Sol Reklam

Çözüldü Motd Sembol Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EyisTaFF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.784
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EyisTaFF

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Puanlar
0
Start.bat ima -Dfile.encoding=UTF-8 bu kodu yapistirmis olmama rağmen motd pluginlerinde (serverlistplus, sexymotd, motdmanager) sembol koymak işe yaramıyor vede kutucuk olarak gözüküyor 2 gündür bulmaya çalışıyorum ama sonu hep kötü bitiyor yardımcı olabilecek varmı?

Bom olmadan utf8 dene

ozaman ansı dene onda kesi olur

Bu seferde kutucuk olarak deil soru isareti olarak gosteriyo

hangi plugini kullanıyorsun[DOUBLEPOST=1505754697,1505754665][/DOUBLEPOST]hangi plugini kullanıyorsun

SexyMotd ama diğer pluginlerdede aynı

motdmanager kullan ben onda ansı olarak kullanıyorum ondada olmassa elimden bişey gelmez

Bom olmadan utf8 dene
ozaman ansı dene onda kesi olur
hangi plugini kullanıyorsun[DOUBLEPOST=1505754697,1505754665][/DOUBLEPOST]hangi plugini kullanıyorsun
Dedikleriniz anlamsız kafadan çözüm üretmeyin lütfen.
Start.bat ima -Dfile.encoding=UTF-8 bu kodu yapistirmis olmama rağmen motd pluginlerinde (serverlistplus, sexymotd, motdmanager) sembol koymak işe yaramıyor vede kutucuk olarak gözüküyor 2 gündür bulmaya çalışıyorum ama sonu hep kötü bitiyor yardımcı olabilecek varmı?
Hocam SexyMotd UTF-8 desteklemiyor biliyorum büyük ihtimal.
Şunu dener misiniz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

kardeşim start.bat a UFT-8 kodunu koy sonra sextmotd aç yukardan encode var ordanda utf-8 seç olucaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı