- Elmaslar
- 45
- Puanlar
- 8.770
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.Güzel sunucu , başarılar dilerim.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.Efsane!
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.Bir yıl önce ilk açıldığında oynuyordum , tavsiye ettiğim bir sunucu
Dediğimiz gibi nezih bir ortam için katı kurallar uyguluyoruz ve kimseyi affetmiyoruz. En azından oyuncularla ilgileniyoruz değil mi? :)[DOUBLEPOST=1516472387,1516472354][/DOUBLEPOST]Her şey güzel fakat yetkililerinizin oyuncularla pek sıcak kanlı olduğu konusunda size katılmıyorum. aksine bir hatasını gördüğünüz oyuncunun yüzüne vurmaktan zevk alıyorlar gibi...
Güzel yorumunuz için teşekkürler!Gerçekten kaliteli bir sunucuya benziyor, oynanmaya değer bir sunucu!
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.Süper bir server herkese tavsiye ederim çok iyi bir build ve çok emek var aksini idda eden olacağını sanmıyorum :)
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.Gerçekten iyi server bence ben 1.sezondan beridir varım yetkililer işlerine hakim bence hemen servere gidip oyunun tadını çıkartabilirsiniz[DOUBLEPOST=1516473122,1516473081][/DOUBLEPOST]Gerçekten iyi server bence ben 1.sezondan beridir varım yetkililer işlerine hakim bence hemen servere gidip oyunun tadını çıkartabilirsiniz
Yetkililerimizin yeterince ilgilendiğini düşünüyoruz fakat biraz daha dikkat edebiliriz. Yapılan yasaklama işlemleri belli bir prosedüre göre yapılmaktadır, bazen hata çıkabilir. Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.bence yani yetkililer birazdaha ilğilense bence daha iyi olur ama gerçekten iyi bir server bide bazen konuyu tam çözmeden ban atıyorlar ben o yüzden ban yemedim ama yiyenler var biraz dikkatli olunursa daha iyi olur.[DOUBLEPOST=1516473413,1516473343][/DOUBLEPOST]bence yani yetkililer birazdaha ilğilense bence daha iyi olur ama gerçekten iyi bir server bide bazen konuyu tam çözmeden ban atıyorlar ben o yüzden ban yemedim ama yiyenler var biraz dikkatli olunursa daha iyi olur.