İnceleme Origin Nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

YasinDLG

Gülü seviyorsan, dikenine katlanıcaksın.
Hosting Görevlisi
Elmaslar
199
Puanlar
4.325
Yer
ALAMANYA
Minecraft
YasinDLG
3f39f49455768cab21ec6de2566181dc.jpg

Origin nedir ?

Origin,
EA Games firması tarafından tasarlanmış, Steam benzeri bir işleyişi olan, EA oyunlarının tanıtım ve satın alma sayfalarına erişebileceğiniz, demolarını indirip deneyebileceğiniz veya orijinal oyunlarını satın alıp indirerek oynayabileceğiniz, MultiPlayer ve Co-Op tarzı oyunları oynayabileceğiniz bir platformdur.İçerisinden arkadaş ekleyebilir ve onlarla birlikte oyuna girebilir, görev puanları kazanabilir ve bu puanları indirim için Origin Platformunda kullanabilirsiniz.

Origin'de hangi oyunlar bulunur ?

Origin'de bulunan oyunlar; Star Wars Serisi, Anthem, Apex Legends, Battlefield Serisi, Need For Speed Serisi, Fifa Serisi, A Way Out, The Sims Serisi vb. daha bir çok oyun ve ek paketlerini satın alıp oynayabilirsiniz. Oyunların çoğu Origin platformu dışında olmayan oyunlardır.Bu yüzden başka bir platform içinde bulunmazlar ve oynanamazlar.

Origin platformunda nasıl oyun oynayabilirim ?

Origin platformunun oyunlarının oynayabilmek için, origin hesabınızın olması gerekmektedir.Origin hesabınızı açtıktan sonra sitemizden istediğiniz oyunu bularak, satın almanız gerekir.Size kod olarak verilecektir.Kodu Origin'in web sayfasına girerek aktif edebilirsiniz.

Origin oyunlarını nasıl aktif edebilirim ?

Origin hesabınıza giriş yaptıktan sonra "My Game Library" butonuna tıklayın.Daha sonra sağ üst köşedeki "Add a Game & Redeem Product Code" butonuna tıklayın.Açılan sekmede Oyunfor.com adresinden almış olduğunuz kodu "Product Code" alanına yazın ve Next butonuna tıklayın.Oyun hesabınızda aktif olacaktır.

Dünyaca ünlü bir çok oyunu bünyesinde bulunduran EA (Electronic Arts) firması her yıl yeni oyunlar ekleyerek, sevenlerinin beklentilerini yükseltme ve oyuncular diğer yıllarda hangi oyunun devamı ya da hangi yeni oyunun çıkacağını merakla beklemektedir. Siz de bu oyunlardan ve yeniliklerden haberdar olmak için Origin sayfasını takip edebilirsiniz.

Videolu anlatım

Son düzenleyen: Moderatör:

LykiaCraft

Zombi Geldi, Beni Yedi

Discord:

KâiteN#0001

Elmaslar
69
Puanlar
4.520
Minecraft
KaiteNN_
Güzel bir anlatım olmuş. Elinize sağlık :evet:

DonsuzTurk

finish
Emektar
Firedia

Discord:

Yusuf#0006

Elmaslar
1.346
Puanlar
17.935
Yer
Samsun
Yararlı bir konu olmuş. Elinize sağlık. 2312

Ainslord

We are the best alayına rest - ANKARAGÜCÜ

Discord:

ainslord#3051

Elmaslar
85
Puanlar
2.405
Minecraft
Ainslord
Harikulade anlatım şeklinize bayıldım. ;)

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Elmaslar
1.135
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad
Origin, Steam ve Epic Games Store gibi oyun dünyasını işgal eden bir platform. Bu tür bilgilendirici konulara devam etmeni öneririm.

S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Origin platformunu daha önceden duymuştum ama hiç bu kadar büyük bir platform olduğunu bilmiyordum. Elinize ve kaleminize sağlık ;) <3

AlperenX3

❤️

Discord:

alperentr

Elmaslar
1.275
Puanlar
11.785
Yer
İzmir
Minecraft
Artgum
Origin bir ara duydum ama pek bilmiyordum sayenizde öğrendim yararlı konu olmuş elinize sağlık.

nexi

nexi is the best!

Discord:

nexi#0001

Elmaslar
1.198
Puanlar
13.575
Yer
Samsun
Origin hakkında yararlı bir konu olmuş. Bilmeyen arkadaşlar bu konu sayesinde faydalanabilir. Teşekkürler.

WhyiBaris

Bir Kömür Göründü Kaptanım!

Discord:

WhuryBaris#0001

Elmaslar
105
Puanlar
395
Yer
İzmir Buca
Minecraft
Mr_Muscle
Güzel konu ssyende bilmeddiğim oyunlarıda ögrendim senin konundan ;)

B

BAba___

Ziyaretçi
Eki Görüntüle 130130

Origin nedir ?

Origin,
EA Games firması tarafından tasarlanmış, Steam benzeri bir işleyişi olan, EA oyunlarının tanıtım ve satın alma sayfalarına erişebileceğiniz, demolarını indirip deneyebileceğiniz veya orijinal oyunlarını satın alıp indirerek oynayabileceğiniz, MultiPlayer ve Co-Op tarzı oyunları oynayabileceğiniz bir platformdur.İçerisinden arkadaş ekleyebilir ve onlarla birlikte oyuna girebilir, görev puanları kazanabilir ve bu puanları indirim için Origin Platformunda kullanabilirsiniz.

Origin'de hangi oyunlar bulunur ?

Origin'de bulunan oyunlar; Star Wars Serisi, Anthem, Apex Legends, Battlefield Serisi, Need For Speed Serisi, Fifa Serisi, A Way Out, The Sims Serisi vb. daha bir çok oyun ve ek paketlerini satın alıp oynayabilirsiniz. Oyunların çoğu Origin platformu dışında olmayan oyunlardır.Bu yüzden başka bir platform içinde bulunmazlar ve oynanamazlar.

Origin platformunda nasıl oyun oynayabilirim ?

Origin platformunun oyunlarının oynayabilmek için, origin hesabınızın olması gerekmektedir.Origin hesabınızı açtıktan sonra sitemizden istediğiniz oyunu bularak, satın almanız gerekir.Size kod olarak verilecektir.Kodu Origin'in web sayfasına girerek aktif edebilirsiniz.

Origin oyunlarını nasıl aktif edebilirim ?

Origin hesabınıza giriş yaptıktan sonra "My Game Library" butonuna tıklayın.Daha sonra sağ üst köşedeki "Add a Game & Redeem Product Code" butonuna tıklayın.Açılan sekmede Oyunfor.com adresinden almış olduğunuz kodu "Product Code" alanına yazın ve Next butonuna tıklayın.Oyun hesabınızda aktif olacaktır.

Dünyaca ünlü bir çok oyunu bünyesinde bulunduran EA (Electronic Arts) firması her yıl yeni oyunlar ekleyerek, sevenlerinin beklentilerini yükseltme ve oyuncular diğer yıllarda hangi oyunun devamı ya da hangi yeni oyunun çıkacağını merakla beklemektedir. Siz de bu oyunlardan ve yeniliklerden haberdar olmak için Origin sayfasını takip edebilirsiniz.

Videolu anlatım

Teşekkürler bir kaç kişi bana bundan bahsetti ama anlamadım oyundur fln dedim bunu görünce aydınlandım teşekkürler

S

Silinen üye 154677

Ziyaretçi
Origin yıllar boyunca adam akıllı bir güncelleme almayan, ilerleyemeyen dandik bir programdır.

ByAkilli

Altın Benim Yeni Sevgilim

Discord:

Tolga#3989

Elmaslar
125
Puanlar
4.830
Yer
Giresun
S

Silinen üye 154677

Ziyaretçi

ByAkilli

Altın Benim Yeni Sevgilim

Discord:

Tolga#3989

Elmaslar
125
Puanlar
4.830
Yer
Giresun
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı