Sol Reklam

» Minecraft Kodlama, Kodlama Dersleri & Minecraft Destek Blog | Tartışma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Citrus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.298

Sizce Siteyi Açmalı mıyım ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Citrus

Arcenia Network & Team Zephyr
MinePass
Elmaslar
940
Puanlar
16.030
Yer
Antalya
Discord İzni
Minecraft
HyperCitrus

Discord:

Citrus#4361

Hepinize merhaba arkadaşlar,
Ben kodlama, kodlama dersleri ve minecraft kodlama destek üzerinde bir blog sitesi açmak istiyorum.

Sizce sitenin ismi ne olsun ? Ve siteye bilgili editörler arıyorum (Kodlama bilicek.)
Ve bu arada domain için bana destek veya yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa özelden ulaşırlarsa sevinirim.

Bu tartışmadaki isteğim WebSite adı ne olsun ? Cevaplarınızı bekliyorum...

MC-Skript.com :D olurmu sence ? veya MinecarftCodder.com (mccodder) da olabilir veya veya mcPlugins de olabilir işde skript - plugin mutlaka olsun ismin içinde ama tavsiyem mcplugin gibi bişey olsun k.g isim bulmada

MC-Skript.com :D olurmu sence ? veya MinecarftCodder.com (mccodder) da olabilir veya veya mcPlugins de olabilir işde skript - plugin mutlaka olsun ismin içinde ama tavsiyem mcplugin gibi bişey olsun k.g isim bulmada
Dostum tavsiyeler güzel ama site kod olarak skript üstüne kurulmicak. Java vb. kodlamalarda olucak yani en azından coder bulursak paylaşım için. Website sistemi hazır ama isim yok işte daha logo tasarlicam.

mcJava olabilirmi ne dersin ?

Beyler içerisinde illaki java, plugin ve mc kelimelerini içermesi zorunlu değil. Özel isimde olabilir.

Umarım önerdiğiniz isimlerin domainleri alınmadığına emin olarak söylediniz :)

Code-notion (notion = kavram,bilgi anlamına gelir)

Hepinize merhaba arkadaşlar,
Ben kodlama, kodlama dersleri ve minecraft kodlama destek üzerinde bir blog sitesi açmak istiyorum.

Sizce sitenin ismi ne olsun ? Ve siteye bilgili editörler arıyorum (Kodlama bilicek.)
Ve bu arada domain için bana destek veya yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa özelden ulaşırlarsa sevinirim.

Bu tartışmadaki isteğim WebSite adı ne olsun ? Cevaplarınızı bekliyorum...
AquiverAid.BlogSpot.Com olabilir.

ya şöyle örnek veriyim. hani olur ya zonecode.net falan gibi içerisinde code veya coding olursa daha iyi olur çünkü kodlama işlerini falan daha iyi kapsıyo.

spigotturkiye turkeyofspigot turkiyemdespigot kodlamaogretmenim kodlamahocam canimkodlama kodlamaylaogreniyorum MCdeKodlama KodlamaMcde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı