Sol Reklam

Tasarım Modern/Poligon | Wallpaper Çalışması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Majoras

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
282
Puanlar
14.030

Discord:

Majoras#3286

Herkesemerhaba!

Basit olarak temel aletler ile şık bir arkaplan resmi ortaya çıkarmaya çalıştım.Sizde beğendiyseniz resmi yeni sekmede açıp bilgisayarınıza kaydedip kullanabilirsiniz.

Wallpapertasarımı

ERGM68.jpg

jW0R1n.jpg

29L4Nj.jpg

ZEvRQZ.jpg

okGl8k.jpg

lWJRrb.jpg

*Ekran çözünürlüğünüze uymuyor ise tarayıcınızda "photo resizer" diye aratıp çeşitli sitelerde resim boyutunu istediğiniz gibi yeniden boyutlandırabilirsiniz.

Dostum bu çalışmaların asıl amacını kavrayamamışsın sanırsam. Bu çalışmaların asıl amacı içerideki tasarımı kendin yapman ancak sen üçgen yapıp içine hazır wallpaper koymuşsun.

Hocam hepsinin sitili aynı tek içindeki wallpaper farklı biraz daha sıra dışı özgün bir şey yapabilirsiniz.

Dostum bu çalışmaların asıl amacını kavrayamamışsın sanırsam. Bu çalışmaların asıl amacı içerideki tasarımı kendin yapman ancak sen üçgen yapıp içine hazır wallpaper koymuşsun.
Üçgenler tasarım değil mi? Arkadaki resimleri olduğu gibi paylaşmadım değiştirdim.Eğer dediğin gibiyse çoğu site siteyi kodlayanın değil Bootstrap'ın projesidir.[DOUBLEPOST=1504480813,1504480764][/DOUBLEPOST]
Hocam hepsinin sitili aynı tek içindeki wallpaper farklı biraz daha sıra dışı özgün bir şey yapabilirsiniz.
İçlerindeki wallpaperleri beğenmeyenlere farklı seçeneklerde sundum.

Kenarları, çevreleri ve fotoyu yani her yeri azcık düzenlemen lazım. Template foto kullanmazsan iyi olur.

Kenarları, çevreleri ve fotoyu yani her yeri azcık düzenlemen lazım. Template foto kullanmazsan iyi olur.
Stok fotoğraf kullandım,fotoğraf makinem olmadığından ve öyle yüksek çözünürlükü manzara resmi çekemediğimden o tarz fotoğraf kullanmaya karar verdim.

Sade ve hoş görsellerden hoşlanırım. Bunlar oldukça dikkat çekici. Ancak her birine farklı efekt eklese idin daha çok dikkat çekerdi. Ama yine de kullanmaya değer :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı