KittyBey#2980
Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızda sunucu içi en az 5 adet görsel paylaşmanız gerekmektedir, gereken şartları sağlanmaz ise konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır, bilginize sunarım.
KittyBey#2980
İleride daha çok gelişeceğini düşünüyorum ve bir kaç özel sistem yaptırmalısın ?
iKaanStrafe
rahimqbv
KittyBey#2980
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim geliştirmeye çalışıyorumSistemler klasik
Mapler size aitse harika
Konu tasarımı klasik
Başarılar.
değerli yorumunuz için teşekkür ederim gelişmeye çalışıyoruz emin adımlarlaGelişmekte olan bir sunucu gibi görünüyor tabi gelişmek için bazı maddi fedakarlıklar yapmanız gerek o zaman daha başarılı işlere adım atıcaksınız
değerli yorumunuz için teşekkür ederim dediğim gibi daha yeniyiz umarım nice yerlere <3Merhabalar, sistemler klasik fakat daha iyi yapcağına inanıyorum.Haritalar oldukça ilgi çekiçi fakat daha iyi yapa bilirsin.Bu yolda sana başarılar diliyorum. ♡
X for xCruwzy#7568
IYusuf_SelmanI#3770
KittyBey#2980
Sunucu kapalı efendim şuanlıkSunucuya erişim kapalı mı yoksa ben mi giremiyorum ?
değerli yorumunuz için teşekkür ederiz
Merhaba, öncelikle sunucu konu tasarımınızı değiştirseniz hoş olur. Daha doğrusu birçok sunucu o tasarımı kullanıyor sistemleri beğendim.
değerli yorumunuz için teşekkür ederizMerhaba sistemler klasik, konu tasarım klasik, haritalar idare eder başarılar.