Sol Reklam

ONLİNE | Play.TeddyNetwork.Xyz | 1.8/1.12 | 1.Sezon | Coin Sistemi | Metin Taşı |

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KittyBey

play.teddynetwork.xyz
Elmaslar
13
Puanlar
0
Yer
Çorlu
Minecraft
KittyBey

Discord:

KittyBey#2980

no9SYb.jpg
arena.png
kasalar.png
spawn.png
edit.png
büyü.png

Son düzenleme:
Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızda sunucu içi en az 5 adet görsel paylaşmanız gerekmektedir, gereken şartları sağlanmaz ise konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır, bilginize sunarım.

Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızda sunucu içi en az 5 adet görsel paylaşmanız gerekmektedir, gereken şartları sağlanmaz ise konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır, bilginize sunarım.

Hemen Ekliyorum

İleride daha çok gelişeceğini düşünüyorum ve bir kaç özel sistem yaptırmalısın ?

Gelişmekte olan bir sunucu gibi görünüyor tabi gelişmek için bazı maddi fedakarlıklar yapmanız gerek o zaman daha başarılı işlere adım atıcaksınız​

Merhabalar, sistemler klasik fakat daha iyi yapcağına inanıyorum.Haritalar oldukça ilgi çekiçi fakat daha iyi yapa bilirsin.Bu yolda sana başarılar diliyorum. ♡

Sistemler klasik
Mapler size aitse harika
Konu tasarımı klasik
Başarılar.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim geliştirmeye çalışıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gelişmekte olan bir sunucu gibi görünüyor tabi gelişmek için bazı maddi fedakarlıklar yapmanız gerek o zaman daha başarılı işlere adım atıcaksınız​
değerli yorumunuz için teşekkür ederim gelişmeye çalışıyoruz emin adımlarla

Merhabalar, sistemler klasik fakat daha iyi yapcağına inanıyorum.Haritalar oldukça ilgi çekiçi fakat daha iyi yapa bilirsin.Bu yolda sana başarılar diliyorum. ♡
değerli yorumunuz için teşekkür ederim dediğim gibi daha yeniyiz umarım nice yerlere <3

Konu tasarımı normal, haritalar alıntı, sistemler gelişir, başarılar.

Sunucuya erişim kapalı mı yoksa ben mi giremiyorum ?

Merhaba, öncelikle sunucu konu tasarımınızı değiştirseniz hoş olur. Daha doğrusu birçok sunucu o tasarımı kullanıyor sistemleri beğendim.

Merhaba sistemler klasik, konu tasarım klasik, haritalar idare eder başarılar.

Sunucuya erişim kapalı mı yoksa ben mi giremiyorum ?
Sunucu kapalı efendim şuanlık

Merhaba, öncelikle sunucu konu tasarımınızı değiştirseniz hoş olur. Daha doğrusu birçok sunucu o tasarımı kullanıyor sistemleri beğendim.
değerli yorumunuz için teşekkür ederiz

Merhaba sistemler klasik, konu tasarım klasik, haritalar idare eder başarılar.
değerli yorumunuz için teşekkür ederiz

Sunucuda bi kaç bug bulduk bunları düzelticez tekrardan online olacak sunucu saat 20:00'da görüşmek üzere değerli oyuncular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı