Sol Reklam

139/140 play.sentorcraft.com Öne Çıkan PLAY.SENTORCRAFT.COM | 1.16.5 SÜRÜKLEYİCİ SKYBLOCK - HEMEN KATIL!

Konu, 1 Şubat 2025 14:06 tarihine kadar sabit.

RealUndefeated

Demir Cevheri Gibiyim
Sunucu Sahibi
Elmaslar
104
Puanlar
1.520
Yer
İstanbul
Minecraft
RealUndefeated

Discord:

realundefeated

Minecraft Sunucu IP
PLAY.SENTORCRAFT.COM
Sunucu Sürümü
1.16.5 - 1.21
Sunucu Slotu
Sınırsız
Sunucu Türü
Skyblock
Zorluk Seviyesi
Orta
IP: PLAY.SENTORCRAFT.COM
Site:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

hakkımızda.png

sistemlerimiz.png

versiyon.png

kareler.png

kare1.png

kare2.png

kare3.png

kare4.png

skyblock sunucu
skyblock server
skyblock sunucular
skyblock serverler
skyblock serverlar
türk skyblock
1.16 skyblock
minecraft sunucu
minecraft sunucular
minecraft server
minecraft serverlar
sentorcraft
sentorcraft skyblock

Son düzenleme:
Aylardır süren uğraşlarınızı konu içerisinde görmek isterdim. Başarılar.

Aylardır süren uğraşlarınızı konu içerisinde görmek isterdim. Başarılar.
Yorumun için teşekkürler. Tasarımı kısa ve öz tutmayı tercih ettik bu nedenle konu içeriğini çeşitlendirmedik. Sunucudan Kareler kısmında sunucumuz ile ilgili 4 özet görsel seçmeye çalıştık. Şuan anlamsız geliyor olabilir ama sunucu açılışında bulunursanız hepsi birer anlam kazanacak umarım.

Son düzenleme:
IP: PLAY.SENTORCRAFT.COM
Site:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eki Görüntüle 244308
Eki Görüntüle 244302
Eki Görüntüle 244208
Eki Görüntüle 244209

SENTORCRAFT olarak aylar süren uğraşılar ile inşa ettiğimiz skyblock sunucumuz 5 Temmuz 2024 Cuma günü saat 20:00'de kapılarını sizlere açacak. Elimizden geldiğince Türk skyblock sunucularına farklı bir tarz getirmeye gayret gösterdik. Çok fazla yeniliğin de geleneğe ihanet olacağının farkında olarak her şeyi dozunda tutmaya çalıştık.
Bu taze macerada sizi de görmekten çok memnun oluruz.

Yapımına uzun zamandır emek verilen bir sunucu sistemleride gerçekten verilen emeği kanıtlıyor, demek istediklerimi açıldıktan sonra sunucuda olanlar ve oynamaya başlayanlar daha iyi anlayacaktır. Gerçekten harika emeğinizin karşılığını almanız dileğiyle hocam oyuncunuz bol olsun hayırlı olsun şimdiden!mc_zümrüt

Sunucu güzel görünüyor, konu tasarımıda gayet yerinde. Şimdiden başarılar dilerim umarım emeğinizin karşılığını alırsınız. :like:

Açılışa son 30 dakika.

Logonuzu ve konu tasarımınızı çok beğendim. Yakın zamanda sunucunuzu da ziyaret etmeye çalışacağım. Başarılar dilerim.

1724852283341.webp

1724852300855.webp

+200 oyuncu ile sunucumuzun 2. ayına yaklaşıyoruz.

1725534926890.webp

Sunucumuzun 2. ayında +260 online ile sürükleyici skyblock deneyimi sunmaya devam ediyoruz.

Son düzenleme:
Sunucu çok hoş duruyor, bu arada tagları çok beğendim :)

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı