Sol Reklam

Çözüldü PaidRanks rütbe sorunu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Acharion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 790
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Acharion

Girişimci
Elmaslar
19
Puanlar
13.270
Yer
Kadifekale
Minecraft
Acharion

Discord:

caphr1el

Sunucumda rütbe plugini olarak en uygun olarak düşündüğüm paidranks kullanıyorum. /rankup ve benzeri şeylerde sorunum yok fakat servere giren herkes son rütbeden başlıyor.. Default olarak oyuncuyu belirttiğim halde. Yardım edebilecek ve çözümünü bilen arkadaşlar varsa yazarsa memnun olurum. İyi forumlar.
Çözümünü buldum;
Tam böyle aval aval halıyı izlerken aklıma gelen bir teori bile sorunumun çözümünü buldum :D GroupManager'de rütbeleri ayarlerken kısa sürsün diye oyuncudan kopyalayıp yapmıştım :D Default True olarak unutmuşum. Defaultları false yapıp sadece başlangıç rütbesini true yapınca halletmiş oldum. Bu tarz sorunlar yaşayan arkadaşlar olursa yazabilirler pm ile yardımcı olurum. @Technical ayrıca dediğin gibi paidranks'ta değişik hatalar çıkabiliyor. Bende en başından beri bunları çözümledim,rankup hatasını falan bir şekilde çeşitli sürüm ve ayar güncellemeleriyle halletim. En sona bu kalmıştı bunuda düşünürken aklıma gelen bir fikir ile hallettim. Herkese iyi forumlar çözüldü! :)

Bu hata çözülmüştür.. İyi forumlar :D

Son düzenleme:
PaidRanks yerine EzRanksPro kullanmanı tavsiye ederim @IrfanDmn nin plugin paketinde var. editleyip kullanmanı tavsiye ederim.

@Technical cevap verdiğiniz için sağolun hocam. Deniyeceğim. Ama bunun çözümü varsa çok iyi olurdu neyse yinede bir bakayım :)[DOUBLEPOST=1511958446,1511958414][/DOUBLEPOST]

Paidranks'da değişik sorunlar çıkabiliyor ancak ezrankspro hem kullanışlı hemde çok işe yarar bir plugin Irfanın paketinde var ordan al spigotda paralı olduğu için :D

Tam böyle aval aval halıyı izlerken aklıma gelen bir teori bile sorunumun çözümünü buldum :D GroupManager'de rütbeleri ayarlerken kısa sürsün diye oyuncudan kopyalayıp yapmıştım :D Default True olarak unutmuşum. Defaultları false yapıp sadece başlangıç rütbesini true yapınca halletmiş oldum. Bu tarz sorunlar yaşayan arkadaşlar olursa yazabilirler pm ile yardımcı olurum. @Technical ayrıca dediğin gibi paidranks'ta değişik hatalar çıkabiliyor. Bende en başından beri bunları çözümledim,rankup hatasını falan bir şekilde çeşitli sürüm ve ayar güncellemeleriyle halletim. En sona bu kalmıştı bunuda düşünürken aklıma gelen bir fikir ile hallettim. Herkese iyi forumlar çözüldü! :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı