Sol Reklam

[Part 1 ] Hayat bazen kötüdür...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Puding Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 412
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Elmaslar
710
Puanlar
15.120
Yer
Suriye
Mehaba Yeniden ben, klasik girişimle ile.
Hayat size acıda çektirir zevk te verir. Ancak kimse kimseye aşırı bir faydası olmaz. Ben hayatım boyunca sokaklarda top oynayan, saklambaç oynuyan, ebelemeç oyniyan bir velettim. Şimdi ise telefon başında Asosyal olmuş bir insanım gibi hissediyorum.
6-9 yaşıma kadar çok güzel gitti hayatım.
9 Yaşından sonrada paranın gücünü oğrendim, mesela parası olanlar fakirlerden üstün olduğunu. Ancak ben çoğu zaman böyle düşünmemiştim. Çünkü onun parası var diye diz çokmek, köle gibi onun için çalışmak zorunda değildim.
Ben küçükken her zaman futbolcu olucam derdim aileme. Ailemde bana çocukken sadece değer verdi.
Yani çok fazla sevgi göremedim.
10 Yaşıma girdiğimde çok iyi 2 insanla tanıştım 2 sinide çok sevdim beni koruyup kolladılar, sevdiler, ağabeyim oldular, kardeşim oldular.
1 sene sonra da gökhan ağabeyim şehit oldu.
6 ay sonrada melih arkadaşım araba kazası ile vefat etti.
O günden bu yana çok şey yaşadım.

Part 2 Yakında...

Part part değilde herşeyi bir konuya toplayabilirdin, bunu geçelim,başın sağolsun. Sevdiğin birisini kaybetmek nedir çok iyi bilirim.

Part part değilde herşeyi bir konuya toplayabilirdin, bunu geçelim,başın sağolsun. Sevdiğin birisini kaybetmek nedir çok iyi bilirim.
Telefondan yazdım, o yüzden part part atıcam. Bu arada teşekürler beni anladığınız için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı