Sol Reklam

Tanıtım Motd plugini- Türk yapımı! - 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirReizTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 3.437
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EmirReizTR

Bir "Reiz"
Elmaslar
297
Puanlar
0
Yer
Antalya
EmirReizTR yeni bir kaynak sundu:

Motd plugini- Türk yapımı! - 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12 - Bu motd plugini hem türk yapımı hem de kullanılması kolay!

0GkZqD.png

Selam arkadaşlar, bugün türk yapımı olan "AquiverMOTD" adlı plugini tanıtıyorum...
İlk önce Motd'dan bir görüntü;

YOl9DZ.png

Başlamadan önce ;
Hem Türk yapımı, hem de diğer motd eklentilerinde satır ayarlamaktan bıktın mı? Bu eklenti tam sana göre!

Komutlar ;
...​

Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi...

Türklerin Böyle Birşey Yapması Güzel Ama Orjinali Varken Niye Çakmasını Kullanayım ? Söylermisin Hem O Daha Kullanışlı Kardeşim

Gayet güzel olmuş. Başka çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. @EmirReizTR yede yardımcı olduğu için ayrı teşekkür ediyorum.
Türklerin Böyle Birşey Yapması Güzel Ama Orjinali Varken Niye Çakmasını Kullanayım ? Söylermisin Hem O Daha Kullanışlı Kardeşim
Orjinali derken ? Piyasada bir sürü paralı veya bedava motd plugini var, burda önemli olan birşeyler yapabilmek.

Ellerine sağlık gerçekten güzel bir plugin olmuş, Başarılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. @EmirReizTR yede yardımcı olduğu için ayrı teşekkür ediyorum.

Orjinali derken ? Piyasada bir sürü paralı veya bedava motd plugini var, burda önemli olan birşeyler yapabilmek.
ben burda motd managerden bahsediyorum ama türklerin böyle bişey yapması güzel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı