Sol Reklam

Nasıl Bir Hizmet İstersin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan prozzax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.693
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

prozzax

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
0
Arkadaşlar Herkese Merhaba;

Öncelikle forumda yeniyim ve ilk konum bu olduğu için kusura bakmayın.Ülkemizde cs:go sunucu satışı konusunda iddialı bir firmanın sahibiyim.Daha önceden minecraft host işi ile ilgili bir çalışma yapmıştım fakat gerekli ekibi kuramadığım için yarım kaldı.Ekibimi kurdum ve şimdi tekrardan girme kararı aldım. Türkiye'nin bu konuda en büyük reklam ağına sahibim ve yoğun bir müşteri potansiyeli olacağını düşünüyorum.Bu sebeple sizinle bazı konularda fikir alışverişi yapmak istiyorum.Sizlere bir kaç soru soracağım ve tecrübeli tecrübesiz olmanız fark etmez, cevaplarsanız sevinirm.
-Türkiye'de en çok tercih edilen minecraft paketleri nelerdir?
-Türkiye'de bu alanda hizmet veren firmalarda en çok şikayetçi olduğunuz konu yada konular nelerdir?(Firma ismi vermeden cevaplayın lütfen)
-Türkiye'de bu alanda hizmet veren firmalarda en çok memnun olduğunuz konu yada konular nelerdir?(Firma ismi vermeden cevaplayın lütfen)
-Türkiye'de olmayan fakat olmasını istediğiniz mod,kampanya,fiyat vb bir şey varmı?
-Mobil,kart ve havale.Hangisini en çok tercih ediyorsunuz?
-En çok tercih ettiğiniz lokasyon neresidir?

Not:Şimdlik sorularım bu kadar.Sorular oldukça konuyu güncelleyeceğim.
Not 2:Firma sahipleri lütfen konuya yazmasın.Sonra bir tartışma vs. yaşamayalım

1 - Paket derken donanımı kastediyorsanız genellikle eline 5-10 lira geçenler 1gb yada 512mb lık sunucu alıyor fakat biraz daha parası olanlar genellikle 4 ve 6 gb lik paketler alıyor
2 - Benim en çok şikâyetçi olduğum firmada webpanel ı çok zor anlaşılıyor ingilizce ve nerdeyse hiç sürüm yok
3 - En sevdiğim firmada ise ram 1gb olup full çektiği halde lag olmaması
4 - Farklı ülkeleri takip etmedigim için bir fikrim yok
5 - Ben en çok mobil tercih ediyorum fakat sunucusunu hazır hale getirdiklerim ininal tercih ediyor
6 - En çok Türkiye yi tercih ediyorum çünkü mesafe az olduğu için ping daha az oluyor

Merhaba, tekrardan sektöre hoş geldiniz :)
  1. Tür olarak son zamanlarda; Skyblock'u çok görüyorum. Skyblock'u peşinden takip edende PVP paketleri.
  2. Bazı paneller oldukça karışık ve kolaylık yolu yok. Basit bir sistem yazılımı var fakat kullanışlılığı sıfır.
  3. Oldukça sağlam sistem yazılımı, kolaylaştırılmış kullanıcı arayüzü ve özel hediyeler seçenekleri.
  4. Ülkede olmayan şeylerden birisi; full + full sunucunun tamamıyla satılması. Yani bazılarında harita ayrı, eklenti paketi ayrı. Ama dediğimde hepsi bir.
  5. Son zamanlarda ininal kullanımı artışta. Fakat mobil ödeme ve kredi kartının yeri de önemli.
  6. Şuana kadar tercih ettiğim lokasyon Almanya ve Hollanda. İkisinden birisi olacak olur ise de Almanya tercihimdir.
Başarılar dilerim :)

Merhaba, tekrardan sektöre hoş geldiniz :)

1. Tür olarak son zamanlarda; Skyblock'u çok görüyorum. Skyblock'u peşinden takip edende PVP paketleri.
    Bazı paneller oldukça karışık ve kolaylık yolu yok. Basit bir sistem yazılımı var fakat kullanışlılığı sıfır.
    Oldukça sağlam sistem yazılımı, kolaylaştırılmış kullanıcı arayüzü ve özel hediyeler seçenekleri.
    Ülkede olmayan şeylerden birisi; full + full sunucunun tamamıyla satılması. Yani bazılarında harita ayrı, eklenti paketi ayrı. Ama dediğimde hepsi bir.
    Son zamanlarda ininal kullanımı artışta. Fakat mobil ödeme ve kredi kartının yeri de önemli.
    Şuana kadar tercih ettiğim lokasyon Almanya ve Hollanda. İkisinden birisi olacak olur ise de Almanya tercihimdir.
Başarılar dilerim :)

Screenshot_14.png

Bu şekilde çalışmamazı var.Eklentiler olucak,şablonlar olucak + webftp olucak.Kullanıcı harita seçip sonra modu seçicek.En son eklentileri seçip kurucak.3 adet mod + maplar yaptırıyorum kullanıcıalr için.Ama Neden almanya lokasyon tercih ediyorsunuz onu anlamadım.Uygun vs olur diyemi ?

Eki Görüntüle 14742

Bu şekilde çalışmamazı var.Eklentiler olucak,şablonlar olucak + webftp olucak.Kullanıcı harita seçip sonra modu seçicek.En son eklentileri seçip kurucak.3 adet mod + maplar yaptırıyorum kullanıcıalr için.Ama Neden almanya lokasyon tercih ediyorsunuz onu anlamadım.Uygun vs olur diyemi ?
Hosting açıyorsunuz sanırım :) . Yüksek bir teknik bilginiz olması lazım pluginlerden :)

Hosting açıyorsunuz sanırım :) . Yüksek bir teknik bilginiz olması lazım pluginlerden :)
9 Yıldır linux sunucular ile uğraşıyorum.Minecraft konusunda bilgim yok gfazla.Onun içinde 3-4 kişi paket vs hazırlıyor.O bölüme o kişilere baktıracağım.Plugin bilgileri yüksek.

Eki Görüntüle 14742

Almanya'nın hızı oldukça iyi olduğu için lokasyon olarak orayı tercih ediyorum. Türkiye'den Almanya'ya yavaşlamalar oluyor fakat bu yavaşlamaları bir haftada maksimum 3 defa görebilirsiniz. Ben yaşadım; sunucumuz vardı ve şirketin ana kuruluşu Almanya'ya dayanıyordu. Lokasyon seçimi olarak çift seçenek vardı. Hollanda ve Almanya seçenekleri vardı. Almanya seçtik ve 4 aylık sunucuda sadece 13 kez sunucu bağlantısı koptu. Onun dışında oyuncu kopmaları oyuncuların internetlerinden kaynaklıydı. Bu yüzden memnunum :)

Ben emreye katılmıyorum aslında Türkiye lokasyon daha iyi, minecraft için Türkiye dışı lokasyonlar sıkıntı yaratıyor. Benim izlenimim bu :)

Sıra bendee :D
1-) Skyblock - Faction - Survival - PVP Ve Minigamesler
2-) Bilgisiz ekipleri ve verilen destekten verim alamama
3-) Sağlanılan işlemcinin iyi olduğu hostlardan ben, ekibim veya insanlar çok rahat verim alabiliyor
4-) Fiyat konusunda kampanyalar yapabilirisinz. 16 GB VDS alana 4 gb bizden hediye felan gibi :D
5-) Mobil ve Ininal
6-) Almanya Ve Türkiye

Not: Panelinizi sevmedim. Bir developer ekibi oluşturup kendi panelinizi kodlamanızı şiddetle öneririm.
Not2: Minecraft Web Panel sunucularını Java 7 verip hataya düşmeyin en güncel Java sürümü olsun.
Not3: Paketlerinizde paralı eklentiler kullanmanızı çok önermem bir firma olduğunuz için ve eğer bu kullandığınız paralı plugin biri tarafından developerine iletilirse ve bu developerde manyak birisi çıkarsa uğraşır ve sizi meşgul eder :D
Not4: Güzel bir şeyler bekliyorum başarılar.

Sıra bendee :D
1-) Skyblock - Faction - Survival - PVP Ve Minigamesler
2-) Bilgisiz ekipleri ve verilen destekten verim alamama
3-) Sağlanılan işlemcinin iyi olduğu hostlardan ben, ekibim veya insanlar çok rahat verim alabiliyor
4-) Fiyat konusunda kampanyalar yapabilirisinz. 16 GB VDS alana 4 gb bizden hediye felan gibi :D
5-) Mobil ve Ininal
6-) Almanya Ve Türkiye

Not: Panelinizi sevmedim. Bir developer ekibi oluşturup kendi panelinizi kodlamanızı şiddetle öneririm.
Not2: Minecraft Web Panel sunucularını Java 7 verip hataya düşmeyin en güncel Java sürümü olsun.
Not3: Paketlerinizde paralı eklentiler kullanmanızı çok önermem bir firma olduğunuz için ve eğer bu kullandığınız paralı plugin biri tarafından developerine iletilirse ve bu developerde manyak birisi çıkarsa uğraşır ve sizi meşgul eder :D
Not4: Güzel bir şeyler bekliyorum başarılar.

Panel sade bu şekidel değil bir çok yeri var ve kodlar editleniyor.
Java "1.8.0_131" Developer konusunda sıkıntı yok.Bu konuda rahatız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı