MaskeliPeder#8352
Dostum İmkansız Diye Birşey Yok. Sol'a tıkladım mı ? Tık tık sesler geliyor.[DOUBLEPOST=1510465774,1510465701][/DOUBLEPOST]Merhaba dostum öncelikle farende böyle bişi olması imkansız! yani imkansız değil tabide oluyorsa bir sebebi vardır sebebsiz yere olmaz yani imkansız! neyse farelerin bazılarının genellikle içlerine gircek bazı malzemeler vardır yemek yediğin zaman bilgisayarda farene dökülmüş olabilir bu sebebten dolayı farende sol tik çalışmıyor olabilir benim tavsiyem yeni bir fare al olmuyor ise sorun farede değildir .)
Kaç Yıllık Kablosuz Mouse Sol Taraf Hariç Heryeri Çalışıyor. Neden Çöp Olsun kiBilgisiyarda niye böyle bir sıkıntı olsun siz o fareyi alın başka bir bilgisiyarda deneyin aynı şeyi yapıyorsa kırıp atın bence :D
MaskeliPeder#8352
afedersin ama tıklamıyorsa tıklamıyordur yani ne diyim 15 Lira verip alamıycakmısın 1 taneDostum İmkansız Diye Birşey Yok. Sol'a tıkladım mı ? Tık tık sesler geliyor.[DOUBLEPOST=1510465774,1510465701][/DOUBLEPOST]
Kaç Yıllık Kablosuz Mouse Sol Taraf Hariç Heryeri Çalışıyor. Neden Çöp Olsun ki
Yazılımsal Açıdan Bakmıyorum. Ayarları Çok Karıştırdım.[DOUBLEPOST=1510465992,1510465859][/DOUBLEPOST]Yazılımsal olabilir oda olmassa başka bir mousela dene sol tıkım
Dostum Hiç Çalışmazsa Hadi Neyse Gideyim Alayım. Sol taraf Çalışmıyor Gidip Niye Yenisini Alayım. Sol Tarafı Çalışmıyor Gideyim Yeni Mouse Alayım Diğeri Çöp mü ? Diyeyim Hemen.afedersin ama tıklamıyorsa tıklamıyordur yani ne diyim 15 Lira verip alamıycakmısın 1 tane
MaskeliPeder#8352
Biz Bitti Demeden Bitmez :):8:DOrası sana kalmış :D iyi forumlar
IYusuf_SelmanI#3770
Mousenin içine bak orda pas kir varsa temizle büyük ihtimalle düzelirMerhaba Herkese Mousumda Bir Sorun Var. Sol Tık Çalışmıyor Anlam Veremedim Bugün Sabah Bilgisayarı Açtığımda Farkettim. Sağ Tık Çalışırken Sol Tık İle Hiç Birşey Yapamıyorum. İnternette Araştırdım Ama Benim Gibi Sorunu Olan Çıkmadı. Acilen Yardım Ederseniz Sevinirim.
Sebesiz Yere Nasıl Olmasın Kablosuz Fare. Programlardan Kaynaklı Olamaz.İmkansız die bir şey olmasaydı imkansız die bir söz olmazdı.
ayrıca o tık tık sesler geliyor diyorsun ya bilgisayarındaki programlardan kaynaklı olabilir isimlerini teker teker yazarsan sevinirim o programlar yüzünden faren bu hale gelmişde olabilir sebebsiz yere olamaz.