Sol Reklam

NordCraft/PvP/Faction/Hub Sunucu/Bot Koruması/Hile Koruması/Yakında SkyBlock Aktif

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xOrcun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.916
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xOrcun

Script Merkezi
Hosting Görevlisi
Elmaslar
416
Puanlar
14.975
Yer
Türkiye
Minecraft
xOrcun

Discord:

xOrcun

Sunucu Adı: Nord Craft
Sunucu Türü: Hub
Sunucu Sürümü: 1.8 - 1.12
Sunucu Adresi: NordCraft.Rabisu.Com
Hosting: Rabisu
Alım: Yok
Oyunlar: Faction,PvP Yakında Daha Fazla Eklenecek
VIP Fiyatları:
VIP 10 TL 1 Aylık
VIP+ 15 TL 1 Aylık
UltraVIP 25 TL 1 Aylık = Sınırsız Fiyatları: 35 TL
NordVIP 40 TL 1 Aylık = Sınırsız Fiyatları: 40 TL
Admin: 60 TL 1 Aylık = Sınırsız Fiyatları: 100 TL

Lobi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Market

[

Faction Spawn

PvP Spawn

Yetkililer:
Kurucu: xOrcun
Kurucu: NezirPvP
Baş Admin: Yok
Admin: Yok
Moderator: Yok
Usta Rehber: MuhammedAliAslan
Rehber: Yok

Sunucuda skyblock ve pvp mapları biraz geliştirilebilir , Sunucu sistemleri hakkında hiç bilgi vermemişsin ek olarak tasarım rezalet Başarılar.

Başarılar dilerim.

(Çok fazla yanlış anlama olduğu için mesajı değiştirdim)

Son düzenleme:
Tasarım Kötü.
Sunucu Geliştirilebilir Yeni Özellikler Eklenebilir.

Konu düzeni başarısız.
Gördüğüm kadarıyla 2. konunuz oluyor.
Sunucu geliştirilmeli ve yaş seviyesi artırabilir.

Başarılar.​

Sunucuyu çocukların kurdukları çok belli olmuyormu?
Ama yinede başarılar dilerim.
Konu düzeni başarısız.
Gördüğüm kadarıyla 2. konunuz oluyor.
Sunucu geliştirilmeli ve yaş seviyesi artırabilir.

Başarılar.​
Merhaba, Akıl yaşta değil, baştadır diye bir atasözümüz var beyler. Hiç kimseyi yaşına göre karşılaştırabilme özelliğine sahip değilsiniz.

Merhaba, Akıl yaşta değil, baştadır diye bir atasözümüz var beyler. Hiç kimseyi yaşına göre karşılaştırabilme özelliğine sahip değilsiniz.
Haklısın Kimse Kimseyi Yaşıyla Yargılayamaz.

Ben zaten yaşına göre karşılaştırma yapmadım demek istediğim o mesajde sunucuyu çocuklar açmış.Ama çok güzel yapmışlar daha iyi yerlere gelirler inşallah anlamına geliyor isterseniz mesajı düzenleyeyim?[DOUBLEPOST=1507797381,1507797307][/DOUBLEPOST]
Haklısın Kimse Kimseyi Yaşıyla Yargılayamaz.
Ben zaten yaşına göre karşılaştırma yapmadım demek istediğim o mesajde sunucuyu çocuklar açmış.Ama çok güzel yapmışlar daha iyi yerlere gelirler inşallah anlamına geliyor isterseniz mesajı düzenleyeyim?

Milyonlarca ücretsiz tasarım varken kendin yapmaya tercih etmişsin -,-

Konu tasarımı baştan aşağı yenilenmeli,yapılar geliştirilmeli. Beğenmedim... Başarılar.

Sanki biraz kötü olmuş gibi biraz daha uğraş başarılar
:tavuk:

Sunucun güzel olabilir buna hak veriyorum ama neredeyse herşeyin fotoğrafını koyman çok mantıksız olmuş
internet üzerinden binlerce konu tasarımı bulabilirsin örnek vereyim ;
Yetkililerin Kafalarını isimlerinin önüne koymak mesela..
Başarılar..

Geliştirilmeli.[DOUBLEPOST=1508002689,1508002679][/DOUBLEPOST]Geliştirilmeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı