Sol Reklam
Sağ Reklam

The Bridge Taktikleri | Köprülerin Kralı Sen Ol!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Forgean

Her şey güzel olacak..
Emektar

Discord:

Forgean#7305

Katılım
21 Ekim 2018
Mesajlar
217
Elmaslar
240
Puanlar
6.570
Minecraft
Forgean
72515


Taktiksel Oynanış
Eğer The Bridge oynayacaksanız ve oyunu oynarken eğlenmenin yanı sıra kazanmayı hedefliyorsanız taktik yapmanız çok önemlidir. Yandan yol, üstten yol veya altın elma yedikten sonra rakibe dalmak gibi daha birçok şey. Oyunu taktiksel şekilde oynamak size zaferi kazandıracak tek şeydir. Vurup kırmanızın pek bir şeye fayda edeceğini sanmıyorum. Tek kişi olarak giriyorsanız taktiğinizi ona göre, iki kişi olarak giriyorsanız ise taktiğinizi iki kişiliğe göre dizayn etmeniz gerekmekte.

Yandan Yol
The Bridge oyununda zafere ulaşmak, rakiplerinizi alt etmek için gerekli olan şeylerden biri de yandan yol yapmaktır. Bunun için bileğiniz kuvvetli olmalı, jitter tabiri ile bildiğimiz hızlı tıklamayı başarmalısınız. Yandan yol yaparak gittiğinizde avantajlı olursunuz ve rakiplerinizin size ulaşmasını zorlaştırırsınız ve zafere bir adım daha yaklaşırsınız.

Saldırı Biçimi
The Bridge oyununda saldırı biçiminiz, bulunduğunuz alan önemli etkenlerden biridir. Altın elma yiyerek saldıran biri ile altın elma yemeden saldıran biri arasında fark vardır. İlk vuruşu kim atarsa o diğer tarafa göre daha avantajlıdır. Veya rakibe saldırmadan önce ona ok atmanız ona hasar vereceği için karşılaşmada 1-0 önde başlarsınız.

72539


Ah Şu Hileler

Oyunda ne kadar iyi olsanız da oynadığınız sunucunun korumasından kaynaklı olarak muhtemelen karşınıza hile çıkacaktır. Hile için yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Oyundan çıkmasını bekleyebilir veya oyunu terk edebilirsiniz. Seçim size kalmış bir şey. Hala neden hile kullandıklarını da anlamış değilim.

Takım Arkadaşı
Oyunda iyi olabilirsiniz fakat karşı takım iki kişiyken sizin tek kişi kalmanız, takım arkadaşınızın kötü oynaması veya takım arkadaşınızın oyunda karakterini bırakıp başka işlerle meşgul olması her ne kadar iyi oynasanız da oyunun gidişatını değiştirecektir. Takım arkadaşınız önemlidir, onu iyi seçmeniz gerekir. Duo girdiğinizde takım arkadaşınız yanınızda değilse oyun kazanma amacınız yerle bir olabilir.

Envanter Düzeni
Önemli etkenlerden birisi de envanter düzenidir. Karışık bir envanter düzeniniz varsa iyi bir oyuncu bile olsanız bazı şeyleri kaybedebilirsiniz. Envanter düzeni demişken envanterler arası değişme hızını da belirtmek isterim. Elinizin klavyeye yatkın olması gerekmektedir. Envanterdeki slotlar arası iyi geçiş yapmanız sizi zafere bir tık daha yaklaştıracaktır.

72541


Adam Şaşırtma

Karşınızdaki rakibi şaşırtmanız da size bir artı olarak dönecektir. Rakiple düz yolda karşılaştığınızda yandan yola geçerek rahat bir şekilde gol atabilirsiniz. Bu şaşırtmayı neredeyse çoğu The Bridge oyuncusu kullanmakta. Fakat dikkat edin yandan yola geçmeden önce rakiple aranızda mesafe olması gerekli. Yoksa siz yandan yola geçtiğiniz anda arkanızdan vurup sizi aşağı atabilir.

Üstten Yol
Bir diğer taktiğimiz ise üstten yoldur. Üstten gittiğiniz taktirde takım arkadaşınız sizin tarafı koruyabilirse, adam geçirmezse üstten gol atmanız çok rahat olacaktır. Üstten yol yapın ve portala yaklaştığınızda üst tarafa atlayıp golü atın!

Gecikme Süresi
Önemli etkenlerden biri de gecikme süresidir. Gecikme süresi çoğu oyuncunun baş belasıdır. Bu yüzden oynayacağınız sunucuları iyi seçmeli, ping(gecikme) oranlarına bakmalısınız ki sonradan sorun yaşamayın. Oyun oynarken kim bilir aşağı düşersiniz, farkında olmadan rakip sizi öldürür, robot gibi etrafa gidersiniz.
 

Minezoid

oyna.minezoid.com

Discord:

Minezoid#4994

Katılım
21 Haziran 2016
Mesajlar
1.567
Elmaslar
1.020
Puanlar
13.735
Yer
Minezoid Network
Konu gerçekten çok hoş olmuş eline sağlık
 

AKB`Dağhan

✨CruesNW.Keyubu.Com✨

Discord:

Dağhan#9999

Katılım
3 Haziran 2019
Mesajlar
186
Elmaslar
61
Puanlar
2.210
Yaş
32
Yer
İstanbul
Minecraft
DaghanKacak
Çok güzel olmuş, eline sağlık.
 

fugue

Zümrüt Hojtir, Ama Benenah
Emektar

Discord:

srcn.

Katılım
28 Ekim 2014
Mesajlar
1.099
Elmaslar
894
Puanlar
16.080
Yer
İzmir
ne yaptın gralll
 

Nikto

.
Katılım
8 Kasım 2014
Mesajlar
3.051
Elmaslar
1.099
Puanlar
0

RebelZone

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor

Discord:

RebelZone#6475

Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
704
Elmaslar
1.692
Puanlar
9.075
Yer
RebelZone#6475
Minecraft
RebelZone
Eskiden oynardım fakat hep yeniliyordum şimdi bu taktiklerle bir daha deneyeceğim.
 

RimeNakah

Odunlara Vur Vur Vur!

Discord:

RimeNakah #9927

Katılım
6 Haziran 2019
Mesajlar
37
Elmaslar
16
Puanlar
0
Minecraft
RimeNakah
Güzel olmuş + olarak eğer bir savaşı kazanırsanız ilerleyin ama tam saldırmayın elma yiyin canınız fullensin daha taktiksel bir konumda oluyorsunuz ve rakibinizi okla dürtmeniz kolaylaşıyor başarılı bir konu olmuş
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Bir Mini Games ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Gerçekten bu konu içerisinde döktürmüşsünüz. Kaleminize sağlık!
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı