Yeni bir konudun hepsinize merhaba MC-TR Uyeleri bugün optfine nedir ? nasıl kurulur ? size ne gibi
faydaları vardır,bunları ele alacağım.Hadi fazla uzatmadan konumuza geçelim.
Optifine nedir, ne işe yarar, nasıl yüklenir ?
Optifine bilgisayarları kasanlar için adeta bir kurtarıcıdır,optifine oyundaki donmaları bir bakım azaltmanızı
sağlar,optifine oyunun akışına göre fps artımınada yaramaktadır ve en güzel özeliklerinden biri yakınlaştırmayı sağlar.
Optifineyi minecraftı kasanlar için önerebiliriz,ve bu arada optifine kurulumu gayet basittir birazdan adım adım nasıl
kurulduğunu ele alacağız,kurulduğuna geçmeden önce biraz hangi sürümlere optifine kurulabilir ve benzeri sorulara göz atalım.
Optifinenin kendi sitesinde şuanda 1.7.2'den itibaren bütün sürümle mevcuttur,bu sürümleri kolaylıkca kurabilir oyununuza
zevk üstüne zevk katabilirsiniz düşük fps'den sıkıldıysan optifine tam sana göre şimdi optifine nasıl indirilir, onu inceliyelim.
Hemen nasıl indireceğimize ait bilgilere geçelim.
Öncelikle
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Oradan kendinize uygun 1.8,1.9,1.10 ve benzeri sürümlerden birini seçip indirebilirsiniz.
Şimdi indirdiğimiz dosyayı açtığımızda önümüze böyle bir bölüm geliyor.
Şu yazımız geldiyse optifine başarı ile kurulmuş demekter.
Şimdi minecraft launcheri açtıktan sonra sol alt köşede bulunan version bölümünden edit profileye tıklıyoruz,
oradan indirdiğimiz optifineye bakıyoruz.
Ve play tuşuna basıyoruz optifine kurulumu bu kadar basittir.
( Kucuk bilgi ) : Optifine ile oyuna girdiyseniz C tuşuna basarak oyunu yaklaştırabilirsiniz.
Yarın ise Optifine Cape hakkında detaylı bir anlatım konusu gelecektir iyi forumlar.