıktan çok kısa bir süre sonra PlayStation Store'da yılın oyunu olabilecek mi? Birçok oyun severin merak ettiği bu sorunun cevabını ilerleyen günlerde öğreneceğiz fakat aramızda oyun almak için indirimleri bekleyen arkadaşlar varsa bu fırsatı kaçırmasınlar derim sonuçta arada bir yapılan bu indirimleri birçok oyuncu kaçırmıyor, hatta bir değil birden fazla oyun satın alıyor.

F2E58BD7-2C5E-4902-B3D6-8E4573BB6327.jpeg


İndirimler PlayStation 5'in Habercisi mi
İndirimler PlayStation 5'i mi müjdeliyor?

Merhaba değerli Minecraft Türkiye okurları, konumun bu kısımında gerçekten çok tartışılan bu başlık hakkında konuşacağım, bildiğiniz gibi PlayStation fazla indirim yapmayı sevmez fakat bu yıl neden %70'e varan indirim yaptığı merak konusu oldu. İndirimlerin acaba PlayStation 5'i mi haber verdiği de çok merak edildi. Yetkililer tarafından yapılan bir açıklama henüz yok fakat birçok kişi bu iki konuyu birbirine bağdaştırıyor.

 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Her ne kadar indirimleri kaçırsam da yakın zamanda da büyük bir indirim olacağı söyleniyor, bir daha ki sefere artık :))
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı