Sol Reklam

Play.VortexNW.Net | Factions | 1.8 1.9 1.10 | Kasa | Edit | Rütbe | İhale | Görev Sistemi | Aktif! |

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

charismatic78

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
14
Puanlar
13.245
rd6RQ3.png

Sunucu IP: Play.VortexNW.Net
Sürüm: 1.8 - 1.9
TS3 Adresi: En Kısa Sürede Aktif.
Sunucu Sitesi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

rd6RQ3.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

rd6RQ3.png

2 Aydır Aktif Bir Şekildi Hizmet Veriyoruz, Bakımlara Girdiğimiz Oldu Fakat Asla Sunucu Sıfırlanmadı Veya Kısa Süreliğine Kapalı Kalmadı, Bu Uzun Yolculukda Sizlerle Beraber Olmak İstiyoruz Ve Bunun İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz, Sadece Eğlenmeniz İçin Açılan Bir Sunucudan Ne Zarar Gele Bilirki ?

rd6RQ3.png

rd6RQ3.png

Uzun Süredir Server Açıyorum Bilenler Bilir Eski Bir Sunucum Vardı Ama Kapattım Ve Şimdi Yeni Sunucu İle Karşınızdayım, Sizlerle Faction Keyfini Yaşatmak İçin Böyle Bir Sunucu Açıyorum, Sizlere Güzel Bir Eğlence Ortamı Sağlamak İsterim, Tabi Sizin Ve Benim Gayretlerimle Olacak Bir Şey Sunucumuz Yenidir.

rd6RQ3.png

rd6RQ3.png

8 Gb Ram

82 Slot

Faction

Hileye Tolerans Gösterilmemektedir, Hile Olduğunu Anladıklarımız Anında Cezalandırılırlar.

Yenilikler Oyuncuların İstekleri Üzerine Yapılmaktadır.

Arsalar Ve /Chest İle İtemleriniz Güvendedir.

Hiçbir Şekilde Ayrıcalık Yapılmamaktadır.

Lapis, Hammadde, Arsalarda Uçma Oyuncuların İstekleri Üzerine Hazırlanmıştır.

Her Cuma Günleri Saat 19:00'Da VIP Çekilişi Yapılmaktadır.

Her Gün Düzenli Event Yapılmaktadır.

İletişim Skype: Mamicik06

rd6RQ3.png

rd6RQ3.png

success-icon.png
Server Sahibi: JitterClickYT

rm26y.png

success-icon.png
Server Sahibi: iRelaxHD

rm26y.png

rd6RQ3.png

rd6RQ3.png

0Bm0GW.png

rd6RQ3.png

rd6RQ3.png

rd6RQ3.png

Son düzenleme:
Alıntı harita ve eklenti paketi ile sunucu gelişmez kusura bakmayın o da gözümüzden kaçmadı :D

Alıntı harita ve eklenti paketi ile sunucu gelişmez kusura bakmayın o da gözümüzden kaçmadı :D
Alıntı Olabilir Burda Zaten Bize Ait Diye Birşey Demiyoruz Hem Sunucumuz Yeni Açılmadı Açılalı Baya Oldu
Hem Haritalarda Bize Ait Gerekirse Ispatliyabiliriz

Dostum yanlız ispatlarım diyorsun fakat bu mapı bir sunucuda gördüm line ile başlıyordu galiba sunucu adı.

İspatlasana hadi shafuq musun sen aslanım
Dostum yanlız ispatlarım diyorsun fakat bu mapı bir sunucuda gördüm line ile başlıyordu galiba sunucu adı.
Merhabalar,
Öncelikle Maplar GiveCraft'a Ait Diyorsunuz Değilmi ?
GiveCraft'ın Paketini Ve Mapını Shafuq Paylaştı Git Sor Bakalım Şafağ'a Maplar Kime Ait ?
Birde Paket Kime Ait,
Paket Ona Maplar İse MythCrawler Ve Builderin'e Aittir, Paylaştığı Videoda İyi İzlerseniz,

Videodaki 02:24 Saniyede Bir Skype Yazıyor Yani MythCrawlerin Skypesi Onu Ekleyip Sorun Bakalım Kime Aitmiş :)
Umarım Yeterli Olmuştur,
İyi Forumlar,

sw daha acılmadımı[DOUBLEPOST=1507289584,1507289448][/DOUBLEPOST]sw daha acılmadımı yardım lazımı
geleyim

Konu tasarımı geliştirilebilirmiş.

Haritalar alıntı sanki .. ?

Hiç şaşırmadım klasik paketler ;(

sw daha acılmadımı[DOUBLEPOST=1507289584,1507289448][/DOUBLEPOST]sw daha acılmadımı yardım lazımı
geleyim
Sunucu Açık Sadece Bakım Yapıyorduk Bakım Bitti Ve Sunucu Aktif, İyi Forumlar

Konu tasarımı geliştirilebilirmiş.
Dediklerinizden Yola Çıkarak Gerekli Güncellemeleri Yapıcam, İyi Forumlar

Haritalar alıntı sanki .. ?
Haritalar Alıntı Değil Kanıt İstersenizde
Merhabalar,
GiveCraft'ın Paketini Ve Mapını Shafuq Paylaştı Git Sor Bakalım Şafağ'a Maplar Kime Ait ?
Birde Paket Kime Ait,
Paket Ona Maplar İse MythCrawler Ve Builderin'e Aittir, Paylaştığı Videoda İyi İzlerseniz,

Videodaki 02:24 Saniyede Bir Skype Yazıyor Yani MythCrawlerin Skypesi Onu Ekleyip Sorun Bakalım Kime Aitmiş :)
Umarım Yeterli Olmuştur,
İyi Forumlar

Hiç şaşırmadım klasik paketler ;(
Haklısınız Ama Yeni Şeyler Yavaş Yavaş Ekliyoruz, İyi Forumlar

Sunucu Açık Sadece Bakım Yapıyorduk Bakım Bitti Ve Sunucu Aktif, İyi Forumlar

Dediklerinizden Yola Çıkarak Gerekli Güncellemeleri Yapıcam, İyi Forumlar

Haritalar Alıntı Değil Kanıt İstersenizde
Merhabalar,
Birde Paket Kime Ait,

Umarım Yeterli Olmuştur,
İyi Forumlar

Haklısınız Ama Yeni Şeyler Yavaş Yavaş Ekliyoruz, İyi Forumlar
hmm bak bu iyi haber.

Tasarım ve Görevler Çok iyi olmuş başarılar[DOUBLEPOST=1509877988,1509877956][/DOUBLEPOST]Tasarım ve Görevler Çok iyi olmuş başarılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı