PearlyNetwork Dolandırıcılığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

erscyus

Fırında Isıttığım İlk Taş

Discord:

erscyus#9156

Elmaslar
40
Puanlar
645
Yer
361
Minecraft
erscyus
Ben kendim yasal yollara başvuracağım demiyorum bana soru soruluyor cevaplıyorum.
Para bende olmadığı sürece yapabileceğim birşey de yok zaten gerçekten uğraşmış olsa yine cebimden veririm hem 15dk da yaptı ortada bir emek yok hatta şöyle diyim bana göre yok hemde tavırları hoş olmadı :)

yine kim beni ne olarak görüyorsa hiç sıkıntı yok bu tarz şeylere hiçbir sunucu sahibi detayına kadar takılmaz zaten takılıyor olsa sunucuya ayıracak vakit bulamaz emin olun
35TL için bir insanı dolandıran bir insanın sunucusunda alışveriş yapmak vakit ayırmak ne kadar doğru?

erscyus

Discord:

erscyus#9156

Elmaslar
40
Puanlar
645
Yer
361
Minecraft
erscyus
Ben kendim yasal yollara başvuracağım demiyorum bana soru soruluyor cevaplıyorum.
Para bende olmadığı sürece yapabileceğim birşey de yok zaten gerçekten uğraşmış olsa yine cebimden veririm hem 15dk da yaptı ortada bir emek yok hatta şöyle diyim bana göre yok hemde tavırları hoş olmadı :)

yine kim beni ne olarak görüyorsa hiç sıkıntı yok bu tarz şeylere hiçbir sunucu sahibi detayına kadar takılmaz zaten takılıyor olsa sunucuya ayıracak vakit bulamaz emin olun
Ayrıca şu vergi levhası mevzusu ne oldu? Sitede göremedim, özelden bi iletme imkanınız var mı? Merakımızı giderelim değil mi? 35TL'yi veremeyen bir insan 5000TL civarında bir ücreti nasıl vergi levhasına verecek buna çok gülüyorum :D

Forphy

Odunlara Vur Vur Vur!

Discord:

Forphy_#1881

Elmaslar
2
Puanlar
910
Minecraft
_Forphy
35TL için bir insanı dolandıran bir insanın sunucusunda alışveriş yapmak vakit ayırmak ne kadar doğru?
35 tl nin peşine bu kadar düşeceğini bilseydim atardım ama cidden hevesim kalmadı :D

Bu sizin tabirinizle dolandırıcılığa giriyor ama beni de bilen biliyor zaten umarım bir gün yüz yüze konuşma şansımız olur bu konuyu biliyorsundur sanaldan yok yasalar şunlar bunlar rahatça konuşulmuyor :)

Forphy

Odunlara Vur Vur Vur!

Discord:

Forphy_#1881

Elmaslar
2
Puanlar
910
Minecraft
_Forphy
Ayrıca şu vergi levhası mevzusu ne oldu? Sitede göremedim, özelden bi iletme imkanınız var mı? Merakımızı giderelim değil mi? 35TL'yi veremeyen bir insan 5000TL civarında bir ücreti nasıl vergi levhasına verecek buna çok gülüyorum :D
Kitabın sadece arka yüzünü görüyorsun sen kendi şirketimize bağlı olarak ilerliyor bilmediğin çok şey var yoksa doğruya doğru ben sunucu üzerinden o miktarda birşey kazanmadım

Forphy

Odunlara Vur Vur Vur!

Discord:

Forphy_#1881

Elmaslar
2
Puanlar
910
Minecraft
_Forphy
ne diyorsanız diyin artık sizin cahilliğinize bırakıyorum umarım yüz yüze görüşme şansımız olur kendine dikkat etmen dileğiyle görüşürüz

erscyus

Discord:

erscyus#9156

Elmaslar
40
Puanlar
645
Yer
361
Minecraft
erscyus
35 tl nin peşine bu kadar düşeceğini bilseydim atardım ama cidden hevesim kalmadı :D

Bu sizin tabirinizle dolandırıcılığa giriyor ama beni de bilen biliyor zaten umarım bir gün yüz yüze konuşma şansımız olur bu konuyu biliyorsundur sanaldan yok yasalar şunlar bunlar rahatça konuşulmuyor :)
35TL zerre gram umrum da değil dostum yaptığın karaktersizliği tüm MC-TR halkı görsün istiyorum. - ""Vergi levham var şirketim var ama birinin tasarımlarını hiç sormadan çalıyorum ardından bir de dolandırıyorum"" - Komiksin dostum :D
Bu kadar paraya ihtiyacın olduğunu ben bilsem yardımcı olmaya çalışırdım :)

Forphy

Odunlara Vur Vur Vur!

Discord:

Forphy_#1881

Elmaslar
2
Puanlar
910
Minecraft
_Forphy
35TL zerre gram umrum da değil dostum yaptığın karaktersizliği tüm MC-TR halkı görsün istiyorum. - ""Vergi levham var şirketim var ama birinin tasarımlarını hiç sormadan çalıyorum ardından bir de dolandırıyorum"" - Komiksin dostum :D
Bu kadar paraya ihtiyacın olduğunu ben bilsem yardımcı olmaya çalışırdım :)
35 tl sadece sigaraya verdiğim para bilgin olsun :)

Forphy

Odunlara Vur Vur Vur!

Discord:

Forphy_#1881

Elmaslar
2
Puanlar
910
Minecraft
_Forphy
parayla övünmeyi seven birisi değilim ama o evini satsan arabanı satsan vs vs bi tane bizim hastanemizden alamazsın görgüsüz olduğun profil fotoğrafına kullandığın telefonu koyarak belli oluyor

erscyus

Discord:

erscyus#9156

Elmaslar
40
Puanlar
645
Yer
361
Minecraft
erscyus
35 tl sadece sigaraya verdiğim para bilgin olsun :)
Madem bu kadar şirketin var, zenginsin, rich rich diyorsun :D 35TL dolandıracak ve izinsiz tasarım çalacak kadar niye boşsun? :D

IExlusive

Egemenlik, kayıtsız şartsız ulusundur.
Seçkin Moderatör
Premium
Elmaslar
190
Puanlar
14.020
Yer
İzmir
Konuyu kilitleme kararı alıp tarafların 24 saat içerisinde kanıtları ulaştırıp sunmaları ve haklı haksız kim olduğuna karar verebilmek için taraflar dinlenip ona göre yaptırım uygulanacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı