- Elmaslar
- 10
- Puanlar
- 0
Doğru söylüyorsun zaten basic adı basic diye en kolayı o olmaz ve bazı konularda insanın kafasını karıştırabiliyor.VisualBasic çok güzel bir programlama dilidir. Ardunio C ve v.b dillerde bunları çagrıştırır aynı zamanda DEBUG dan sonra gelen ilk veritabanı fakat yazılıma başlıyacak olan bir ögrencinin ilk olarak Basic ögrenmesini önermiyorum!! basici ögrenen bir ögrenci ilerliyen zamanlarda herhangi bir dile geçiş saglıyamıyor. Sebebi ise basicin alogritmasını çözen biri studioyu v.b algılıyamıyor. Anlamıyor :( tavsiyem ilk olarak Studio başlanılması... Yazılım dillerinin en basitleri basic degildir tam tersine ilk olarak studio başlanılması daha dogru olucakdır.
Doğru söylüyorsun zaten basic adı basic diye en kolayı o olmaz ve bazı konularda insanın kafasını karıştırabiliyor.
Kesinlikle :9 benim ile aynı fikiri destekliyen birinin olması ne güzel minecraft hakkında faazla konuşulucak bişey olmayınca :/
Skype kullanmıyorum.Kesinlikle :9 benim ile aynı fikiri destekliyen birinin olması ne güzel minecraft hakkında faazla konuşulucak bişey olmayınca :/
[DOUBLEPOST=1516194364,1516193869][/DOUBLEPOST]
özelden skype adresini verirmisin :) Seninle iletişimde olmayı çok isterim.