Sol Reklam

İnceleme Netflix 2019 Yılı Verileri - En Çok İzlenen Dizi ve Filmler!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.130
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad
1577872935180.png


Netflix 2019 Yılı Verileri
En Çok İzlenen Dizi ve Filmler!
Merhaba Minecraft Türkiye okurları, bugün sizlerle dünyaca ünlü dizi ve film platformu Netflix'in, 2019 yılında en çok izlenen film ve dizilerine göz atacağız. Geçtiğimiz yıllarda büyük bir patlama yapan Netflix, televizyon dönemini kapatıyor. Birçok dizi ve filmin bulunduğu Netflix'e üye olmak için 17,99 TL miktarında bir para ödemeniz gerekiyor. Birçok kişinin dizi ve film izlediği platformun en çok izlenenleri açıklandı. Yüzlerce film ve dizinin bulunduğu platformun en çok izlenen 10 dizi ve filmi açıklandı. Ülkemizinde film ve dizi yayınladığı Netflix, bu yıl büyük bir patlama yaptı. Peki bu yılın en çok izlenen dizi ve filmleri hangileri? Hadi başlayalım!

1577881647262.png


The Highwayman - 10
John Lee Hancock'un yönetmenliğini yaptığı The Highwayman filmi, Amerikan bir suç filmidir. 1930'larda ünlü suçluları yakalamaya çalışan Frank Hamer ve Maney Gault'un hikayesini anlatıyor. John Fusco tarafından yazılan filmin, yapımcılığı Casey Silver tarafından üstlenilmiştir. 15 Mart 2019 tarihinde yayınlanan The Highwayman, bu yılın en çok izlenen film ve dizileri listesinde onuncu sırada bulunuyor. 49 milyon dolarlık bir bütçesi bulunan filmin müzikleri Thomas Newman tarafından yapılmıştır. Birçok kişi tarafından sevilen ve zevk ile izlenen The Highwayman adlı film, büyük ilgi gördü.

1577894802557.png


The Umbrella Academy - 9
Jeremy Slater ve Steve Blackman tarafından Netflix için üretilen The Umbrella Academy, Amerikan süper kahraman dizisidir. Gerard Way ve Gabriel Bá tarafından yayınlanan ve elevizyon dizisidir. Gerard Way ve Gabriel Bá tarafından yaratılan ve Dark Horse Comics tarafından yayınlanan bir çizgi romanın uyarlaması olan film, onuncu bölümündedir. 15 Şubat 2019 tarihinde ilk bölümü yayınlanan dizi, şu ana kadar oldukça beğenildi. Süper kahramanlardan uyarlanan dizi, birinci sezonunda ve halen devam ediyor. Bu yılın en çok izlenenleri listesinde dokuzuncu sırada bulunan dizi, oldukça sevildi.

1577894751727.png


Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile - 8
Evil ve Vile, seri katil Ted Bundy'nin hayatı hakkında bir Amerikan suç ve gerilim filmi olan Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, 24 Temmuz 2019 tarihinde yayınlandı. Joe Berlinger'ın yönettiği, Michael Werwie'nin senaryosuyla çekilen film, Bundy'nin eski kız arkadaşı Elizabeth Kendall'ın anısına, The Phantom Prince: Ted Bundy ile My Life'a dayanıyor. 9,882 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olan filmin müziklerini Marco Beltrami ve Dennis Smith yaptı. 1 saat 48 dakikalık bir süreye sahip olan film, içine doğru sürükleyen bir hikayeye sahip. Birçok kişi tarafından tavsiye edilen film, listemizde sekizinci sırada bulunuyor.

1577894501810.png


Triple Fronter - 7
J. C. Chandor tarafından yönetilen Triple Fronter, 3 Mart 2019 tarihinde yayınlandı. 115 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olan film, aksiyon ve macera filmidir. Chandor ve Mark Boal tarafından yazılan senaryo, oldukça beğenilmiştir. Charles Roven, Andy Horwitz, Neal Dodson ve Alex Gartner'in yapımcılığını yaptığı film, 3 Mart 2019 tarihinde yayınlanmıştır. Şu ana kadar oldukça iyi geri dönüşler alan film, her gün izlenmeye devam ediyor. İzleyenler tarafından beğenilen bu film, Netflix için yapılmıştır. Kişilerin tekrar tekrar izlediği bu film, listemizde yedinci sırayı almayı hak etti. Peki siz ne düşünüyorsunuz?

1577895384294.png


The Witcher - 6
Lauren Schmidt Hissrich tarafından yazılan, Netflix'te yayınlanan The Witcher, Andrzej Sapkowski'nin kitap serisinden alınmıştır. 20 Aralık 2019 tarihinde yayın hayatına başlayan The Witcher, fantezi drama kategorisinde bulunuyor. Birçok kişi tarafından izlenen ve geçtiğimiz günlerde çıkmasına göre oldukça büyük bir kitleye ulaşan dizi, hala devam ediyor. Herkes tarafından sevgiyle izlenen film, birçok kişi tarafından izlendi ve izlenmeye devam ediyor. Şu anda sekizinci bölümü yayınlanan dizi, birçok kişi tarafından beğeniliyor. The Witcher oyunu ve kitabından sonra şimdi dizisi başladı, The Witcher her yerde!

1577901786165.png


The Irishman - 5
Martin Scorsese'nin yönetmenliğini yaptığı, Steven Zaillian'ın yazdığı The Irishman, 2019'da yayınlandı. TriBeCa Productions adlı şirket tarafından yapılan The Irishman, biyografik bir suç filmidir. 7.8 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olan filmin yapımcıları Robert De Niro, Martin Scorsese, Irwin Winkler, Jane Rosenthal ve Troy Allen'dır. Birçok kişi tarafından izlenen ve repliklerini ezberleten bir film olan The Irishman, Netflix'te sizi bekliyor. İzleyenlerin oldukça güzel puanlar verdiği film, hikayesiyle izleyen kişiyi içine çekiyor. Oldukça güzel geri dönüşler alan film, listemizde beşinci sırada yer alıyor.

1577906950965.png


The Incredibles 2 - 4
Türkiye'deki adıyla İnanılmaz Aile 2 olarak bilinen The Incredibles 2, 2018 yılında vizyona çıktı. Walt Disney Pictures ve Pixar Animation tarafından yapılan ve yayınlanan film, animasyon kategorisinde bulunuyor. 5 Haziran 2018 tarihinde yayınlanan film, 1,243 milyar dolarlık bir para kazanmıştır. Aile olarak süper kahraman olan kişilerin hayatını ve yaptıklarını anlatan film, büyük bir ilgi gördü. Birinci filmi ile oldukça beğenilen ve izlenen animasyon filmi, macera ve aksiyon kategorisinde bulunuyor. Listemizde dördüncü sırada bulunan film, izleyenler tarafından olumlu geri dönüşler aldı ve izleyenlere kendini sevdirdi.

1577907476520.png


6 Underground - 3
Michael Bay'in yönettiği, Paul Wernick ve Rhett Reese'in yazdığı film, 13 Aralık 2019 tarihinde yayınlandı. 150 milyonluk bir bütçeye sahip olan film, aksiyon ve gerilim kategorisinde bulunuyor. Lorne Balfe tarafından müzikleri bestelenen film, Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona, Corey Hawkins, Ben Hardy ve Dave Franco adlı oyunculara yer veriyor. Netflix kullancıları tarafından oldukça beğenilen film, Michael Bay, Ian Bryce, Dana Goldberg, David Ellison ve Don Granger'in yapımcılığını da yapıldı. Listemizde üçüncü sırada bulunan film, 13 Aralık 2019 tarihinde yapılmıştır.

stranger-things-season-3-2019-4k-5k-38-1920x1080.jpg


Stranger Things 3 - 2
Bilim kurgu ve korku filmi olan Stranger Things, üçüncü sezonunda Netflix adlı platforma giriş yaptı. 4 Temmuz 2019 tarihinde Netflix'e giriş yapan Stranger Things 3, izleyenleri içine çeken hikayesi ve gerilimli anları ile izleyenleri kendine düşürdü. Şu ana kadar 8 farklı bölüm yayınlayan Stranger Things 3, izleyenlerini heyecanla bekletiyor. İzleyenlerin oldukça beğendiği bu film, halen yayın hayatını devam ettiriyor ve yeni bölümler koymaya devam ediyor. İzleyenleri içine çeken hikayesi ile bu yılın en çok izlenen ikinci dizisi oldu. Peki bu dizi hakkında düşünceleriniz nedir?

1577908821490.png


Murder Mystery - 1
Kyle Newacheck'in yönettiği, James Vanderbilt'in yazdığı film, 28 Ağustos 2019 tarihinde yayınlandı. Adam Sandler, Jennifer Aniston ve Luke Evans gibi ünlü oyuncuların rol aldığı film, komedi ve gizem kategorisinde bulunuyor. Filmin hikayesi ise bir milyarderin yatında cinayet soruşturmasına yakalanan evli bir çiftin peşinden gidiyor. Filmin müzikleri Rupert Gregson-Williams tarafından bestelenmiştir. Birçok ödül alan Murder Mystery, listemizde birinci sırada bulunuyor. Adam Sandler, James Vanderbilt, Allen Covert, James D. Stern ve Tripp Vinson adlı kişilerin yapımcılığı ile yapılan film, izleyenleri içine çekti.
 
S

sooply

Ziyaretçi
Underground'un La Casa De Papel ile yaptığı göndermeyi belirtseydin seo için daha iyi olabilirdi ama güzel bir konu. Tebrik ederim.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

The Witcher dizisi son anda yayınlanıp 6. sıraya girmesi de oldukça hoş olmuş ve burada bildiğim diziler de var. Kalemine sağlık! <3
 

Castle Network

Zombi Geldi, Beni Yedi
Katılım
17 Şubat 2016
Mesajlar
274
Elmaslar
153
Puanlar
13.820
Yaş
108
gayet bilgilendirici elinize sağlık
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı