Sol Reklam

Çözüldü Mouse Sol Tık Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IExlusive
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 14.581
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

IExlusive

Egemenlik, kayıtsız şartsız ulusundur.
Genel Sorumlu
MinePass
Elmaslar
214
Puanlar
14.070
Yer
İzmir
Merhaba Herkese Mousumda Bir Sorun Var. Sol Tık Çalışmıyor Anlam Veremedim Bugün Sabah Bilgisayarı Açtığımda Farkettim. Sağ Tık Çalışırken Sol Tık İle Hiç Birşey Yapamıyorum. İnternette Araştırdım Ama Benim Gibi Sorunu Olan Çıkmadı. Acilen Yardım Ederseniz Sevinirim.

Yazılımsal olabilir oda olmassa başka bir mousela dene sol tıkım

Bilgisiyarda niye böyle bir sıkıntı olsun siz o fareyi alın başka bir bilgisiyarda deneyin aynı şeyi yapıyorsa kırıp atın bence :D

Merhaba dostum öncelikle farende böyle bişi olması imkansız! yani imkansız değil tabide oluyorsa bir sebebi vardır sebebsiz yere olmaz yani imkansız! neyse farelerin bazılarının genellikle içlerine gircek bazı malzemeler vardır yemek yediğin zaman bilgisayarda farene dökülmüş olabilir bu sebebten dolayı farende sol tik çalışmıyor olabilir benim tavsiyem yeni bir fare al olmuyor ise sorun farede değildir .)

Merhaba dostum öncelikle farende böyle bişi olması imkansız! yani imkansız değil tabide oluyorsa bir sebebi vardır sebebsiz yere olmaz yani imkansız! neyse farelerin bazılarının genellikle içlerine gircek bazı malzemeler vardır yemek yediğin zaman bilgisayarda farene dökülmüş olabilir bu sebebten dolayı farende sol tik çalışmıyor olabilir benim tavsiyem yeni bir fare al olmuyor ise sorun farede değildir .)
Dostum İmkansız Diye Birşey Yok. Sol'a tıkladım mı ? Tık tık sesler geliyor.[DOUBLEPOST=1510465774,1510465701][/DOUBLEPOST]
Bilgisiyarda niye böyle bir sıkıntı olsun siz o fareyi alın başka bir bilgisiyarda deneyin aynı şeyi yapıyorsa kırıp atın bence :D
Kaç Yıllık Kablosuz Mouse Sol Taraf Hariç Heryeri Çalışıyor. Neden Çöp Olsun ki

Dostum İmkansız Diye Birşey Yok. Sol'a tıkladım mı ? Tık tık sesler geliyor.[DOUBLEPOST=1510465774,1510465701][/DOUBLEPOST]
Kaç Yıllık Kablosuz Mouse Sol Taraf Hariç Heryeri Çalışıyor. Neden Çöp Olsun ki
afedersin ama tıklamıyorsa tıklamıyordur yani ne diyim 15 Lira verip alamıycakmısın 1 tane

Yazılımsal olabilir oda olmassa başka bir mousela dene sol tıkım
Yazılımsal Açıdan Bakmıyorum. Ayarları Çok Karıştırdım.[DOUBLEPOST=1510465992,1510465859][/DOUBLEPOST]
afedersin ama tıklamıyorsa tıklamıyordur yani ne diyim 15 Lira verip alamıycakmısın 1 tane
Dostum Hiç Çalışmazsa Hadi Neyse Gideyim Alayım. Sol taraf Çalışmıyor Gidip Niye Yenisini Alayım. Sol Tarafı Çalışmıyor Gideyim Yeni Mouse Alayım Diğeri Çöp mü ? Diyeyim Hemen.

Orası sana kalmış :D iyi forumlar

İmkansız die bir şey olmasaydı imkansız die bir söz olmazdı.
ayrıca o tık tık sesler geliyor diyorsun ya bilgisayarındaki programlardan kaynaklı olabilir isimlerini teker teker yazarsan sevinirim o programlar yüzünden faren bu hale gelmişde olabilir sebebsiz yere olamaz.

Merhaba Herkese Mousumda Bir Sorun Var. Sol Tık Çalışmıyor Anlam Veremedim Bugün Sabah Bilgisayarı Açtığımda Farkettim. Sağ Tık Çalışırken Sol Tık İle Hiç Birşey Yapamıyorum. İnternette Araştırdım Ama Benim Gibi Sorunu Olan Çıkmadı. Acilen Yardım Ederseniz Sevinirim.
Mousenin içine bak orda pas kir varsa temizle büyük ihtimalle düzelir

Ben küçükken 1 tane mouse ımız vardı abim yere atmıştı ondan sonra artık full çalışmaya başladı xd

İmkansız die bir şey olmasaydı imkansız die bir söz olmazdı.
ayrıca o tık tık sesler geliyor diyorsun ya bilgisayarındaki programlardan kaynaklı olabilir isimlerini teker teker yazarsan sevinirim o programlar yüzünden faren bu hale gelmişde olabilir sebebsiz yere olamaz.
Sebesiz Yere Nasıl Olmasın Kablosuz Fare. Programlardan Kaynaklı Olamaz.

Dostum eskiden bir program kullanıyordum ve maousemi kullandığımda tık tık sesler geliyordu o yüzden diyorum bi bildiğimiz var heralde .)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı