Sol Reklam

Çözüldü Murder Hatamı Bulana Murder Plugin 9.9.7 ini vercem ücretsiz hata Lütfen Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dsds
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.074
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dsds

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Puanlar
0
Bu Sorun Benim İçin önemli Çünkü Yakında server'im açılacak

Eger bu sorunu Çözene Serverde Admin Pro Bedwars plugini NeoSkywars Pkugini ve en son concon yemek plugini verilecek hemde BEDAVA

Hatayı anlatan video sorun çözülürse konuda plugin'ler'i bulabilirsiniz Şimdiden Teşekkürler

:D dostum kaçak indir sonra bedava vercem de marifet gibi adından belli zaten fake olduğun. Konunun kapanmasını rica ediyorum.

Eger bu sorunu Çözene Serverde Admin Pro Bedwars plugini NeoSkywars Pkugini ve en son concon yemek plugini verilecek hemde BEDAVA

Hatayı anlatan video sorun çözülürse konuda plugin'ler'i bulabilirsiniz Şimdiden Teşekkürler

Plugini satın aldıysan direk veremezsin Piracy diye bir şey var. Ayrıyeten biz burda yüzlerce insana karşılıksız yardım ediyoruz senden de karşılık beklemiyoruz yani. [DOUBLEPOST=1507560614,1507557776][/DOUBLEPOST]

videoyu izledim de bir şey farkettim neden random bir arena oluşturup setlobby <arena> adı çektiğin yerden ışınlanmasını bekliyorsun ? Bir veli diye arena oluştur setlobbysinide veli diye ayarla ki veliden veliye aktarsın. Sen oraya asd buraya bsd verirsen plugin nerden nereye atacak :D ? Yani plugini denemedim bilmiyorum fakat kurulumu şöyle yap bir arena oluştur veli diye ve tüm ayarları <arena> diyor ya o arenalara veli yaz ki velinin seylobbysini setlesin işte zırt pırt anladın sen :D Demek istediğim kurulumu yeniden yapman ve arena ismini aynı tutman

IrfanDmn senin dediğin gibi şöyle yapıyorum /murder setlobby veli sonra /murder create veli /murder setwait veli /murder settime veli 300 /murder setmin veli 1 sonra oyuncuların spawn olacakları yerler /murder addspawn veli 1 sonra /murder addspawn veli 2 sonra /murder addspawn veli 3 sonra /murder addspawn veli 4
en sonda aynı şekide 4 tane /murder addgold veli 1 sonra /murder addgold veli 2 sonra /murder addgold veli 2 sonra /murder addgold veli 3 en son /murder addgold veli 4

en sonunda ise tabelaya

sings

[murder]
<Arena> ------> Vuraya veli yazcağız

AYNI ZAMANDA BU PLUGİNLE ALAKALI YAPIMCISININ İZNİ BULUNUR !

IrfanDmn senin dediğin gibi şöyle yapıyorum /murder setlobby veli sonra /murder create veli /murder setwait veli /murder settime veli 300 /murder setmin veli 1 sonra oyuncuların spawn olacakları yerler /murder addspawn veli 1 sonra /murder addspawn veli 2 sonra /murder addspawn veli 3 sonra /murder addspawn veli 4
en sonda aynı şekide 4 tane /murder addgold veli 1 sonra /murder addgold veli 2 sonra /murder addgold veli 2 sonra /murder addgold veli 3 en son /murder addgold veli 4

en sonunda ise tabelaya

sings

[murder]
<Arena> ------> Vuraya veli yazcağız

AYNI ZAMANDA BU PLUGİNLE ALAKALI YAPIMCISININ İZNİ BULUNUR !
ee yapıyorsun sonra ?

tabelaya sağ tıkladığım 15 saniye geçtikten sonra /murder addspawn 1 falan çektiğim yere atmıyor 15 saniye beklettiği yerde kalıyor

tabelaya sağ tıkladığım 15 saniye geçtikten sonra /murder addspawn 1 falan çektiğim yere atmıyor 15 saniye beklettiği yerde kalıyor
loga hata yansıyor mu ? [DOUBLEPOST=1507575673,1507566050][/DOUBLEPOST]@dsds sorunu çözdüyseniz belirtir misiniz ?

YA BAKIN KARDEŞLERİM BİR YARDIM İÇİN NEDEN YAN ÇAR AÇIYORSUNUZ ? NEDENSE SUNUCU KURUCAK HERKES, YARDIMA MUTHAC HERKES TABII HEMEN HEMENE HERKES FAKE ÇAR AÇIYOR :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı