Sol Reklam
  • Moderatör Ekibi Alımları Aktif!
    Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun moderatör ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.

Minecraft'ta PvP'ye Hangi Sürüm İle Girersin?

• 1.8.x

• 1.9.x

• 1.12.x

• 1.16.x

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Itchy

HAM!!
Elmaslar
121
Puanlar
3.995
Minecraft
Itchy
Facebook
mctrcom
Twitter
mctrcom

Discord:

Itchy#6233

mctr.png

PvP ve Sürümler

Selam dostlar, bugün biraz daha farklılaşalım diyorum. Aletler, eşyalar, yaratıklardan da farklı. Minecraft'ta hangi sürüm ile pvp yapmayı sevdiğinizi merak ettim. Eğer ankete koymadığım sürüm olursa yorumlarda konuşuruz :). Neyse uzatmayalım bence, hadi geçelim anketimize.

Screenshot_1.png
<>
Screenshot_2.png
<>
Screenshot_4.png
<>
Screenshot_5.png
4 sürüm ama sadece 1 tanesi MC-TR.COM'un PvP sürümü olacak.

1.8 x 1.8.9 Kullanıyorum

1.8.9 zaten tüm pvp sunucuları faction sunucuları da bu sürümde açılıyor çünkü en uygun sürüm olduğu söylenebilir çok rahatça ve practice sunucularıda bu sürüm üzerinden.

1.8.x olarak kullanmayı tercih ederim, 1.9 dan sonraki sürümleri hiç kullanmadım ve alışkanlıklarımı bir türlü değiştiremedim '':/''.

Bana göre 1.16 savaş mekaniği 1.8 ve altından her zaman daha iyi. 1.8 sürümünde oynayanların çoğunun savaşta yaptığı tek şey makro ya da hile açmak. 1.16 sürümündeyse biraz daha zevkle vuruyorsun adama.

Gönül ister ki 1.7.10 ile girmeyi fakat birini seçmem gerekiyorsa 1.8x olurdu​

Bana göre 1.16 savaş mekaniği 1.8 ve altından her zaman daha iyi. 1.8 sürümünde oynayanların çoğunun savaşta yaptığı tek şey makro ya da hile açmak. 1.16 sürümündeyse biraz daha zevkle vuruyorsun adama.
1.16 da daha sağlam hileler var aslında şefim :D ağız uçuklatan şeyler hem sinir bozucuda.

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı