1/200 play.techntk.com.tr Reklam ⚡️PLAY.TECHNTK.COM.TR ⚡️ ÖZEL DOKULAR - RÜTBELER - ADA YÜKSELTMELERİ VE DAHASI ✨ EMEK SKYBLOCK ✨ 1.16x

Konu, 21 Aralık 2023 16:26 tarihine kadar sabit.

TechNetwork

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi

Discord:

zynx_1

Elmaslar
0
Puanlar
340
Yer
Ankara
Minecraft
Zynx
Minecraft Sunucu IP Adresi
play.techntk.com.tr
Sunucu Sürümü
1.16 - 1.20
Sunucu Slotu
200
Sunucu Türü
Skyblock
Zorluk Seviyesi
Orta - Zor
Taban sürümü 1.17.1 olan ve desteklenen sürümleri 1.16x, 1.17x, 1.18x, 1.19x, 1.20x olan TechNetwork adlı emek Skyblock sunucumuz, kendine özgü özelliklerle dolu bir oyun deneyimi sunuyor. Sunucumuzda oyuncular, tamamen kişiselleştirilebilir tüccar menüsü, özel tasarımlara sahip menüler, gelişmiş çiftçi ve tamirci sistemleri gibi bir dizi özellikten yararlanabilirler.

Bunun yanı sıra, sabah oylama sistemi, çeşitli etkinlikler, rütbe market sistemi, ada yükseltmeleri ve rütbelere özel günlük ödül sistemleri gibi çeşitli ödüllendirme ve ilerleme fırsatları sunuyoruz. Sunucumuzda ayrıca oyuncular arası takas sistemi, özel kasalar, sanal sandık sistemi gibi özellikler de bulunmaktadır.

PvP koruma sistemi, gelişmiş görevli rütbe sistemi ve hazır arena haritası gibi özelliklerle oyuncularımıza çeşitli oyun deneyimleri sunuyoruz. Sunucumuzdaki teknik yapı, sunucu performansını optimize etmek için MOB limitlendirme ve farm, tarım optimizasyonları gibi önlemler içerir.

Sunucumuzun 1.17.1 taban sürümüne ek olarak 1.16x, 1.17x, 1.18x, 1.19x, 1.20x gibi çeşitli sürümleri desteklemekteyiz. TechNetwork emek Skyblock sunucusu, oyunculara özelleştirilmiş oyun deneyimi ve eğlenceli bir topluluk sunmaktadır.

1.jpg
2.jpg

Wifcware

Fırında Isıttığım İlk Taş

Discord:

w1fc

Elmaslar
19
Puanlar
195
Yer
Turkey
Minecraft
zebosensei
Oyun içi tasarımlar aşırı hoş başarılar dilerim!

İlhanYlmz

Fırında Isıttığım İlk Taş
Minedox

Discord:

w0in

Elmaslar
14
Puanlar
195
Yer
Yalova
Minecraft
w0in
Seçtiğiniz sunucu slotuna göre sunucu özelliklerinizi biraz yetersiz gördüm, ama oyun içi NPC hologramları işte efendim olsun, kasa hologramları vesaire, hepsi muazzam olmuş. Elinize sağlık, umarım iyi yerlere gelince bizi unutmazsınız. İyi forumlar <3

TechNetwork

Discord:

zynx_1

Elmaslar
0
Puanlar
340
Yer
Ankara
Minecraft
Zynx
Seçtiğiniz sunucu slotuna göre sunucu özelliklerinizi biraz yetersiz gördüm, ama oyun içi NPC hologramları işte efendim olsun, kasa hologramları vesaire, hepsi muazzam olmuş. Elinize sağlık, umarım iyi yerlere gelince bizi unutmazsınız. İyi forumlar <3
Teşekkürler Evet fark ettim o slot sayısını düzelteceğim bilgilendirme için teşekkür ederim.

TechNetwork

Discord:

zynx_1

Elmaslar
0
Puanlar
340
Yer
Ankara
Minecraft
Zynx
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı