Çözüldü PaidRanks rütbe sorunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Acharion

Girişimci

Discord:

Acharion#0666

Elmaslar
16
Puanlar
13.270
Yer
Mobolla
Minecraft
Acharion
Sunucumda rütbe plugini olarak en uygun olarak düşündüğüm paidranks kullanıyorum. /rankup ve benzeri şeylerde sorunum yok fakat servere giren herkes son rütbeden başlıyor.. Default olarak oyuncuyu belirttiğim halde. Yardım edebilecek ve çözümünü bilen arkadaşlar varsa yazarsa memnun olurum. İyi forumlar.
Çözümünü buldum;
Tam böyle aval aval halıyı izlerken aklıma gelen bir teori bile sorunumun çözümünü buldum :D GroupManager'de rütbeleri ayarlerken kısa sürsün diye oyuncudan kopyalayıp yapmıştım :D Default True olarak unutmuşum. Defaultları false yapıp sadece başlangıç rütbesini true yapınca halletmiş oldum. Bu tarz sorunlar yaşayan arkadaşlar olursa yazabilirler pm ile yardımcı olurum. @Technical ayrıca dediğin gibi paidranks'ta değişik hatalar çıkabiliyor. Bende en başından beri bunları çözümledim,rankup hatasını falan bir şekilde çeşitli sürüm ve ayar güncellemeleriyle halletim. En sona bu kalmıştı bunuda düşünürken aklıma gelen bir fikir ile hallettim. Herkese iyi forumlar çözüldü! :)

Bu hata çözülmüştür.. İyi forumlar :D

Son düzenleme:

nexi

nexi is the best!

Discord:

nexi#0001

Elmaslar
1.198
Puanlar
13.575
Yer
Samsun
PaidRanks yerine EzRanksPro kullanmanı tavsiye ederim @IrfanDmn nin plugin paketinde var. editleyip kullanmanı tavsiye ederim.

Acharion

Girişimci

Discord:

Acharion#0666

Elmaslar
16
Puanlar
13.270
Yer
Mobolla
Minecraft
Acharion
@Technical cevap verdiğiniz için sağolun hocam. Deniyeceğim. Ama bunun çözümü varsa çok iyi olurdu neyse yinede bir bakayım :)[DOUBLEPOST=1511958446,1511958414][/DOUBLEPOST]

nexi

nexi is the best!

Discord:

nexi#0001

Elmaslar
1.198
Puanlar
13.575
Yer
Samsun
Paidranks'da değişik sorunlar çıkabiliyor ancak ezrankspro hem kullanışlı hemde çok işe yarar bir plugin Irfanın paketinde var ordan al spigotda paralı olduğu için :D

Acharion

Girişimci

Discord:

Acharion#0666

Elmaslar
16
Puanlar
13.270
Yer
Mobolla
Minecraft
Acharion
Tam böyle aval aval halıyı izlerken aklıma gelen bir teori bile sorunumun çözümünü buldum :D GroupManager'de rütbeleri ayarlerken kısa sürsün diye oyuncudan kopyalayıp yapmıştım :D Default True olarak unutmuşum. Defaultları false yapıp sadece başlangıç rütbesini true yapınca halletmiş oldum. Bu tarz sorunlar yaşayan arkadaşlar olursa yazabilirler pm ile yardımcı olurum. @Technical ayrıca dediğin gibi paidranks'ta değişik hatalar çıkabiliyor. Bende en başından beri bunları çözümledim,rankup hatasını falan bir şekilde çeşitli sürüm ve ayar güncellemeleriyle halletim. En sona bu kalmıştı bunuda düşünürken aklıma gelen bir fikir ile hallettim. Herkese iyi forumlar çözüldü! :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı