Sol Reklam
Sağ Reklam

Paylaşım Karakterinizi Özelleştirin! Minecraft Skinleri, Mc Skin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

sooply

Ziyaretçi
yeni_logo.png

baslangic-skin-jpg.45622

Karakterinizi Özelleştirin!

Merhaba sevgili Minecraft Türkiye ailesi, dün pelerinden bugün ise ciltlerden bahsedeceğiz. Yalnız bu ciltler efsane oluyor. Gölgelendirilmesinden her detayı iyi olmalı. Şapkası, kaşı, gözü gibi. Konuyu görmek istiyorsan sadece aşağı kaydırman yeterli olacaktır. İyi okumalar!

Cilt (Skin) bir Minecraft karakterine görünüm ekler. Artık o kadar gelişti ki oyunun içinde değiştirebiliyorsunuz. Tabii ki cildi hiçbir şekilde saydam yapamıyorsunuz. Bir düz renk olması gerek (En az). Yani demek istediğim, cilt editörlerden bir görünüm yaptığınızda ve tüm renkleri silip indirdiğinizde kurmayı başarsanız dahi çalışmaz. Tüm bölgelerin kaplanmış olması gerekir.

Çevrimdışı oynatılırken, pikseller ciltte "delikler" ile sonuçlanacak şekilde serbest bırakılabilir. Bazen de bedava cilt diye kandıranlar oluyor. Genellikle de doku paketlerdeki Steve ve Alex ciltlerini değiştirip koyuyorlar. Bir sunucuya girdiğinizde ve herkes o sizin koyduğunuz cilde sahipse şaşırmayın yani.

steve-ve-alex.jpg


Peki Ya Cildi Kurmadığımızda/Korsan Oynadığımızda Ne Olacak?

Merak etmeyin saydam bir görünüme sahip olmayacaksınız. Eğer 1.8.9'un ve altında bir sürümle girdiğinizde sizi Steve bey karşılayacaktır. Mavi bir giysi ile hemde. Mavi renkleri seviyor. Çok tatlı bir yapıya sahip. 1.9 ve üstüyle girdiğimizde rastgele bir karakter gelecektir. Genelde Alex bekliyor olacaktır. Turuncu saçlara sahip. Ten rengi açık ve yeşil bir kıyafete sahip. Gerçekten ikisi yan yana durunca çok tatlı oluyorlar. Merak etmeyin aynı özelliklere sahipler. Sadece görünüm bunlar.

Bir oyuncu sadece Minecraft satın almışlarsa karakterlerinin cildini değiştirebilir. Şöyle bir şey var diyelim. Bir sunucunuz var ve oyuncuların aynı görünüme sahip olmalarını istiyorsunuz değil mi? Tabii ki satın alanlar için geçerli değil bu kural. Girer girmez oyuncuya doku paketi eklesin. Bu kadar. Bir çok sunucu bu sistemi kullanmakta.

monjgY.png


Nereden Buluruz Biz Bu Ciltleri?

Aslında bir çok yer var. Bir çok editörde var. Bunları söyleyeceğim. Oyuncular genellikle kendileri yapmak istemektedir. GIMP veya Photoshop üzerinden yapılmakta. Eğer çok profesyonelseniz bu programların yardımcısı olur. Editör sitelerde bulunmakta. En profesyoneli ise NovaSkin. Ayrıca orada bir çok örnek var orada. Ben hazır istiyorum derseniz NameMc.com sitesinin yardımı dokunur. Çok profesyonel ciltler bulunmakta. Aralarından elbet size göre bir tanesi çıkar buna eminim.

  • NovaSkin
Bir çok cilt yaratmanız da ve düzenlemenizde yardımcı olur. Bir program değil sitedir. Üstüne ek olarak bir kaplama ekleyebiliyorsunuz. Gölgelendirme diyebiliriz. Bir rengi kopyalayabilirsiniz, bir tarafa çift tıklayarak orayı aynen seçtiğiniz renkle doldurabilirsiniz.

novaskineditor-mc-tr-min.png


Bunun dışında ise arka plan veya duvar kağıdı yapmanızda yardımcı oluyor. Sadece cilt seçiyorsunuz ve olay bitiyor. Arka plan veya duvar kağıdı düzenleyici gibi bir şey. Genellikle hazır olarak sunuluyor. Siz bunun ciltlerini değiştirerek bir arka plan yapabiliyorsunuz.

wallpaper-editör-min.png


  • NameMC
Bu sitede o kadar kaliteli ciltler var ki hayran kalırsınız. Bir kişinin bana önermesi ile bu siteyi kullanmaya başladım. Gerçekten harika bir site. Trend ve moda olanları indirip kurabiliyorsunuz. Bedava hemde! Yalnız tek bir sorun var ki o da başkalarının kullanması. Eğer size özel olsaydı daha iyi olmaz mıydı?

sufle.png


Tabii ki size kalmış bir olay, ister alırsınız kullanırsınız, ister almayıp kendiniz yaparsınız.

saçma-bir-wallpaper.jpg


Konumuzun sonuna geldik Minecraft Türkiye ailesi, yarın kaldığımız yerden konu açmaya devam edeceğiz. Hepinizle şimdiden görüşmek dileğiyle, hoşça kalın...

 

Ekler

  • başlangıç-skin.jpg
    başlangıç-skin.jpg
    141 KB · Görünt.: 351
  • başlangıç-skin.jpg
    başlangıç-skin.jpg
    341,7 KB · Görünt.: 1.322
S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
Deep Web 1675754745. katmanı aşan bir konu.
 
S

sooply

Ziyaretçi
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Çok güzel anlatmışsın, okurken zevk aldım adeta!​
 
S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı