Sol Reklam

Haber Mojang'dan Yeni Oyun! Minecraft: Dungeons

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Silinen üye 87069

Ziyaretçi

g_kl0LF5jPCV_jmtYZbOI6MTb1uEacyjS2Ueudldp7-I4FMhCwSZQj_p1GWeDrr06J3nUNjGpo-SfHg49L4AzQemJxAcd3F0ZA_GiLtj4j8-V17waDogAKZVEjbEfGgTVAEQkAFX


İlk defa 2011 yılında satışa sunulan Minecraft, aksiyon/macera odaklı yeni oyunuyla bir kez daha makinelerimize konuk olmaya hazırlanıyor.
Geçelim konumuza.


Çoğunlukla bir oyundan istediğimiz en büyük özellik grafik kalitesinin güzel olmasıdır. Görsel açıdan oyun severleri tatmin etmeyi başaramayan oyunlar, satış rakamları bazında da vasatı aşamazlar. Bu dogma, yıllar boyu oyun sektöründe bir tabu olarak karşımıza çıktı. Nitekim bu tabu 2011’de satışa sunulan Minecraft ile tarihe karıştı.

Çünkü Minecraft görsellik anlamında oyun severlere hiçbir şey vermiyordu. Mojang imzası taşıyan oyunun vaat ettiği tek şey özgürlüktü. Bu da oyun hayranlarına fazlasıyla yetti. Minecraft’ta kaleler, heykeller ve hatta şehirler inşa eden oyun severler bu tarzı çok sevdi

Üzerinden 7 yıl geçse dahi Minecraft hala en çok satanlar listesinden ayrılmıyor.



Eklentiler! Şüphesiz Minecraft’ı değiştirenin en güzel yolu, ve burada onlar hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Jason Major, Minecraft'ınızda daha verimli kontrol sağlamak için eklentilerin nasıl güncellendiğine dair heyecan verici haberler paylaştı! Önceden, eklentiler sadece oyundaki mevcut çeteleri değiştirmenize izin verdi, ancak Yeni Varlıklar ile daha fazla çete ekleyebileceğiz. Dünyalarda hangi bir çetenin ürediğini kontrol etmek için Veriye Dayalı Spawning'i kullanabileceğiz. Animasyonlar size daha fazla kişiselleştirme seçeneği sunacak, böylece hayallerinizin korkunç sekiz ayaklı mafyasına sahip olabileceksiniz. Tüm bu özellikler yolda ve 3 Ekim'de Minecraft beta'da oyunculara sunulacak.


Mojang Minecraft 2 için herhangi bir faaliyette bulunmadı. Fakat yapımcı stüdyo bunun yerine ilerlemeli, aksiyon odaklı bir yapım duyurdu. Minecraft Dungeons ismiyle duyurulan yapım PC için geliyor.

Minecraft Dungeons, 4 oyuncuya kadar co-op desteğine sahip. Yani isterseniz oyunu tek başınıza, isterseniz de arkadaşlarınızla oynamanız mümkün.

Oyun severlere keşfetmeleri gereken büyük ve gizemli bir dünya sunan Minecraft Dungeons (son hali ile) önümüzdeki sene raflarda yerini alacak.

Esenle kal MC-TR!
 

kingOf0

"~SimitSu"

Discord:

kingOf0!#4055

Katılım
14 Haziran 2016
Mesajlar
998
Elmaslar
745
Puanlar
15.070
Yer
getPlayer("SimitSu").getLocation()
Minecraft
SimitSu
Eğer, Seed(harita ile alakalıdeğil.) gibi açık kaynaklı bir kod yayınlayıp oyuncuların dahi düzenlemesine izin verilirse çok güzel olabilir...
 
S

Silinen üye 87069

Ziyaretçi
Eğer, Seed(harita ile alakalıdeğil.) gibi açık kaynaklı bir kod yayınlayıp oyuncuların dahi düzenlemesine izin verilirse çok güzel olabilir...
Umarım yakın tarihte üyelerine güncellemeleri duyurur.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Güzel anlatmışsın. Yakın zamanda detaylı inceleyeceğim.​
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı