Sol Reklam
  • Moderatör Ekibi Alımları Aktif!
    Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun moderatör ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.

Haber Minecraft Snapshot Sürümü 1.16.2 Pre-Release 2 Yayınlandı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sensei ''C''

Pixel Arter and Pixel Animator.
Elmaslar
568
Puanlar
15.420
Yer
Adana
Minecraft
SenseiMC

Discord:

Sensei#7806

prerelease.jpg

Yeni Bir Güncelleme Haberi Mi?
Yanlış Duymadınız Mojang Studios 1.16.2 Pre-Release 2 Güncellemesiyle Bizlerle!

Evet, Minecraft 1.16.2 öncesi Snapshot güncellemesi ile bizlerle. Bundan birkaç gün önce pre-release güncellemesini yayınlamıştı. Bugün ise pre-release 2 güncellemesini yayınladı. Pek çok hata düzeltmesi olmasına rağmen pek bir değişiklik bu Snapshot güncellemesinde göremedik. Önceki konularımda hata güncellemelerinden bahsetmemiştim. Bu konumda bahsedeceğim.

Pre-Release 2 Güncellemesiyle Gelen Değişiklik;

. Kızıl ve Çarpık Kökler, bu güncellemeden sonra makas getirmeyecek.

Pre-Release 2 Güncellemesiyle Gelen Bazı Hata Düzeltmeleri;

.
Bu Snapshot güncellemesinden sonra takas yaparken Piglinler'in kasklarının üzerindeki şapka katmanı ayrılacak.
. Bu Snapshot güncellemesinden sonra Endermen, zemindeki öge çerçevelerinin üstüne blok yerleştirme yeteneğine sahip olacaklar.
. Bu Snapshot güncellemesinden sonra özel biyomlar, yüklemler de kullanıma kapalı hale getirildi.
. Bu Snapshot güncellemesinden sonra yüklem içindeki "mesafe" çalışmıyor.

Evet arkadaşlar, konum bu kadardı. Umarım okurken zevk almışsınızdır. Hepinizi öpüyorum.

Minecraft'ın en nihayetinde yeni bir Snapshot sürümü yayınlamasına sevindim ki 1.16.2 sürümünü iple çekiyor olacağım. Kalemine sağlık ;)

Bunlar kesmiyor 1.17 lazım :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı