Sol Reklam

İnceleme Netflix'in Yeni Dizisi The Witcher Rekora Doğru Gidiyor!

Bu diziyi gerçekten beğendiğiniz mi?

  • Evet, gerçekten hoşuma gitti.

    Oylar: 2 100,0%
  • Pek beklediğim gibi değildi.

    Oylar: 0 0,0%

  • Oy Verenler
    2
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

c4vkel1omx731.jpg


Netflix'in Yeni Dizisi The Witcher Rekora Doğru Gidiyor!
Oh yoksa yeni bir Netflix dizisi mi? Bu soğukta soğuğu soğuna iyi gider.
Selam değerli forum okurları, bugün sizlerle birlikte Netflix'in yepyeni dizi projelerinden birisi olan The Witcher adlı dizi hakkında oldukça detaylı bir şekilde konuşacağız. İlk olarak bu iyi dizinini ismini büyük ihtimal bir yerlerden mutlaka ama mutlaka duymuşsunuzdur. Aslında bu dizinin ana isminde bir video oyunu olduğunu söylemekte fayda var. Ha bu arada sizlere bahsettiğim bu video oyununu daha önceden oynadıysanız dizinin içeriği hakkında az çok bilgi sahibi olduğunuzu söyleyebilirim. Her neyse konumuza dönmek gerekirse ciddi anlamda Netflix'in The Witcher isimli dizi projesi oldukça ilgi çekti ve bunu nasıl başardıklarına dair sizlere detaylı bir makale hazırladım. Peki daha neyi bekliyoruz? Konuya geçelim :3

the_witcher_netflix_promos-2.jpg


The Witcher Dizisi Neden Bu Kadar Çok Sevildi?
Öncelik vermek gerekirse The Witcher adlı dizimiz tam tamına 8 adetlik bölümden oluşuyor. Aynı zamanda bilmeyen arkadaşlar için dizinin 1. sezonunun daha yeni yayınladığını söylemekte fayda var. "Ya peki bu dizi hakikaten neden bu kadar kısa süre içinde çok sevildi?" gibisinden sorular sorduğunuzu az çok biliyorum. Bu yüzden sizlere hem şahsi hemde dizinin hayranlarının görüşlerini belirteceğim ama anlatmadan önce anlatacaklarımı çok daha iyi anlamanız amacıyla dizi hakkında birkaç bilgi vereceğim. The Witcher adlı bu dizimiz olağanüstü bir dünyanın ve aynı zamanda karakterlerin yer aldığı bir kurgulamadan oluşuyor. Aynı zamanda The Witcher adlı oyundan bildiğimiz birkaç özelliği bu dizide rahatlıkla görebiliyoruz. Dizimiz her ne kadar eski tarihlerde geçse bile tarihi yapısıyla oldukça dikkatleri gözler önüne çekmeyi başarmış gibi görünüyor ki 20 Aralık'da yayınlanan bir dizi daha ilk haftasını doldurmadan yepyeni rekorlara doğru gidiyor. Eh kim bilir belkide Netflix ve dizi tarihinin en kısa sürede rekor kırabilen dizilerinden birisi olur ki bence olmayı da başaracak gibi görünüyor. Tamam, artık sizlere dizinin içeriği hakkında az çok bilgilerimi anlattım ve asıl konumuza dönmek gerekirse dizinin tutmasında en büyük etken dizinin yapımını başta tam tamına dünya genelinde oldukça ses getirmiş, 8 sezonluk dizi olan Game of Thrones yapımcılarının etkili olduğu iddia ediliyor ki bence oldukça kaliteli bir yapım olmuş. Diğer bir sebep ise dizinin The Witcher adlı oyun ile benzerlik göstermesi olduğu düşünülüyor ki bence bu düşünceye kapılan herkes tamamen doğru düşünüyor. Ha bu arada bu işin nedenine gelirsek oyunun tıpatıp The Witcher adlı oyununa benzediğini biraz araştırırsanız sizde fark edeceksiniz. Peki gerçekten oyununa benziyor mu? Yoruma yazın.

2gjT9vZq4Dhav2HrgswwJJ.jpg


The Witcher Resmi Netflix Tanıtım Videosu
"Her şey hoş ve güzel fakat gerçekten dizi güzel mi?" gibisinden sorular soran arkadaşlar için net bir cevap vermek istiyorum. Arkadaşlar, aslında bana kalırsa gerçekten kaliteli bir yapımı olan dizi ama asıl iş sizde bitiyor. Bu yüzden sizlere konu başından beri bahsettiğim bu dizinin tanıtım videosunu aşağıya bırakıyorum. Aşağıda olan videodan bu dizinin tanıtım videosunu oldukça rahat bir şekilde izleyebilirsiniz ki bu tanıtım videosu her ne kadar yeni yayınlanmasına rağmen dünya çapında oldukça etkili ses getirip beğeni yağmuruna tutuldu. Ha bu arada aşağıya bıraktığım tanıtım videosunu izledikten sonra mutlaka dizi hakkında görüşlerinizi, düşüncelerinizi ve beğeni oranınızı almak istiyorum.

elcdgn0vuaadajq-1575570333322.jpg


AAAABcoaLw0yCQZYWJ2tJYc0dRkcbEAm9RkKUpfb3aE-fw0S6ycuxlUInWdfk2Jsz368t2hOCH06k-0gPJdMhxj_Z5It_AD46h6f27kVPOyjxc_mxHND2mprVri5fhUzr7kqx49xtG14CzbwNf8jpsh3pLMZS4Psm5AuT3fBVnfLZuBhXQ.png



Eğer tanıtım videosunu beğendiyseniz bu bağlantıdan dizinin resmi sitesine gidip diziyi rahatlıkla izleyebilirsiniz. Ha bu arada arkadaşlar, yakın zaman içerisinde dizinin 2. sezonuna dair yüksek ihtimal onay alması bekleniyor. Ya peki sizce bu dillere destan dizimiz 2. sezon onayı alır mı? Bunu yorumlara mutlaka yazın. Aynı zamanda da çok değerli makalemizin de maalesef burada sonuna gelmiş bulunuyoruz ki umarım bu yeni makalemi sizlerde benim düşündüğüm gibi beğenmiştir.

The-Witcher-2019-the-witcher-netflix-43076063-1600-900.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:

HamzaEser

1881 - 193∞
Hosting Görevlisi

Discord:

müneccim hamza#6628

Katılım
24 Mayıs 2019
Mesajlar
247
Elmaslar
229
Puanlar
6.835


Gerçekten İlgi Çekici Ve Güzel...
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı