Sol Reklam

Okulunuz Yansaydı Ne Yapardınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TheEND

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
20
Puanlar
0
Selam Millet.Bu Gün Okulunuz Yansaydı Ne Yapardınız Diye Bir Soruyu Karşınıza Getirmiş Bulunmaktayım.
Herkez Cevaplamak İçin Altta Verdiğim Örnek Gibi Yapmalıdır.
+Okulunuz Yansaydı Ne Yapardınız ?
-(Cevap)
Bu Şekilde Olucaktır ve Ben Başlayayım.
-İlk Baş Kolonyağ İle Mazotu Alır Okula Döker Ardından Uzakta ki Bir Koltuğa Geçer ve Patlamış Mısır Yerim.

Göbek atardım kimse zarar görmese tabi

Bizim okulun yanması durumunda arızalı olan kalorifer kazanı patlar, hemen yanında bulunan trafo ve ona bağlı olan yüksek gerilim hattı da patlayacağından, dolayısıyla şehirde elektrik sorunu olacağından yanmasın.

58482_3.jpg

110 u arardım napıcam hocam o kadar insafsız değiliz :snipars:

Elbette itfaiyeyi arardım. Bu okul size hayatın zorluğuna atılan ilk adımı öğretecek. Okumaktan kaçmayın arkadaşlar.

Evinizde doğal gaz var, her öğün yemeğinizi yapacak bir anneniz var, sohbet edip eğlenebileceğinız ablanız abiniz var, dışarı çıkıp istediğiniz gibi eğlenebilir, internet başında istediğiniz kadar oturabilirsiniz. Özgürsünüz ve kimse size karışamaz. Okula gidebilecek bir üniformanız var, sizi evin önünden alıp okula koyacak özel bir servisiniz bile var. Evin hiçbir gelirini giderini düşünmek ve hesaplamak zorunda değilsiniz. Eve gelirken ekmek parası getirmek zorunda değilsiniz. Etrafınız rahat, savaş yok tehdit yok. Eve gelince yemeğiniz ve sıcak koltuğunuz hazır.

Okumak mı zor geliyor peki size ? Yukarıdaki hiçbir zorluğun üstesinden gelmeniz beklenmiyor, aksine derslerinize çalışıp o üstte yazdıklarımın size gelecekte zorluk yaratmaması için okuyorsunuz. Yapmayın etmeyin, okulunuzu sevin.

Okul yanarsa başka okulda eğitim göreceğimiz için sadece izlerdim.

bakkaldan mısır cipsi alır ve izlerdim.

-Muhtemelen hiçbir şey yapamazdım. Panik halinde doğru düzgün düşünemiyorum :/

Son düzenleme:
Elbette itfaiyeyi arardım. Bu okul size hayatın zorluğuna atılan ilk adımı öğretecek. Okumaktan kaçmayın arkadaşlar.

Evinizde doğal gaz var, her öğün yemeğinizi yapacak bir anneniz var, sohbet edip eğlenebileceğinız ablanız abiniz var, dışarı çıkıp istediğiniz gibi eğlenebilir, internet başında istediğiniz kadar oturabilirsiniz. Özgürsünüz ve kimse size karışamaz. Okula gidebilecek bir üniformanız var, sizi evin önünden alıp okula koyacak özel bir servisiniz bile var. Evin hiçbir gelirini giderini düşünmek ve hesaplamak zorunda değilsiniz. Eve gelirken ekmek parası getirmek zorunda değilsiniz. Etrafınız rahat, savaş yok tehdit yok. Eve gelince yemeğiniz ve sıcak koltuğunuz hazır.

Okumak mı zor geliyor peki size ? Yukarıdaki hiçbir zorluğun üstesinden gelmeniz beklenmiyor, aksine derslerinize çalışıp o üstte yazdıklarımın size gelecekte zorluk yaratmaması için okuyorsunuz. Yapmayın etmeyin, okulunuzu sevin.
Rayandu Biz Sadece Espri Yaptık.Bir Şeyi Bu Kadar Ciddiye Almanın Anlamı Yok.Zaten Okulu Seviyorum.Esprisine Bir Paylaşım Yapalım Dedik,İnsanı Espriden Soğuttun.
Bu Arada Ama Sana da Hak Veriyorum.

Rayandu Biz Sadece Espri Yaptık.Bir Şeyi Bu Kadar Ciddiye Almanın Anlamı Yok.Zaten Okulu Seviyorum.Esprisine Bir Paylaşım Yapalım Dedik,İnsanı Espriden Soğuttun.
Bu Arada Ama Sana da Hak Veriyorum.

Espri : İnce anlamlı, düşündürücü ve şakalı söz, nükte

Bazı espriler vardır ki mizah sınırlarını zorlar, bazı espriler vardır ki okumaya değmez. Senin esprin ise okumaya değmez bir espri sınıfında. Asıl sen beni espriden soğuttun bu saçma mizahına espri diyerek.

Senin yaptığın espri argo espri sınıfına girer. Yani okul öğrencilerinin kendi aralarında oluşturduğu espridir. Ve ben her zaman kaliteli esprilere gülerim. Kalitesiz esprilere de içimden geçeni söylemekten çekinmem

iyi forumlar.

112 mi 110 mu nedir onu arardım sonra içeride biri var mı yok mu sorardım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı