TakıntılıOyuncu
Skript İsteklerinizi Özelen Bildirebilirsiniz..!
- Elmaslar
- 60
- Puanlar
- 0
Alınıyordu alınıyor hala fakat ben sunucu parasını nasıl ödeyecem 60tl domain parasını nasıl ödeyecem ??Batihost Alınıyordu Sanırım
DwordGG#2855
AxiTR bak bi istersenAlınıyordu alınıyor hala fakat ben sunucu parasını nasıl ödeyecem 60tl domain parasını nasıl ödeyecem ??
Ben 35TL nası ödeyecem sunucu parasını nası ödeyecem ?AxiTR bak bi istersen
DwordGG#2855
Çok Pahalı Ama Yıllık Sanırım.GoDaddy UcuzmuBen 35TL nası ödeyecem sunucu parasını nası ödeyecem ?
Evet GoDaddy de 365 günlük 5tl :) ama kart yokki bende alam :(.Çok Pahalı Ama Yıllık Sanırım.GoDaddy Ucuzmu
O 5 Dolar :)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bir de butaya bak
Skype verirmisin ?Bu aydan sonra godaddy den 5 tl ye alırım sana kart var bende.
peynirandekmekSkype verirmisin ?
BloodyX#4069
OKeyde sunucu parasını zar zor topluyucam domaini nasıl öderim ben aga :(Güvenle Alış Veriş Yapacagın siteler şunlar bizzat kullandım
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.