- Elmaslar
- 16
- Puanlar
- 6.260

Cümleten Selamün Aleyküm Hayırlı Günler Kardeşlerim! Sizlere "TeKKaNTR" Sunucusunu Tanıtacağım ( Gerçi Bizi Tanımayan Survival Sever Yoktur :) )
Öncelikler Arkadaşlar Ben Epeydir Bu İşlerle İlgileniyorum Daha Öncesindede Uzun Ömürlü Survival Sunucular Açıp Sizlere Gerçek Kaliteyi Hissettirdiğimi Düşünüyorum,
Ben Sunucumda Herşeyden Önce Botları ve Saldırıları Engellerim , Bot Ve Saldırı Yiyen Sunucuların Geleceği YOKTUR! Daha Sonra İse Gereksiz Plugin Eklemeyip Lag Oranını
En Alt Seviyeye Taşırım , Zaten Bizi Tanıyanlar Nasıl Sunucu Yaptığımızı Biliyorlar :) Uzun Lafın Kısası Bot Ve Saldırı Korumalı , Lagsız ve Uzun Ömürlü Sunucuda
Oynamak İsteyen Tüm Kardeşlerimizi Bekliyoruz.. Verdiğiniz Ve Vereceğiniz Destekler İçin ALLAH Razı Olsun.

Server IP: Play.TeKKaNTR.Com
Sürüm: 1.8.x
Ram: 8GB
Slot: SINIRSIZ!

Takım » Takım Arkadaşları!
PVP Koruması » Savaş Esnasında Oyundan Çıkarsan İtemlerin Gider,
Köylü Ticaret » İtemlerinizi Köylülerle Takaslayın,
İpeksi Spawner » Spawnerleri Kırabilir , İstediğiniz Yere Koyabilirsiniz,
Sanal Market » İtemlerinizi Satılığa Sunun,
Kelime Oyunu » 10 Dakikada Bir Chatte Yazı Tekrar Etkinliği,
Coin » Servere Özel "TEKKAN COIN" Parasıyla Değerli İtemler Alabilirsiniz.
Banka » Oyunda Durduğunuz Sürece /Warp Banka'Dan Para Alabilirsiniz.
Takas » Birbiriniz Arasında %100 Güvenli Takas Sistemi!
Eğlenceli Kazı » Kazdığınız Taşlardan %1 Oranla Elmas , %2 Oranla Altın , %3 Oranla Demir Çıkacak
Kazma Görevi » Bu özellik sayesinde 1000 Taş Veya Nether Taşı Kazdığınızda 2000TL Kazanacaksınız. Komut "/Kazmam"
Sürem » Oyunda 1 saati doldurduğunuzda envanterinize "TEKKAN COIN" gelecektir. Komut "/Surem"
Rütbe Sistemi » Rütbe atlayarak daha güçlü olun! Komut: "/Rutbe"
Haykırma Sistemi » Haykırarak Chatte Sizi Farketmeyen Kalmasın!

Kazma Görevi » Bu özellik sayesinde 1000 Taş Veya Nether Taşı Kazdığınızda 2000TL Kazanacaksınız. Komut "/Kazmam"

Sürem » Oyunda 1 saati doldurduğunuzda envanterinize "TEKKAN COIN" gelecektir. Komut "/Surem"

Rütbe Sistemi » Rütbe atlayarak daha güçlü olun! Komut: "/Rutbe"

Haykırma Sistemi » Haykırarak Chatte Sizi Farketmeyen Kalmasın!
Komut: "/Haykirma <Yazı>"

## OYUN ICINDE SUNUCU HAKKINDA BILGI ALMAK ICIN /TeKKaN , ÖZELLİKLER HAKKINDA BILGI ALMAK ICIN /TeKKanBilgi ##

Server Kapanır Mı » Her Sunucunun Kapanma İhtimali Vardır Fakat Biz En Uzun Ömürlü Sunucular Açıyoruz,
Alım Varmı » Alım Olacağı Zaman Oyun İçinden Haber Veriyoruz!
Claimde PVP Açıkmı » /Warp Orman Bölgesinde Pvp Açıktır! , /Warp Porman Bölgesinde Pvp Kapalıdır!
Bot Koruması Varmı » Sunucumuzdaki Site Kaydı Sayesinde Size %100 Korumalı Oyun Sağlıyoruz!
Büyülü Elma Yasak Mı » Sunucuda Büyülü Elma YASAKTIR!
Barut Yasak Mı ? » Sunucuda Barut YASAKTIR!

SİZLER OLMADAN BİZ BİR HİÇİZ.

Son düzenleyen: Moderatör: