Sol Reklam
Sağ Reklam

İnceleme PlayStation Blog 2019 - Yılın Oyunları Açıklandı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.131
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad
1576853320869.png


PlayStation 2019 Blog
Yılın Oyunları Ödüllerine Kavuştu!
Merhaba Minecraft Türkiye okurları, bugün sizlere birçok oyunun aday olduğu ve en iyi oyunların kazandığı, PlayStation 2019 Blog Yılın Oyunu Ödüllerinin açıklanması hakkında konuşacağız. Bu yıl birçok oyun piyasaya sürüldü. En çok beğenilen ve kategorisine göre en iyi oyunlar seçildi ve ödüllerine kavuştu. Onlarca oyunun aday olduğu PlayStation 2019 Blog Yılın Oyunu Ödülleri, her yıl tekrarlandığı gibi bu yılda tekrarlandı. Oldukça büyük bir etkinlik olan PlayStation 2019 Blog, oyunların ve yeni DLC'lerin paylaşıldığı bir alana dönüşüyor. Bu yıl 17 farklı kategoride 17 farklı ödül dağıtıldı. Her yıl yapılan ödüllerin adayları 5 gün önce açıklandı ve oylamalar yapıldı. Birçok oyuncunun izlediği bu etkinlik, hiç şaşırtmadı. Death Stranding ve Call Of Duty: Modern Warfare gibi oyunların ödül aldığı bu etkinlik, büyük ilgi gördü.

1576854943883.png


PlayStation ve Sony'nin Tarihi
Evet, her konumda olduğu gibi bu konumda da tarihçe bölümüne değineceğim. Önceki konularımda değindiğim Sony ve PlayStation'un tarihini bu konumda yüzeysel olarak anlatacağım. PlayStation 3 Aralık 1994 tarihinde Sony altında ilk oyun konsolunu çıkardı ve piyasaya adımlarını attı. Büyük rakipleriyle bu yıla kadar kapışan Sony, Xbox ve Microsoft gibi dev şirketlerle yarışmaya girmişti. Birçok tasarım ve konsolu deneyen PlayStation, şu ana kadar 10 adet ürün çıkardı ve büyük satış rakamlarına çıktı. PlayStation 4 adlı konsoldan bu yana hiçbir konsol çıkarmayan Sony, bu yıl gelen söylentilere göre PlayStation 5 adlı konsolu yakın tarih içerisinde çıkaracak. Bunların yanında DualShock 5 adlı oyun kolunu da PlayStation 5 ile beraber çıkaracak.

1576855756991.png


PlayStation Blog 2019 Ödülleri Açıklandı
O kadar anlattık. Şimdi sıra ödüllerin sahiplerinde. Birçok oyunun aday olduğu bu etkinlikte, 17 farklı kategoride 17 farklı ödül verildi. O zaman ödüllerin sahiplerini açıklayalım! İlk olarak En İyi Hikaye kategorisinden başlayalım. En İyi Hikaye kategorisinde Death Stranding adlı oyun, 10 farklı oyunun arasından sıyrıldı ve ödülün sahibi oldu. En İyi Grafik kategorisinde Death Stranding adlı oyun, 9 farklı oyunun arasından sıyrıldı ve ödülün sahibi oldu. En İyi Sanat Yönetimi kategorisinde Sekiro: Shadows Die Twice adlı oyun, 13 farklı oyunun arasından sıyrıldı ve ödülün sahibi oldu. En İyi Müzik kategorisinde Death Stranding adlı oyun, 13 farklı oyunun arasından sıyrıldı ve ödülün sahibi oldu. En İyi Çok Oyunculu Oyun kategorisinde Call Of Duty: Modern Warfare adlı oyun, 11 farklı oyunun arasından sıyrıldı ve ödülün sahibi oldu. En İyi Rol Yapma Oyunu kategorisinde Kingdom Hearts III adlı oyun, 7 farklı oyunun arasından sıyrıldı ve ödülün sahibi oldu. En İyi Aksiyon Oyunu kategorisinde Sekiro: Shadows Die Twice adlı oyun, 15 farklı oyunun arasından sıyrıldı ve ödülün sahibi oldu. En İyi Spor Oyunu kategorisinde Crash Team Racing: Nitro-Fueled adlı oyun, 6 farklı oyunun arasından sıyrıldı ve ödülün sahibi oldu. En İyi Devam Eden Oyun kategorisinde Final Fantasy XIV adlı oyun, 13 farklı oyunun arasından sıyrıldı ve ödülün sahibi oldu. En İyi Bağımsız Oyun kategorisinde A Plague Tale: Innocence adlı oyun, 10 farklı oyunun arasından sıyrıldı ve ödülün sahibi oldu. En İyi PlayStation Özel Oyunu kategorisinde Death Stranding adlı oyun, 7 farklı oyunun arasından sıyrıldı ve ödülün sahibi oldu. En İyi Performans kategorisinde Norman Reedus (Sam Porter Bridges) / Death Stranding adlı kişi, 11 farklı kişi arasından sıyrıldı ve ödülün sahibi oldu. Yılın En İyi Oyun Anı kategorisinde Resident Evil 2: Mr X ile karşılaşma adlı an, 8 farklı anın arasından sıyrıldı ve ödülün sahibi oldu. En İyi Sanal Gerçeklik Tecrübesi kategorisinde No Man’s Sky Beyond adlı oyun, 11 farklı oyunun arasından sıyrıldı ve ödülün sahibi oldu. En İyi PlayStation 4 Oyunu kategorisinde Death Stranding adlı oyun, 21 farklı oyunun arasından sıyrıldı ve ödülün sahibi oldu. En Çok Beklenen Oyun kategorisinde Cyberpunk 2077 adlı oyun, 11 farklı oyunun arasından sıyrıldı ve ödülün sahibi oldu. Bu yılın son kategorisi olan, Yılın Stüdyosu kategorisinde Kojima Productions adlı şirket, 10 farklı şirketin arasından sıyrıldı ve ödülün sahibi oldu.

1576860771574.png


En Çok Ödül Alan Oyun Death Stranding
Bu yılın en çok ödül alan oyunu Death Stranding, toplam 7 tane ödül alan Death Stranding ve yapımcısı Kojima Production s, bu sene en başarılı yıllarını yaşıyor. Birçok etkinlikte ödül alan Death Stranding, hikayesi ve grafikleriyle beğeniliyor. Hideo Kojima tarafından yapılan Death Stranding, Kojima Productions şirketine ait. 8 Kasım 2019 tarihinde piyasaya atılan Death Stranding, aksiyon ve macera oyunudur. Şu anlık PlayStation 4 için özel çıkan oyun, Yaz 2020'de bilgisayar için çıkış yapacak. Death Stranding'in grafikleri ve oynanışı dışında müzikleri de oldukça beğenildi ve o bölümden ödüller almayı başardı. Forumda Death Stranding hakkında detaylı bir konu bulunuyor, buraya tıklayarak o konuya gidebilirsiniz.

1576862750518.png


PlayStation Blog 2019 Yılın Oyunu Ödülleri
Birçok oyunun piyasaya çıkış yaptığı, beklenmedik derecede patlama yapan oyunların bulunduğu 2019 yılı bitmek üzere, bu günlerde birçok etkinlik düzenleniyor ve ödüller dağıtılıyor. Büyük oyunlar yerine küçük şirketlerin çıkardığı kaliteli oyunlar daha tercih edilmeye başladı. Bugün ise PlayStation'un düzenlediği, PlayStation Blog 2019 Yılın Oyunu Ödülleri, etkinliği düzenlendi. Oyuncuların heyecanla beklediği etkinlik, dün yani 19 Aralık 2019 tarihinde canlı yayın halinde yayınlandı. Birçok oyunun ödüllerini aldığı bu etkinlik, herkes tarafından izlendi.
 
Son düzenleme:
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Yapılan bu oylamalar sonucunda ciddi anlamda hak eden oyunlar yılın oyunu seçilmiş ki bazılarını da bende aktif şekilde oynuyorum :))
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı