Sol Reklam

OP SkyBlock yan char ile /adakit bugun kapatan skript

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

GoldBaku

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9
Puanlar
0
Herkese Merhebalar

Skript OP SkyBlock sunucularda oyuncularin yan char acip /adakit lerini alib esas charlarina atmasini engelleyen bir skript. Bu bugu kapatmak icin bazi sunucular authme den ip uzerinden oyuncu limitini 1 yapiyolar. Bence bu dogru degil. Bunun icin bir skript yaptim gecelim skriptin nasil calismasina.

Oyuncu sunucuya ilk defa geldiyininde yani asil chari ile girdiyinde /adakit komutuyla adakitini alir. Daha sonra oyuncu yan char acip sunucuya girdiginde girebiliyor kayit olup normal oynaya bilir yalniz adakit alamaz. Yani ne kadar yan char acsada bir defa adakitini aldiysa biter obur charlardan adakit alamaz.

SIMDI RESIMLERLER IZAH EDIM

nJdB3g.png

Gorduyunuz gibi Macheta adli oyuncu adakit ni aldi ve kendisi tekrar denediyinde "Bu kiti yalniz bir defa alabilirsiniz!" mesajini aldi

Gecelim Macheta isimli oyuncunun yan charina

Dy1avz.png

Bu oyuncu ise Macheta isimli oyuncunun yan chari atsehcaM.
Oyuncu oyuna girip /adakit yazdiginda "Bu kiti yalniz bir defa alabilirsiniz"
mesajini aliyor

Ek olarak istediginiz oyuncunun ve ya VIP lerin adakit limitini sifirlaya bilirsiniz. /adakitsifirla komutyla bunu yapabilirsiniz

bL1W38.png

Skript bu kadardi. Begendiyseniz REP puani atmayi ve Begenmegi unutmayin lutfen.
Kod:
command /adakit:
    trigger:
        {adakit.%ip of player%} is 0:
            set {adakit.%ip of player%} to 1
            execute console command "give %player% 1 320"    # Itemleri burdan kendiniz eklersiniz
            execute console command "give %player% 2 320"
            send "&eTebrikler adakitiniz verildi."
            stop
        {adakit.%ip of player%} is not set:
            set {adakit.%ip of player%} to 1
            execute console command "give %player% 1 320"    # Itemleri burdan kendiniz eklersiniz
            execute console command "give %player% 2 320"
            send "&eTebrikler adakitiniz verildi."
            stop
        else:
            send "&cBu kiti yalniz bir defa alabilrisiniz!"

command /adakitsifirla [<player>]:     #Burayi birisine hediye yapmak ve ya VIP lere vermek isteseniz kullanabilirsiniz
    permission: skyblock.admin
    permission message: Bunun icin yetkiniz yok
    trigger:
        if arg 1 is not set:
            {adakit.%ip of player%} is 1:
                set {adakit.%ip of player%} to 0
                send "&eAdakit sifirlandi!"
                stop
            {adakit.%ip of player%} is not set:
                set {adakit.%ip of player%} to 0
                stop
            {adakit.%ip of player%} is 0:
                send "&eAdakit daha alinmamis!"
                stop
        else:
            {adakit.%ip of arg 1%} is 1:
                set {adakit.%ip of arg 1%} to 0
                execute console command "/msg %arg 1% &eAdakitin sifirlandi"
                stop
            {adakit.%ip of arg 1%} is not set:
                set {adakit.%ip of arg 1%} to 0
                execute console command "/msg %arg 1% &eAdakitin sifirlandi"
                stop
            {adakit.%ip of arg 1%} is 0:
                send "&eAdakit daha alinmamis!"
                stop

Hocam şu an bu bir işe yaramaz. Authmede de böyle bir koruma var ancak modeme reset atıp ip yi değiştirip tekrar alıyorlar.

Hocam şu an bu bir işe yaramaz. Authmede de böyle bir koruma var ancak modeme reset atıp ip yi değiştirip tekrar alıyorlar.
Modeme reset atma olayi dogru ama suan baska bir skript uzerinde calisiyorum. Bu skript ise bir oyuncu oyuna bu IP den kayit olduysa basqa IP den oyuna giris yapamaz. Diyelimki modeme reset atdikdan sonra yan char ile girdi adakit i aldi. Daha sonra asil charina giris yapmak istediginde IP degisikligi nedeniyle giris yapamayacak. Anlatdigim skripti tamamladikdan sonra konunun altina yerlesdirecegim.

Modeme reset atma olayi dogru ama suan baska bir skript uzerinde calisiyorum. Bu skript ise bir oyuncu oyuna bu IP den kayit olduysa basqa IP den oyuna giris yapamaz. Diyelimki modeme reset atdikdan sonra yan char ile girdi adakit i aldi. Daha sonra asil charina giris yapmak istediginde IP degisikligi nedeniyle giris yapamayacak. Anlatdigim skripti tamamladikdan sonra konunun altina yerlesdirecegim.
Dinamik IP'li Oyuncular Sunucuya Girmesin Oynamasın Demek İstiyorsunuz Sanırsam
Yaşasın Statik IP'mi Diyoruz ?

Son düzenleme:
Güzel olmuş ama ip li olanından olsa iyi olurdu şahsen bende bu skripden olmadığı için ben authmedeki ./unregister komutunu kaldırıyordum ki itemlerini arkadaşına verdikden sonra hesap silip açıp tekrar arkadaşına vermesinler die ama bunu paylaşcağına arkadaşların dediği gibi IP değiştiriyorlar onu düşünüp ona göre yapsan iyi olurdu genede emeklerine sağlık başarılar..

Güzel olmuş ama ip li olanından olsa iyi olurdu şahsen bende bu skripden olmadığı için ben authmedeki ./unregister komutunu kaldırıyordum ki itemlerini arkadaşına verdikden sonra hesap silip açıp tekrar arkadaşına vermesinler die ama bunu paylaşcağına arkadaşların dediği gibi IP değiştiriyorlar onu düşünüp ona göre yapsan iyi olurdu genede emeklerine sağlık başarılar..
Tesekkurler.

Skript sizemi ait?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı