Sol Reklam

Minigames Lobby | Arcenia

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Majoras

Demir Cevheri Gibiyim
WellSetups
Elmaslar
284
Puanlar
14.030

Discord:

Majoras#3286

ROB1P6.jpg

Konu tasarımını çok beğendim.

Majoras yaparda güzel olmaz mı?
Yine bir efsane :)
Başarılar..

Bir Minigames lobisi için bu kadar uğraşman güzel olmuş.

Gerçekten Sizinse Ellerinize Sağlık

Güzel olmuş gerçekten ama sanki havada da bir şeyler olsa daha iyi olabilir diye düşündüm

Helal canım :3 bu adamı seviyorum işte
beraber çalışsak deprem fln olur heralde :D

Göz zevkimiz aynı tek fark o modern Master ı ben medieval :3 bu iki gücü birleştirerek evrene hükmedebiliriz fln :D[DOUBLEPOST=1506856035,1506856000][/DOUBLEPOST](rep veremedim ._. 20 bilmemne fln dedi verdim say :D )
aha bak şimdide 11sn bekleyiniz fln diyoru mesela :3

Bir Minigames lobisi için bu kadar uğraşman güzel olmuş.
Aksine aceleye geldiği için o anda bunu yapabildim.
Gerçekten Sizinse Ellerinize Sağlık
Başkasının yapısını paylaşmadığıma göre hepsi kendi emeğim.
Güzel olmuş gerçekten ama sanki havada da bir şeyler olsa daha iyi olabilir diye düşündüm
Benim düşüncem ise evleri yüksek yaptığım için kenardan oyuncular daralıp boğulacak gibi ve buna karşılık tek açık yer gökyüzü oluyor ve havaya bir şey eklesem oyuncuyu her yerden boğmuş daraltmış olabilirim.

Eline sağlık çoksel olmuş ama birşey soracağım :D o dağı yaparken hiç üşenmedinmi yoksa hazırmı buldun,Program ilemi yaptın ?

Eline sağlık çoksel olmuş ama birşey soracağım :D o dağı yaparken hiç üşenmedinmi yoksa hazırmı buldun,Program ilemi yaptın ?
Dağı hazır aldık,dediğim gibi aceleye geldiği için yapmaya uğraşmadık fakat çok uzun sürecek bir dağ değil gibi 50 blok büyüklükte küre ile dağın büyüklüğünü belirleyip sonra ana hatlarını küre ile silip güzel bir pürüzsüzlük ekleyip üstüne sık ağaçtan oluşan bir orman ne kadar zamanımızı alabilir ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı