Minecraft Ücretsiz Bukkit Sunucu Oluşturma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

b3nt.

Someone in life.
Elmaslar
104
Puanlar
0
nJnVdg.jpg

kXo3dA.png

Bukkit sunucuma nasıl giriş yapabilirim?
Bukkit sunucunuzu sorunsuz bir şekilde kurduktan sonra, Minecraft üzerinden "localhost" adresini yazarak, kendi ağınızın üzerinde oluşturmuş olduğunuz bukkit sunucunuza ulaşabilirsiniz.

Bukkit sunucumda premium üyeliği nasıl kapatabilirim?
Sunucunuzu kurduktan sonra dosyaların içinde "server.properties" isimli metin belgesini açtıktan sonra 36. sırada bulunan "online-mode=true" seçeneğini "false" olarak değiştirebilirsiniz. Ayrıca sunucu hakkında birçok ayarı oradan yapma imkanınız mümkün.

Önemli Bilgi
Sunucunuz sadece, baslat.bat dosyası açık olduğu zaman çalışır halde olabilir.
kXo3dA.png

Haydi, Bukkit sunucumuzu kurmaya geçelim!

1. Adım;

» Aşağıda verilen dosyaları indirdikten sonra birtane boş klasörün içine atıyoruz. Daha sonra "baslat.bat" isimli dosyaya çift tıklayıp başlatmalısınız. İlk başlatmada aşağıdaki sorun ile karşılaşıcaksınız. Bu sorun ile karşılaştıktan sonra klavyeden herhangi bir tuşa basıp bat dosyasını kapatınız.
2EAmX2.jpg

2. Adım;

» Dosyaların olduğu klasöre baktığımızda "logs, baslat.bat, craftbukkit, eula, server" gibi dosyaların oluştuğunu göreceksiniz. Buradan "eula" isimli TXT dosyasına girip "eula=false" olan yazıyı "eula=true" olarak değiştiriyoruz ve yeniden baslat.bat programını çalıştırıyoruz. Bir süre dosyaların oluşturulmasını bekliyoruz. Daha sonra dosyların tamamı oluştuktan sonra artık sunucumuz hazırdır demektir.
o6vQY7.jpg

3. Adım;
» Minecraft oyunumuzu açıp, çoklu oyuncu kısmından "localhost" isimli ip adresine bağlanıyoruz.
Aya2AQ.jpg

Bilgi;
» Sunucunun bulunduğu dosyaların içinde "plugin, world..." gibi dosyalar mevcut. Gerekli değiştirmeleri, sunucunun bulunduğu klasör içinden yapabilirsiniz. Ayrıca sunucuyu durdurmak için baslat.bat dosyasına "stop" yazarak durdurabilir, "reload" yazarak sunucuyu yenileyebilirsiniz.
ZO4ND0.png

Dosyanın İndirme Linki & Güvenlik Testi;
● Dosyanın indirme linki; Bukkit sunucu.rar
● Dosyanının güvenlik test linki; VirusTotal
ZO4ND0.png

● Bir rehber konumuzun daha sonuna geldik. Lütfen yorumlarda, konuyu baltalama içeren sözler kullanmayıp sadece olumlu yada olumsuz görüşlerinizi belirtiniz. Ayrıca herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız yorum kısmında belirtmeyi unutmayınız. İyi forumlar:<3:
ZO4ND0.png

MoonQS

Nether Kaşifi
Elmaslar
799
Puanlar
16.085
Yer
Türkiye
Minecraft
Grossy
Eline sağlık, güzel anlatım

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Elmaslar
712
Puanlar
15.120
Yer
Suriye
Güzel anlatım.

b3nt.

Someone in life.
Elmaslar
104
Puanlar
0

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Elmaslar
712
Puanlar
15.120
Yer
Suriye
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı