IYusuf_DemirI
O Bir Yutupçu!
- Elmaslar
- 1.322
- Puanlar
- 13.560
- Yer
- İstanbul/Maltepe
- Yusuf Demir
Discord:
Yusuf Demir#4555
Merhabalar Mc-Tr ailesi ben Yusuf.Bugün sizlere daha önce araştırmasını yaptığım ve sizlere rehber konusu olarak açmış olduğum Minecraft realms hakkında daha farklı ve faydalı bir konu sunma baabında böyle bir konu açma çabası içerisindeyim.Bu konumuzda bir önceki ilgili konumuza nazaran Minecraft Realms süresini nasıl ayarlayabileceğimizi öğreneceğiz ve sizlere ayriyetten bir kaf farklı faydalı bilgi sunmayı hedefliyorum.
Minecraft Realms Nedir?
Minecraft Realms, Minecraft'ı 20'a kadar oyuncuyla çevrimiçi oynamanızı sağlayan abonelik tabanlı bir hizmettir.Bu hizmetin mantığı arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz lagsız bir sunucu hizmeti sunmaktır.Bu sunucu hizmetinin bir diğer faydası ise Realms sahibinin sadece davet ettiği kişilerin Realms sunucusuna katılabilmesidir.Bu size hem bir koruma hemde iyi bir hizmet sunma amaçlı özelliktir.Daha fazla bilgi edinebilmek için daha önce açtığım Minecraft Realms Nedir? Nasıl Oluşturulur? sayfasını ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.
Aboneliğimi Nasıl Yenilerim?
Satın almış olduğunuz Realms sunucusunun süresinin dolumun ardından
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Abonelik Türümü Nasıl Değiştirebilirim?
İki abonelik türü arasında, tekrarlanan ödeme ve bir kerelik ödeme arasında değişiklik yapabilirsiniz.
Aboneliğimi Nasıl İptal Edebilirim?
Minecraft Realms için tekrar eden faturanızı
Not:Bir aboneliğinizi iptal ettiğiniz taktirde,tekrardan aynı fatura üzerinden otomotik ödeme işlemi gerçekleştirilmez buda cebinize zarar vermez.
Sonuç Olarak Neler Öğrendik?
Minecraft Realms Nedir?
Minecraft Realms Süresi Nasıl Uzatabiliriz?
Minecraft Aboneliğimizi Nasıl Değiştirebiliriz?
Minecraft Realms Aboneliğimizi Nasıl İptal Edebiliriz?
Kaynak Olarak Nereyi Kullanıyorum?
Bu konu hazırlanılırken