Sol Reklam

Oyun & Minecraft Premium Satış Web Site Teması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FouriosWeb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 2.788

Tasarım Güzelmi Sence İyi Gidiyormu!

• Evet Güzel Gidiyor

Oylar: 3 75,0%
  • Evet Güzel Ama Daha İyi Olabilir

Oylar: 0 0,0%
  • Hayır Çok Kötü

Oylar: 1 25,0%

• Oy Verenler
    4
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

FouriosWeb

Web Tasarım & Yazılım _ FouriosWeb
Elmaslar
4
Puanlar
0
Yer
Sivas
Herkese merhaba arkadaşlar ben Enes bugün Oyun satıs ve Minecraft premium satışları için üzerinde durduğumuz bu projeyi ön tanıtım olarak sizlere tanıtmak istedik tabikide şuanda yapım asamasında buradaki tanıtım amacım sizlerin yorumunu almak olmuşmu olmamışmı veya sizin önerilerinizi İYİ / KÖTÜ Yorumlarınızı öğrenmek
tabikide belki diyebilirsiniz bu tema kötü fln diye ama şuanki tema standart bir temadır.Bu proje bittiği zaman kişi özel olarak kendine özgü tasarımını yaptırtabilir.Şimdi bir kaç fotoğraf ile ön tanıtıma geçelim.

NOT: Tasarımımız Responsive olarak geliştirilmektedir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

NOT: Lütfen anket oylamayı yapmayı unutmayın! Oylama çok çok Değerlidir.

Site tasarımı güzel fakat 20tl minecraft premiumun keşke epostası değişseydi.

[DOUBLEPOST=1506241718,1506241713][/DOUBLEPOST]
Site tasarımı güzel fakat 20tl minecraft premiumun keşke epostası değişseydi.

Hayır o fiyat test amaçlı ve bu tasarımı başkaları satın alarak web sitelerinde satış yapması için geliştiriyoruz test amaçlı fiyat zaten bu web tasarımını satın alan kişi özelliklerinide kendine göre düzenleyebilecek.

Web tasarımı bilmeyenler için idare eder.

[DOUBLEPOST=1506241718,1506241713][/DOUBLEPOST]

Hayır o fiyat test amaçlı ve bu tasarımı başkaları satın alarak web sitelerinde satış yapması için geliştiriyoruz test amaçlı fiyat zaten bu web tasarımını satın alan kişi özelliklerinide kendine göre düzenleyebilecek.
Peki.Kolay gelsin.

Enes Testi, hmm bir yerden tanıdık geliyor acaba önceden Sanderkill ismini kullanıyormuydunuz?

Gayet güzel.Aklımda bir soru varda acemice başlayacaklar için site tasarlama programı biliyormusunuz ve site tasarlarken nelere ihtiyaç duyarız kodlama vs.​

[DOUBLEPOST=1506244151,1506243981][/DOUBLEPOST]
Web tasarımı bilmeyenler için idare eder.

Teşekkürler tüm yorumlar değerlidir.

Enes Testi, hmm bir yerden tanıdık geliyor acaba önceden Sanderkill ismini kullanıyormuydunuz?

HYR kullanmadım

Gayet güzel.Aklımda bir soru varda acemice başlayacaklar için site tasarlama programı biliyormusunuz ve site tasarlarken nelere ihtiyaç duyarız kodlama vs.​

Şimdi öğrenmek istiyorsan program olarak şunlar;

Kod editörü : (notepad++)

Sunucu (Local Host yaniprojenizi localhosttan kontrol edebilmeniz için yani önizlemek için YouTube vs. Yerlerden Bulabilirsiniz.) : AppServ

Şimdi kodlamayı öğrenmek istiyorsan tercihim Kitap alman kılavuz olarak iyi olur yok kitap almam dersen ise YouTubeden Emrah Yüksel,Tayfun Erbilen vb gibi eğitim veren çok kanal bulunmakta oradan izleyerek öğrenebilirsin ve Adobe Dreamweaver Programınıda kullanabilirsin Başlangıç olarak iyi olabilir.

Oldukça fazla geliştirilmeye açık bir tema gibi gözüküyor. Şuan ki halini pek beğenmesem de emeğe saygı +1 :)

Oldukça fazla geliştirilmeye açık bir tema gibi gözüküyor. Şuan ki halini pek beğenmesem de emeğe saygı +1 :)

Yazıda belirtmiştim zaten bu standart tema ve şuandada geliştirilmeye devam ediyor daha iyi hale getirilmeye çalışılıyor ve Yorumunuz için Teşekkürler :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı