Sol Reklam

Çözüldü Pixel vip yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Razorxl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.563
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Razorxl

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Puanlar
8.710
Kullanan veya inceleyen bilir pixel vip plugini ile vip key basabiliyoruz ve bize bi kod veriyor kodu nasıl ayarlasak kullanan kişiye süreli vip verebiliyoruz şimdi sormak istediğim şu bu kod otomatik bi şekilde basilabilir mi yani şöyle ki mesela lapisten veya başka bi madenden kazı yaparken bi not defteri gibi bişey düşecek ve içinde bu kod yazılı olacak ama bu kod hep farklı çıkmalı bu yapılabilir mi

bunu yapmak için bir sürü key oluşturman ve hepsini skripte kaydetmen gerekli hepsi farklı olur diyorsan keyler ayarlanabiliyorsa random yap skriptte o randomuda keylere kaydet.

Key oluştur diyince zaten random key oluşuyor bi skript ile pluginin configinden cekemezyim peki skripte pluginin için key oluşturma kodunu işletse oluşan config çekilemez mi

Key oluştur diyince zaten random key oluşuyor bi skript ile pluginin configinden cekemezyim peki skripte pluginin için key oluşturma kodunu işletse oluşan config çekilemez mi
bunu ben yapamam belki yapabilen biri vardır ben etiketliyim yapabileceğini düşündüğüm kiyişi
@Green

bunu yapmak için bir sürü key oluşturman ve hepsini skripte kaydetmen gerekli hepsi farklı olur diyorsan keyler ayarlanabiliyorsa random yap skriptte o randomuda keylere kaydet.
Bu şekilde yapabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı