Sol Reklam

Çözüldü » NovaMC 2.0 (YAKINDA) - Sorularımı Cevaplayın;

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silinen üye 47460
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 961
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Silinen üye 47460

Ziyaretçi
MaRvk2.png

Herkese merhaba MC-TR üyeleri,
bildiğiniz üzere geçen yıl NovaMC isimli paket çıkarmıştım.
Bu paket yılbaşı özelde bu pakette aynen öyle,
paket 2018'in başında forumumuzda paylaşılmış olucaktır.

Size sormak istediğim bir kaç soru var;

#1 Paket içinde rütbeler olacaktır, rütbe ismi önerirmisiniz?
#2 Size göre bir pakette en önemli kısımlar neresi?
#3 Oyun sürümünün
1.8 olması sizce sıkıntımı yoksa 1.7 1.8'mi olsun?
#4 Eklemek istedikleriniz;

Saygılarımla..
OyaLEP.png

BlueClimpy - Efe

Yakında açılıcak sunucumun discordu:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Destek almak için gelebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
#1- Çaylak, Acemi, Soylu, Tecrübeli, Usta, Kral, Efsane Aklıma Bu Kadar Geldi. :)
#2- Benim İçin Factionda Olcaksa /ah'dır Çoğu Kişi İnsanların Eşyalarını Çalar Ordan Direk Alabilme İmkanızmız Var.

RÜTBELER:,MAHALLE MUHTARI,BELEDİYE BAŞKANI,BAŞBAKAN,GENEL KURMAY BAŞKANI,CUMHURBAŞKANI
BENCE BUNLAR HOŞ VE TUTULUR İSTERSENİZ DAHA FAZLA EKLEYEBİLİRSİNİZ AKLINIZA NE GELİRSE
#2 Size göre bir pakette en önemli kısımlar neresi? CEVABI:BENCE HATA OLMASIN HERŞEYİ DOĞRU DÜZGÜN OLSUN ÖNEMLİ ŞEY BU BENCE
#3 Oyun sürümünün 1.8 olması sizce sıkıntımı yoksa 1.7 1.8'mi olsun?
CEVABI 1.8 OLSUN 1.7.1.8 UĞRAŞTIRIR EĞERKİ BEN UĞRAŞMAK İSTİYORUM DERSENİZ 1.7 .1.8 Yaparsınız Ama Bence 1.8 Daha iyi
Demek istediklerim Bu Kadar.

#1- Çaylak, Acemi, Soylu, Tecrübeli, Usta, Kral, Efsane Aklıma Bu Kadar Geldi. :)
#2- Benim İçin Factionda Olcaksa /ah'dır Çoğu Kişi İnsanların Eşyalarını Çalar Ordan Direk Alabilme İmkanızmız Var.
Cevabın için teşekür ederim. Dikkate alıcağım :)[DOUBLEPOST=1510235241,1510235205][/DOUBLEPOST]
RÜTBELER:,MAHALLE MUHTARI,BELEDİYE BAŞKANI,BAŞBAKAN,GENEL KURMAY BAŞKANI,CUMHURBAŞKANI
BENCE BUNLAR HOŞ VE TUTULUR İSTERSENİZ DAHA FAZLA EKLEYEBİLİRSİNİZ AKLINIZA NE GELİRSE
#2 Size göre bir pakette en önemli kısımlar neresi? CEVABI:BENCE HATA OLMASIN HERŞEYİ DOĞRU DÜZGÜN OLSUN ÖNEMLİ ŞEY BU BENCE
#3 Oyun sürümünün 1.8 olması sizce sıkıntımı yoksa 1.7 1.8'mi olsun?
CEVABI 1.8 OLSUN 1.7.1.8 UĞRAŞTIRIR EĞERKİ BEN UĞRAŞMAK İSTİYORUM DERSENİZ 1.7 .1.8 Yaparsınız Ama Bence 1.8 Daha iyi
Demek istediklerim Bu Kadar.
Cevabınız için teşekkürler <3![DOUBLEPOST=1510235292][/DOUBLEPOST]
Sorularımı Cevaplayın; demişsin.

- Herhalde emir kipini çok seviyorsun .
[/QUOTE.]
Kusura bakma fakat, verilen soruya cevap yazmıcaksan yorum yazma. Profilimden veya özelden yazabilirsin.
İyi forumlar dilerim.

#2 Verilen emek
#3 1.8 (1.8 AZ BILE 1.9 YAP XD)

Hocam öncelikle sürümü 1.8 yap bide ViaVersion'u at artık 1.7 & 1.8 sunucu kalmamaya başladı :D
Rütbelere gelelim :D Çaylak Acemi General OrGeneral Yüzbaşı Albay TümGeneral Mareşel :D

Rütbe isimleri nasıl bulamıyorsun anlamadım doğrusu :D askeri rütbeler koyabilirisn mesela
oyun sürümü 1.8 olsun çünkü 1.7 artık pek sevilmiyor 1.8 ve üstü paketler daha çok seviliyor
bana göre paketteki en önemli kısımlar paketlerdeki bugları kaldırmam
son olarak ise pakete özellikler ekleyebilirsin kutu vb. coin?

#2 Verilen emek
#3 1.8 (1.8 AZ BILE 1.9 YAP xd)
Hocam öncelikle sürümü 1.8 yap bide ViaVersion'u at artık 1.7 & 1.8 sunucu kalmamaya başladı :D
Rütbelere gelelim :D Çaylak Acemi General OrGeneral Yüzbaşı Albay TümGeneral Mareşel :D
Rütbe isimleri nasıl bulamıyorsun anlamadım doğrusu :D askeri rütbeler koyabilirisn mesela
oyun sürümü 1.8 olsun çünkü 1.7 artık pek sevilmiyor 1.8 ve üstü paketler daha çok seviliyor
bana göre paketteki en önemli kısımlar paketlerdeki bugları kaldırmam
son olarak ise pakete özellikler ekleyebilirsin kutu vb. coin?
Verilen cevaplarınız için teşekkür ederim. Dikkate hepsini alacağım. @TheCemOfficial @ThisSinga @Technical[DOUBLEPOST=1510412618,1510320607][/DOUBLEPOST]Konu güncellendi, discord:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı