Sol Reklam

İnceleme PlayStation 5 İçin Etkinlik Tarihi Duyuruldu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

temiz

This is the way!
Emektar

Discord:

temiz#9666

Katılım
9 Şubat 2020
Mesajlar
448
Elmaslar
659
Puanlar
6.005
Yer
İstanbul
PlayStation 5 İçin Etkinlik Tarihi Duyuruldu!
Dünya'nın en popüler oyun konsoluna sahip olan Japonya merkezli Dünya devi teknoloji şirketi olan Sony haftaya PlayStation 5 için özel bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Future of Gaming olarak tanıtılan etkinlik ile birlikte PlayStation 5 oyunları ilk defa detaylı bir şekilde milyonlarca oyun sever ile paylaşacak gelin detaylara inelim.

dyad-ps5.jpg

PlayStation 4 ile beraber büyük bir başarıya imza atan dev şirket Sony, PlayStation 5 için özel bir etkinlik düzenleyecek ve milyonlarca oyuncuya yeni PlayStation 5 oyunları tanıtılacak. Oyun sektörü PlayStation 5 için nefesini tutmuş bir şekilde bekliyor. Uzun zamandır sessizliğini koruyan Sony'den şu ana kadar tek kelime etmiş değil. Son haberlere bakacak olursak, Sony'nin PlayStation 5 için düzenleyeceği etkinliğin 3 Haziran'da ve diğer etkinliklere nazaran bu etkinliğin genel olarak yeni PlayStation 5 oyunlarına odaklanacağı söyleniyor. Bu kadar söylentiden sonra sonunda Sony bir açıklama yaparak 4 Haziran tarihinde PlayStation 5 için oyunları derinden inceleye bileceğimiz bir etkinlik düzenleyeceklerini açıkladı.

dyad-sony.jpg

Tarihler 4 Haziran Perşembe gününü gösterdiğinde Türkiye saati ile 23:30'da etkinliğe başlanması planlanıyor. Etkinlik toplam 1 saat süreceği bilinen bilgiler arasında. Sony'den gelecek olan yeni nesil oyun konsolu olan PlayStation 5'in özellikleri şu şekilde olacak, PlayStation 5'de AMD Zen mimarisine kurulu 8 çekirdekli bir işlemci ile 16 GB GDDR6 bellekleri olacak. Bunlardan bahsedip CPU'dan bahsetmemek olmaz RDNA 2 mimarisi üzerinde 36 CU 2,23 GHz bir grafik birimi olurken 825 GB bir SSD ile oyunculara sunulacak. Bütün bu haberlerin yanı sıra bu PlayStation 5 için düzenlenecek olan bu etkinlik ne kadar doğru? Hayat şu anda durma noktasında ve birçok şirket projelerini, etkinliklerini, tanıtımlarını ya internet üzerinden yapıyor ya da askıya alıyorlar. İnsanların sağlığı ile büyük ölçüde oyana bilir. Baktığımız zaman koronavirüs sadece bir kişide kalmıyor herkesi tehlikeye atıyor. Bunu yapmak ne kadar doğru tartışılır ancak PlayStation 5 bomba gibi oyun piyasasına geliyor gibi görünüyor umarız bu tarzda şirketler Dünya'da artar. Henüz tek rakibi Microsoft olsa bile gelecekte ne olacağını bilemeyiz.
 
Son düzenleme:

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.130
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad
Etkinlik başladı mı başlamadı bilmiyorum fakat PlayStation 5 tanıtıldı. Tabii geçmişe mesaj gönderemediğim için bundan daha yeni haberin olacak.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Etkinlik tarihinin üzerinden çok geçse de Türkiye fiyatı baya meraklandırıcı ve tartışmaya açıcı bir konu oluyor. Sizce Türkiye fiyatı ne olur? ?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı