dsds
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Puanlar
- 0
Citrus#4361
:D dostum kaçak indir sonra bedava vercem de marifet gibi adından belli zaten fake olduğun. Konunun kapanmasını rica ediyorum.
Bu Sorun Benim İçin önemli Çünkü Yakında server'im açılacak
Eger bu sorunu Çözene Serverde Admin Pro Bedwars plugini NeoSkywars Pkugini ve en son concon yemek plugini verilecek hemde BEDAVA
Hatayı anlatan video sorun çözülürse konuda plugin'ler'i bulabilirsiniz Şimdiden Teşekkürler
Bu Sorun Benim İçin önemli Çünkü Yakında server'im açılacak
Eger bu sorunu Çözene Serverde Admin Pro Bedwars plugini NeoSkywars Pkugini ve en son concon yemek plugini verilecek hemde BEDAVA
Hatayı anlatan video sorun çözülürse konuda plugin'ler'i bulabilirsiniz Şimdiden Teşekkürler
ee yapıyorsun sonra ?IrfanDmn senin dediğin gibi şöyle yapıyorum /murder setlobby veli sonra /murder create veli /murder setwait veli /murder settime veli 300 /murder setmin veli 1 sonra oyuncuların spawn olacakları yerler /murder addspawn veli 1 sonra /murder addspawn veli 2 sonra /murder addspawn veli 3 sonra /murder addspawn veli 4
en sonda aynı şekide 4 tane /murder addgold veli 1 sonra /murder addgold veli 2 sonra /murder addgold veli 2 sonra /murder addgold veli 3 en son /murder addgold veli 4
en sonunda ise tabelaya
sings
[murder]
<Arena> ------> Vuraya veli yazcağız
AYNI ZAMANDA BU PLUGİNLE ALAKALI YAPIMCISININ İZNİ BULUNUR !
loga hata yansıyor mu ? [DOUBLEPOST=1507575673,1507566050][/DOUBLEPOST]@dsds sorunu çözdüyseniz belirtir misiniz ?tabelaya sağ tıkladığım 15 saniye geçtikten sonra /murder addspawn 1 falan çektiğim yere atmıyor 15 saniye beklettiği yerde kalıyor