- Elmaslar
- 90
- Puanlar
- 13.945
- Yer
- İstanbul
- Minecraft
- TheIsaORC
Discord:
TheIsaORC#0001
TheIsaORC#0001
TheIsaORC#0001
skirpt daha kolay olur diye düşündüm ben genede skript tercih edeceğim yaza bilecek varmı ?[DOUBLEPOST=1505143725,1505143585][/DOUBLEPOST]hem mycommand yada slash server i nasıl kullanıldığını bilmiyorum bana ayarlayıp verebilecek varsa ricam olsun yapa bilirmisiniz ?
on command "lobi":
cancel event
execute player command "server lobi"
Bu skript işe yaramaz.Kod:on command "lobi": cancel event execute player command "server lobi"
Bu skript işe yaramaz.
Mycommand veya slashserver tanıtım konularından yardım alabilirsin
MyCommand/commands.yml'ye girip en sona şunu kopyala:skirpt daha kolay olur diye düşündüm ben genede skript tercih edeceğim yaza bilecek varmı ?[DOUBLEPOST=1505143725,1505143585][/DOUBLEPOST]hem mycommand yada slash server i nasıl kullanıldığını bilmiyorum bana ayarlayıp verebilecek varsa ricam olsun yapa bilirmisiniz ?
'lobiyegit':
command: /lobi
type: BUNGEE_TP
server_name: buraya-bungeecorddaki-lobinin-adı
permission-required: false
Helal yardımsever üye :DYardımcı olmazsam ayıp olur :D
MyCommand/commands.yml'ye girip en sona şunu kopyala:
Kod:'lobiyegit':[/I][/CENTER] [I] [CENTER] command: /lobi type: BUNGEE_TP server_name: buraya-bungeecorddaki-lobinin-adı permission-required: false
Yusuf Demir#4555
TheIsaORC#0001
Yardımcı olmazsam ayıp olur :D
MyCommand/commands.yml'ye girip en sona şunu kopyala:
Kod:'lobiyegit':[/I][/CENTER][/I][/CENTER] [I] [CENTER][I] [CENTER] command: /lobi type: BUNGEE_TP server_name: buraya-bungeecorddaki-lobinin-adı permission-required: false