Sol Reklam
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sceaw

Comeback #</>

Discord:

Pâtr#0010

Katılım
20 Ağustos 2018
Mesajlar
314
Elmaslar
279
Puanlar
7.070
Yer
İstanbul
mc-tr.png

Herkese merhaba arkadaşlar! Bugün sizlere skyblock sunucuları için taktikler derledim. Bu taktikleri kullanarak kendinizi geliştirebilir ve ada sıralamasında üst sıralara çıkabilirsiniz. Uzatmadan hemen konumuza geçelim efendim. Konumuzun sonunda görüşürüz!



maxresdefault.jpg


Kırıktaş Jeneratör yapmalısın!

Adanızı kurdunuz ve adanızı geliştirmeniz, büyütmeniz ve hatta para kazanmanız gerek. Bunu gerçekleştirmeniz için Kırıktaş Jeneratör'üne ihtiyacınız var. Çok kolay bir mantıkla işliyor. Kesinlikle aklınızda karışık bir sistem gibi gelmesin. Lav ve su harmanlanır ve kırık taş ortaya çıkar. Her taşı kırdığınızda yeni bir taş gelecek. Bu sayede hem adanızı genişleteceksiniz, hem de gelir kaynağı elde edebileceksiniz. Eğer ki sunucuda minion varsa sizin uğraşmanıza bile gerek kalmaz. Artık hem adanız gelişip büyüyecek hem de artık bir gelir kaynağınız var!

Şimdi nasıl yapabileceğiniz hakkında bir video ile sizi bilgilendirmek istiyorum. Altta verilen video ile sizde artık bu sistemi yapacak ve en üst seviyelere kadar yol alacaksınız. Belki de bu konudan sonra sıralamaya gireceksiniz, kim bilir?



maxresdefault.jpg


Kendi çiftliğini kurmalısın!

Sizlerin gelişmeniz için bir gelire ihtiyacınız var. Bu geliri çeşitli yollardan kazanmanız gerek, aksi taktirde gelişemezsiniz zaten. Bundan ötürü sizlere ikinci önerim Hayvan Farmı! iki adet hayvan alalım ve ikisi de koyun olsun. Bu iki koyunu çiftleştirerek çoğaltın. Bu sayede daha fazla koyununuz olacak. İster yününü kes ve sat, istersen kes ve etinden yararlan ve istersen de hem yününü hem etini kes yararlan ve satışa koy. Bu sayede hem kendin geliş, hem de başkalarına para karşılığı sat. Bu sayede para ihtiyacını karşılamış bulunuyorsunuz. Artık para derdiniz yok denilecek kadar az. Bu farmın nasıl yapıldığı çok basit, video koymakta kararsız kaldım ama sizler için bir video daha ekliyorum. Altta ki videoyu izleyerek nasıl yapıldığına bakabilirsiniz.



minecraft-group-server-community-players.jpg


Takım arkadaşları edinmelisin!

Tek başınıza bu kadar yoğun işleri yapmaktan sıkılabilir ve yorulabilirsiniz. Yanınıza arkadaş alarak hem adanız daha çabuk gelişecek hem de daha eğlenceli olacak, buna emin olabilirsiniz. Tabii herkese güvenmemelisiniz. Neden diye soran insanlar tabii olacak, çünkü her kişiyi adanıza eklerseniz biri gelip eşyalarınızı ve emeğinizi çalabilir ve adadan çıkabilir. Bu nedenden ötürü adanıza sadece tanıdığınız ve güvendiğiniz kişi ve ya kişileri eklemenizi daha uygun buluyoruz aksi taktirde üzülen taraf siz olabilirsiniz. Bu kısım için video koymadım ki zaten konu gayet açık. Ayrıca komutu bilmeyen arkadaşlar için buraya yazmakta fayda var. /is invite oyuncuismi yazarak oyuncuları adanıza davet edebilirsiniz. Eğer takım arkadaşlarınız yoksa kolay gelsin, bütün yük omuzlarınızda!

maxresdefault.jpg


Tarla yapmalısın!

Her ürünü marketten almanızı önermem, bal kabağından pancara, pancardan buğdaya buğdaydan havuca kısaca üretim yaparak ürün elde edebilirsiniz. Bu sayede hem para kaybetmez hem de ücretsiz bir şekilde sınırsız yemek kaynağı ve para kaynağınız olabilir. Tabii bu tarlaları korumalısınız aksine üzerinde zıplarsanız o farm bozulur, tekrardan o farmı yapmanız gerekir. Kendi gelirinizi kendiniz elde ederek gelişmenize gelişme katarak yolunuza devam edersiniz. Tarla yapım videosunu altta paylaşıyorum ki aramızda bilmeyenler ve yeni başlamış olanlar muhakkak vardır. Altta ki videodan detaylı olarak anlatmış. Gerisi sizin marifetiniz!



yogscast-avatars.jpg

Konumun burada sonuna gelmiş bulunuyorum. Konumu umarım beğenmişsinizdir. Yetenekli Kalem'ler ve Editör'ler olarak yeni içerikler üretmeye devam edeceğiz. Kendinize iyi bakın, hoşça kalın!
 
Son düzenleme:
P

Pyme

Ziyaretçi
Mob Trap:
Oto Kaktüs farm
İron golem farm.. bunlara tasarım şeması veya nasıl yapılır videosu koysan daha hoş olur knk. Bir ikide oto farm dispenserla yada redstone la.
 

Sceaw

Comeback #</>

Discord:

Pâtr#0010

Katılım
20 Ağustos 2018
Mesajlar
314
Elmaslar
279
Puanlar
7.070
Yer
İstanbul
Mob Trap:
Oto Kaktüs farm
İron golem farm.. bunlara tasarım şeması veya nasıl yapılır videosu koysan daha hoş olur knk. Bir ikide oto farm dispenserla yada redstone la.

Bu konuda sadece ilk aşamayı ele aldım. Farklı bir konuda o sistemleri detaylı bir şekilde anlatırım. Yorumunuz için teşekkürler.
 

RebelZone

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor

Discord:

RebelZone#6475

Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
704
Elmaslar
1.692
Puanlar
9.075
Yer
RebelZone#6475
Minecraft
RebelZone

Güzel başarılar.
 

BurakXX

Efendim Yakınlarda Kısır Kokusu Alıyorum.

Discord:

Burak#7050

Katılım
18 Şubat 2018
Mesajlar
1.372
Elmaslar
698
Puanlar
9.030
Minecraft
BurakXX
Facebook
BurakXX
Twitter
BurakXX
Eh taktikler her sunucuya göre değişecektir fakat güzel konu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı